Fethiye Wallpaper

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
52 TOPLAM İNDİRME

Fethiye Wallpaper, ülkemizin en güzel ve önemli tatil merkezlerinden bir tanesi olan Fethiye için geliştirilmiş olan ücretsiz bir Android duvar kağıdı uygulaması.

Fethiye Wallpaper, adından da çok net olarak anlayacağınız üzere Android telefon ve tabletleriniz üzerinde Fethiye'ye ait duvar kağıtları kullanmanızı sağlayan ücretsiz bir Android uygulaması.

Eğer daha önce Fethiye'ye gittiyseniz ne kadar güzel bir yer olduğunu biliyorsunuz demektir. Eğer gitmediyseniz en azından güzel görsellerini cihazlarınızda kullanabilirsiniz. Bir çok doğal yer ile tatile gelen herkesi kendine hayran bırakan Fethiye, sunmuş olduğu farklı eğlence aktiviteleri ile hem yerli hem de yabancı tatilcileri mutlu eden bir yer. Tekne turları ile adaları gezme fırsatı, Ölüdeniz, Saklıkent ve daha pek çok güzelliği yaşamanızı sağlayan Fethiye'nin en güzel fotoğraflarının duvar kağıdı haline getirildiği uygulama tamamen ücretsiz.

Fethiye'de yapabileceklerinizden bir diğeri de yamaç paraşütü. Çok yakın mesafelerde bulunan farklı aktiviteler ile her daim güzel bir tatil geçirme fırsatı sunan Fethiye, hem çılgınlar gibi eğlenmek isteyen gençlere hem de kafa dinlemek isteyen tatilciler için güzel bir yer diyebilirim. Siz de bu yeri Android mobil cihazlarınızın ekranlarına taşımak istiyorsanız Fethiye Wallpaper uygulaması ücretsiz olarak indirip kullanabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Free Sunset Photos & Wallpaper

    Free Sunset Photos & Wallpaper, içerisinde bir çok duvar kağıdı olarak kullanabileceğiniz gün batımı temalı fotoğraf bulunan ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • Bubble Live Wallpaper

    Bubble Live Wallpaper, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz renkli ve eğlenceli bir hareketli duvar kağıdı uygulamasıdır.
  • Live Wallpaper Valentine Day

    Live Wallpaper Valentine Day, aşk temalı duvar kağıtları ile sevgilinize onu ne kadar sevdiğinizi gösterebileceğiniz Android uygulamasıdır.
  • Love Hearts Live Wallpaper

    Love Hearts Live Wallpaper, Android cihazlar için tasarlanmış renkli ve eğlenceli kalpli canlı duvar kağıdı resimleri içeren güzel bir uygulamadır.
  • The Smurfs 2 3D Live Wallpaper

    The Smurfs 2 3D Live Wallpaper, çocukların en sevdiği çizgi filmlerden bir tanesi olan Şirinler'in resmi Android duvar kağıdı uygulamasıdır.
  • Tiger Live Wallpaper

    Tiger Live Wallpaper, doğanın hem tatlı hemde en vahşi hayvanı olan kaplan fotoğrafları içeren Android canlı duvar kağıdı uygulamasıdır.
  • Rain On Glass Live Wallpaper

    Rain On Glass Live Wallpaper, Android cihazlarınızın ekranlarına cam arkasından yağmurlu bir günün görüntüsünü getirerek sizi sakinleştirip rahatlatabilecek güzel bir uygulamadır.
  • Snowfall Live Wallpaper

    Snowfall Live Wallpaper, android telefon ve tabletlerinizde kullanmanız için canlı ve kar yağışı olan hareketli resimler içeren duvar kağıdı uygulamasıdır.