Field Goal Tournament

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
228 TOPLAM İNDİRME

Field Goal Tournament, Android telefon ve tabletinizde ücretsiz oynayabileceğiniz bir Amerikan Futbolu oyunu.

Field Goal Tournament, Android telefon ve tabletinize ücretsiz indirip oynayabileceğiniz Amerikan Futbolu oyunlarından biri. Electronic Arts’ın MADDEN NFL 25’i kadar şaşırtıcı olmasa da boş zamanınızda açıp eğleneceğiniz bir oyun olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.

Field Goal Tournament, bir Amerikan Futbolu oyunu ancak oynanış yönünden çok farklı. Öyle ki lisanslı Amerikan Futbolu oyuncuları bulunmuyor ve maç yapmıyoruz. Bunun yerine bir Amerikan Futbolu topu bir de kale bulunuyor ve farklı açılardan attığımız topu golle süslemeye çalışıyoruz. Her vuruş sonrası açımız değişiyor ve rüzgar farklı yerden esmeye başlıyor. Bu da daha kolay sayı yapmamızı engelliyor. Tabii ki böylesine bir oyunu tek başına oynamak eğlenceli değil. Tam bu noktada turnuva moduna girerek ister gerçek kişilere isterseniz de yapay zekaya karşı oynayabiliyorsunuz.

Field Goal Tournament, kolay oynanışa ve grafiklere sahip olmasına rağmen eğlenceli bir oyun ancak Amerikan Futbolunu içinizde hissetmek istiyorsanız profesyonel bir yapım olan MADDEN NFL 25’i öneririm.

Erkan Calp

Field Goal Tournament

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME

Field Goal Tournament, Amerikan Futbolu oynamaktan keyif alıyorsanız kesinlikle oynamanız gereken bir yapım.

Field Goal Tournament, iPhone ve iPad’inizde ücretsiz oynayabileceğiniz en basit ve eğlenceli oynanışa sahip Amerikan Futbolu oyunu diyebilirim.

İster tek başınıza, ister 8 kişiye kadar gerçek kişilerle, isterseniz de bilgisayara karşı oynamanıza izin veren Field Goal Tournament, MADDEN NFL 25 gibi gerçek Amerikan Futbolu oyuncuları ile oynama şansı sunmuyor belki ama boş zamanınızda oynarken kesinlikle keyif alabileceğinizi söyleyebilirim. Tek başınıza sahaya indiğiniz ve Amerikan Futbolu topu ile en iyi atışınızı yaparak yüksek puanlar elde etmeye çalıştığınız oyunda atışınızı zorlaştıracak etmenler de bulunuyor. Her atış sonrası açınız ve rüzgarın yönü değişiklik gösteriyor. Yüksek puan almak için kaleyi tam ortadan tutturmanız gerekiyor ki bu başlarda kolay olsa da sonradan zorlaşıyor.

Boş zamanlarda kafa yormadan oynanacak tarzda hazırlanmış bir spor oyunu olan Field Goal Tournament, görsel açıdan da oldukça başarılı.

Erkan Calp

Field Goal Tournament

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME
15 MB DOSYA BOYUTU

Field Goal Tournament, ücretsiz oynanabilen Amerikan Futbolu oyunu.

Field Goal Tournament, Windows Phone platformunda ücretsiz olarak oynanabilen yegane Amerikan Futbolu oyunu. Yüksek kalitede grafikler sunan oyun oynanış yönünden de benzerlerinden oldukça farklı.

Boş zamanınızda açıp kısa süreliğine oynayabileceğiniz Field Goal Tournament, şu an için platformdaki en kaliteli Amerikan Futbolu oyunu diyebilirim. Lisanslı gerçek oyuncularla futbol keyfi yaşatmasa da oynaması oldukça keyifli. Amerikan Futbolu topunu farklı açılardan kaleye göndererek en yüksek skoru elde etmeye çalışacağınız oyunda kontrol seçeneği de bulunmuyor. Topu kaleye göndermek için tek yapmanız gereken parmağınızı yukarı kaydırmak. Tabii ki oyunun kontrollerin bu kadar basit olması oyunun basit olduğu anlamına gelmiyor. Mükemmel atışı yapmanızı engelleyen faktörler unutulmamış. Her atış sonrası hem açınız, hem de rüzgarın yönün değişiyor.

Arkadaşlarınızla beraber veya üç farklı zorluk seviyesinde bilgisayara karşı oynayabileceğiniz Field Goal Tournament, Windows Phone 8 ve üzeri tüm cihazlarda çalışacak şekilde hazırlanmış ve hem ücretsiz hem de reklamsız.

Field Goal Tournament Özellikleri:

  • Yenilikçi ve bağımlılık yaratıcı oynanış
  • Harika 3 boyutlu grafikler ve sesler
  • Turnuva ve sonsuz sıralama modu
  • Turnuva düzenleyici
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Flick Kick Field Goal Kickoff

    Amerikan futbol oyunu oynayacağız.
  • Goal Live Scores

    Goal Live Scores, dünya genelinde oynanan maçlardan anında haberdar olmanızı sağlayan bir spor uygulamasıdır.
  • Goal Finger

    Goal Finger, sıra tabanlı oynanış sunan parmak futbolu oyunu.
  • Goal One

    Goal One, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz sürükleyici bir futbol menajerlik oyunu.
  • Angry Birds Goal!

    Angry Birds Goal!, kızgın kuşların lideri Red'in takımını yönettiğiniz Android futbol oyunu.
  • Goal Hero: Football Legend

    Goal Hero'da rakip takımın oyuncularını birer birer geçip atağı golle sonuçlandırmaya çalışıyoruz.
  • Jump & Goal (Zıpla ve Gol)

    Jump & Goal (Zıpla ve Gol) Android İndir: Google Play Store'daki en eğlenceli futbol oyunu
  • Retro Goal

    Retro Goal, 90'ların popüler futbol oyunlarını hatırlatan süper eğlenceli bir mobil oyun.