Fenerium Mobil Mağaza

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
85 TOPLAM İNDİRME

Fenerbahçe'nin tüm lisanslı ürünlerini inceleyebilir ve sipariş verebilirsiniz.

Fenerbahçe’nin resmi ve lisanslı ürünlerinin bulunduğu Fenerium’un Android cihazlar için geliştirilen Fenerium Mobil Mağaza ile kolaylıkla alışveriş yapabilirsiniz.

Erkek, Kadın, Çocuk, Bebek, Ev/Yaşam, Outlet, Aksesuar ve Koleksiyonlar gibi kategorilerde binlerce ürüne ulaşabileceğiniz uygulamada; forma, tişört, eşofman, gömlek, mayo, ayakakbı, saat, çanta, battaniye, yastık, bardak gibi lisanslı Fenerbahçe ürünlerini satın alabiliyorsunuz. Oldukça sade bir şekilde tasarlanan uygulamada, aradığınız ürünü kategorilerden seçerek bulabilirsiniz. Ürün detaylarını, resimlerini inceledikten sonra sepetinize ekleyerek anında sipariş verebilirsiniz.

Çeşitli indirim ve kampanyaları da takip edebileceğiniz uygulamada, yeni sezon ürünlerine de anında ulaşabiirsiniz. Fenerbahçe’ye gönül veren her taraftarın mutlaka yanında bulunması gereken uygulamalardan biri olan Fenerium Mobil Mağaza ile takımınızın en yeni ürünlerine anında sahip olabilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Fenerium Mobil Mağaza

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
50 TOPLAM İNDİRME

Fenerium Mobil Mağaza, Fenerbahçe'lilerin istediği ürünleri rahatça almasını sağlayan resmi ve ücretsiz iOS Fenerium uygulaması.

Fenerium Mobil Mağaza, adından da anlayacağınız üzere Fenerbahçe ürünlerini iPhone ve iPad'leriniz üzerinden satın almanızı sağlayan resmi iOS uygulaması.

İster kendinize ister hediye olarak sevdiklerinize Fenerbahçe forması, atkı, t-shirt vb. tüm ürünlerini satın alabileceğiniz uygulamanın tasarımı çok şık ve kullanımı son derece rahat.

Ürünleri, fiyatlarını ve özelliklerini detaylı olarak görebileceğiniz uygulamayı ücretsiz olarak iPhone ve iPad'lerinize indirerek siz de Fenerium mağazalarını mobil cihazlarınızdan kullanmaya başlayın.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Directik

    Directik, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir mağaza bulma uygulaması.
  • Akakçe Aktüel

    Yüzlerce mağaza, marketin ürün broşürleri cebinizde.
  • Antalya Airport

    Antalya Airport uygulaması ile Antalya Havalimanındaki uçuş bilgilerine ve mağaza gibi detaylara ulaşabilirsiniz.
  • MarketCini

    MarketCini uygulaması sayesinde Android cihazlarınızı kullanarak en son indirim ve mağaza broşürlerine ulaşabiliyorsunuz.
  • Mi Store

    Mi Store, Xiaomi'nin mağaza uygulamasıdır.
  • MoboPlay (APK)

    MoboPlay, mobil oyun ve uygulamaları ücretsiz indirebileceğiniz Android mağaza uygulaması.
  • n11 Mağaza

    n11 Mağaza, n11 çalışanlarının siparişleri takip edebildikleri ve ürünleri güncelleyebildikleri resmi bir uygulamadır.
  • Shop Heroes

    Shop Heroes fantastik bir hikayeye sahip bir mağaza işletme oyunudur