FIFA for iPad

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
106 TOPLAM İNDİRME

FIFA, futbol dünyasından son gelişmeleri takip edebileceğiniz, zengin içerikli resmi bir uygulamadır.

FIFA, iPad’inizde kullanabileceğiniz en geniş içerikli futbol uygulamasıdır. Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği’nin resmi uygulaması ile tüm ligleri tabletinizden takip edebilir, her hafta dünya genelinde yapılan yüzlerce maç ve bu maçlarda atılan binlerce golü nerede olursanız kaçırmazsınız.

FIFA’nın tüm platformlarda yayınladığı resmi uygulaması Bundesliga’dan Premier League’e, MLS’den La Liga’ya onlarca ligi tabletinizden takip etme kolaylığı sunan, futbol dünyasında olan biteni anbean ulaştıran yeni nesil bir spor uygulaması. Hangi kulübü, hangi milli takımı desteklerseniz destekleyin tuttuğunuz takım ile ilgili tüm bilgileri bu uygulamadan ulaşabilir, anlık bildirimlerle takımınızın durumundan anında haberdar olursunuz.

Son derece modern ve animasyonlarla süslenmiş bir arayüz ile gelen FIFA uygulamasında son güncelleme ile birlikte eklenen Dünya Kupası (FIFA World Cup) bölümü de yer alıyor. Bu bölüme geçiş yaptığınızda Dünya Kupası hakkında yazılan-çizilenlere ulaşabilir, favori takımınızın gruptaki durumunu takip edebilir, canlı maç sonuçlarına ulaşabilir, Dünya Kupası’nın düzenlendiği ülkenin yani Brezilya hakkında bilgi alabilir, gözde şehirlerini öğrenebilir, popüler şehirlere inşa edilmiş devasa stadlar hakkında geniş bilgi alabilirsiniz.

FIFA’nın iPad için optimize ettiği resmi uygulaması, dünya futbolunu takip edenlere hitap eden, futbola dair aradığınız herşeye ve fazlasına ulaşabileceğiniz ücretsiz bir uygulama.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • FIFA Football: FIFA World Cup

    FIFA Football: FIFA World Cup, iPhone ve iPad üzerinden oynanabilen bir tür futbol oyunudur.
  • FIFA 17

    FIFA 17 Mobile, iPhone ve iPad cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz en iyi futbol oyunu.
  • FIFA 12

    FIFA 12 futbol oyunu her daim sizinle beraber. iOS işletim sistemi yüklü iPad kullanıcıları için piyasaya sürülen FIFA 12'yi arkadaşlarınızla beraber oynamanız da mümkün.
  • FIFA 11 HD Mobil

    FIFA 11, mobil ürünler için özel olarak hazırlanan futbol oyunu serisinin iPad'e özel sürümüdür.
  • Futhead

    Futhead uygulamasını kullanarak iPhone ve iPad cihazlarınızdan FIFA 16'daki oyuncuların tüm bilgilerine erişebiliyorsunuz.
  • FIFA 17 Companion

    FIFA 17 Companion resmi FIFA 17 yardımcı uygulamasıdır
  • The FIFA Weekly

    The FIFA Weekly, dünya futbolu ve FIFA ile ilgili haberlerle birlikte daha pek çok yararlı içerik sunan resmi ve ücretsiz iOS FIFA haberleri uygulaması.
  • FIFA Mobile 21

    FIFA Mobile 21 (iOS), PC ve mobilde en çok oynanan futbol oyunu FIFA Futbol'un mobil versiyonu.