FIFA 15 Ultimate Team

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1.3/5 ZİYARETÇİ
65,422 TOPLAM İNDİRME
891.7 MB DOSYA BOYUTU

FIFA 15 Ultimate Team, kendi kadronuzu oluşturup yönetebileceğiniz ücretsiz bir futbol oyunudur.

FIFA 15 Ultimate Team, kadronuzu dilediğiniz biçimde şekillendirmenize izin veren ücretsiz bir futbol oyunudur. Tamamen Türkçe hazırlanmış modern ve basit arayüz ile karşımıza çıkan oyunda İngiltere Premier Lig ve La Liga’dan Bundesliga’ya kadar onlarca ligin yanında gerçeğini yansıtan 30 stadyum, tamamı lisanslı 500’den fazla takım, 10000 oyuncu bulunuyor.

Windows 8 tablet ve bilgisayarınızda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz en gerçekçi futbol oyununda hayalinizdeki kadroyu oluşturmaya çalışıyorsunuz. Oyun stilinizi, taktiğinizi, formanızı dilediğiniz şekilde ayarlayabiliyorsunuz. Messi, Ronaldo gibi yıldızları takımınıza katma şansına da sahipsiniz. Ancak tahmin edeceğiniz üzere popüler futbolcuları takımınıza en hızlı şekilde kazandırmak için maçlardan 3 puanla dönmekten başka seçeneğiniz yok.

Grafik ve seslerin yanı sıra kontrollerin de yenilendiği FIFA 15 Ultimate Team oyununda birçok mod yer almakta. Hızlı maç yapma, sezon başlatma, turnuvalara katılma, haftalık düzenlenen özel maçlara katılma, çevrimiçi sezon gibi çok sayıda seçenek bulunmakta. Bunların dışında oynamayıp maçın anlatımını takip ettiğiniz (Eski menajerlik oyunlarından tanıdık gelen arayüz sizi karşılaşmakta.) yeni gelen hızlı simülasyon modu da ilginizi çekecektir.

FIFA’nın Ultimate Team modunu sevenlere özel olarak sunulan FIFA 15 Ultimate Team, oldukça başarılı. Ultimate Team ile ilgilenmiyorum diyorsanız FIFA 15’in demo sürümünü deneyebilirsiniz.

Erkan Calp

FIFA 15 Ultimate Team

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
88,235 TOPLAM İNDİRME

Futbol sezonunun açılmasıyla birlikte oyunseverlerin sabırsızlıkla beklediği FIFA 15 artık mobil kullanıcıların da oynayabileceği bir oyun.

Futbol sezonunun geri dönmesiyle sabırsızlanan oyunsever kitlesi FIFA 15 ile izleyici konumundan çıkıp ev turnuvaları yapmaya başladı bile. İlk başta sadece Kanada'ya özel çıkan FIFA 15 Ultimate Team kısa zamanda tüm dünyaya açıldı.

FIFA 2015 sezonunun oyunu olarak konsol ve PC platformlarına çıkarken mobil cihazlarda bu durum biraz karışıktır. Tam da bu sebepten ötürü EA Sports aslında Android ile bir sınav vermek durumunda. Oyun içi satın almaların bulunduğu bu oyunu indirmek tamamen ücretsiz. Yine daha iyi grafikler ve güncel kadroları sunan bu yılın oyununda Quick Simulation modu sizi bir sezona sokmadan maç yapabilmenizi sağlıyor ve daha zayıf takımlar için oyuncu değişikliği hayati bir faktör olarak göze çarpıyor. Gelişen kontrol seçenekleriyle birlikte artık ara paslar atmak da ciddi ölçüde kolaylaşmış.

Bellekte oldukça çok yer kaplayan (1.35 GB) FIFA 15 Ultimate Team aynı zamanda güçlü bir cihazla oynamanızı tavsiye ettiğim bir oyun. Eğer futbolsuz bir hayat düşünemiysanız FIFA 15 sektörün lideri olan bir oyun ve mobil versiyonu ile de uzun vadeli bir eğlenceye adım atabilirsiniz.

Alper Çetiner

FIFA 15 Ultimate Team

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
9,819 TOPLAM İNDİRME

FIFA 15 Ultimate Team, hayalinizdeki takımı kurmak adına mücadele vereceğiniz ücretsiz ve Türkçe futbol oyunudur.

FIFA 15 Ultimate Team, 10000’den fazla oyuncu, 500’e yakın lisanslı futbolcu, 30’ yakın gerçeğinden farksız stadyum ve ligin yer aldığı ücretsiz futbol oyunudur. En iyi futbolcuları bir araya toplayarak hayalinizdeki takımı oluşturmaya çalıştığımız oyunda İngiltere Premier Lig’den La Liga’ya, Amerika Ligi MLS’den Almanya Bundesliga’ya kadar onlarca ligde mücadele veren takımlarda top koşturan oyuncular arasından dilediğinizi kadronuza dahil edebiliyorsunuz.

PC ve Konsollarda en çok satan futbol oyunu FIFA 15 , başarısını mobilde de sürdürüyor. Kaliteli grafikleri ve ses efektlerinin yanı sıra yeni nesil cihazlara uygun geliştirilmiş yeni kontrol mekanizması ile gelen FIFA 15 Ultimate Team’de orta seviye oyunculardan oluşan takımımızı maçları bir bir kazanarak geliştirmeye çalışıyoruz. Maçları kazandıkça topladığımız puanları kullanarak popüler futbolcuları kadromuza dahil edebiliyor, daha da güçlendiğimizden en iyi takımlara meydan okuyabiliyoruz.

Tamamen Türkçe hazırlanmış arayüz ile gelen FIFA 15 Ultimate Team’de sezona başlayabiliyor, turnuvalara katılabiliyor, hızlı maç yapabiliyoruz. Yeni hızlı simülasyon modunun yanında çevrimiçi tarafta haftalık olarak düzenlenen maçlar ve sezonlar da bizleri beklemekte.

FIFA 15 Ultimate Team oyununda futbolcuları kontrol etmek oldukça basit. Ekrana şeffaf olarak yerleştirilen butonlar arasında yön tuşları, pas, şut ve koşma yer almakta. Rahat adını taşıyan bu kontrol sistemine alışamazsanız kaydırma hareketlerini içeren kontrol sistemine geçiş yapabilirsiniz.

Erkan Calp

FIFA 15 Ultimate Team

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4,827 TOPLAM İNDİRME
781 MB DOSYA BOYUTU

FIFA 15 Ultimate Team, mobilde oynayabileceğiniz en gerçekçi futbol oyunudur.

FIFA 15 Ultimate Team, hayalinizdeki kadroyu oluşturmanıza ve yönetmenize izin veren ücretsiz ve tamamen Türkçe hazırlanmış yeni nesil arayüz ile gelen bir futbol oyunudur.

Lisanslı 10.000 oyuncu, 500 takım, gerçeğini aratmayan 30 stadyum ve ligi bünyesinde barındıran oyunda 5 farklı oyun seçeneği sunuluyor. Taktik, kadro ayarlamasından hoşlanmayanlar, direkt sahaya dalmak isteyenler için Çabuk Maç seçeneği, “Beni bir maç kesmez, sezona başlamalıyım” diyenler için hem çevrimdışı hem de çevrimiçi Sezon bölümü, “Yaptığım maçların bir ödülü olmalı, bu da kupa olmalı” diyenler için Turnuva bölümü, “Kadroma güveniyorum” diyenler için Haftanın takımı ve maçı bölümünün haricinde maçı bizzat oynamaktan çok çok yönetmeyi sevenler için hazırlanmış yepyeni Hızlı Simülasyon seçeneği FIFA 15 Ultimate Team’de yer almakta.

Mobilde oynayabileceğiniz en kaliteli futbol oyunu diyebileceğim FIFA 15 Ultimate Team’in kontrolleri de oldukça basit. Küçük ekranlı telefona sahip olsanız dahi futbolcuları rahatlıkla kontrol edebiliyorsunuz. Klasik ve Rahat adını taşıyan iki farklı kontrol sisteminin yanı sıra harici kontrol cihazınızı bağlayarak ta oyunu oynayabiliyorsunuz.

FIFA 15 Ultimate Team, mobil cihazınızda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz en başarılı futbol oyunu.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • FIFA 15

    FIFA 15 Demo ile yeşil sahalara yeniden dönüyoruz ve bilgisayarlarımızda futbol heyecanını yeniden yaşıyoruz.
  • FIFA 15 Türkçe Yama

    FIFA 15 Türkçe Yama oyunculara FIFA 15'i Türkçe olarak oynama imkanı veriyor.
  • FIFA 22

    Yenilikçi HyperMotion oynanış teknolojisi ile FIFA 22 PC Steam'de!
  • EA SPORTS FIFA 23

    FIFA serisinin en gerçekçi oyunu olan EA SPORTS FIFA 23 her yıl olduğu gibi bir çok yenilik geliyor.
  • FIFA 12

    FIFA 12, popüler futbol oyunu olan FIFA serisinin 2012 sürümüdür.
  • FIFA 2007

    FIFA 2007 (FIFA 07) ile futbol oyunu severler ilk kez Turkcell Süper Ligi takımlarıyla online maç yapma şansı buluyor.
  • FIFA World

    FIFA World, PC oyuncularına ücretsiz ve çevrimiçi bir FIFA serisi deneyimi yaşatan yenilikçi bir futbol oyunudur.
  • FIFA 13

    Dünyanın en iyi futbol simülasyonu olarak gösterilen FIFA serisinin en son oyunu FIFA 13 demo sürümü ile hayranlarına merhaba diyor.