FIFA

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,186 TOPLAM İNDİRME
36 MB DOSYA BOYUTU

Resmi FIFA uygulaması ile 2014 Dünya Kupası ve futbol heyecanı yanıbaşınızda.

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği'nin resmi FIFA uygulaması ile futbola dair dünyada olan bitenden anında haberdar olabilirsiniz. Spor Toto Süper Lig dahil oynanan tüm maçların skorlarını canlı olarak görebilir, dünya genelindeki futbol haberleri okuyabilir, 6 Aralık'ta gerçekleşecek 2014 Dünya Kupası gelişmelerini takip edebilirsiniz.

Bundesliga'dan Barclays Premier Leauge'e, MLS'den La Liga'ya dünya genelinde oynanan tüm maçları mobil cihazınıza taşıyan uygulama ile FIFA arşivinde yer alan videoları izleyebilir, galerilere göz atabilirsiniz. Tuttuğunuz takımı favorilerinize ekleyerek, takımızın oynadığı maçları canlı olarak takip edebilirsiniz.

Farklı tasarıma sahip menüleri ile dikkat çeken resmi FIFA uygulamasının tek eksiği; Türkçe dil desteği sunmaması. Eğer futbol heyecanını 7 / 24 yaşamak istiyorsanız, dünya genelindeki tüm maçları takip edebileceğiniz ücretsiz bir uygulama arıyorsanız kesinlikle denemelisiniz.

1.1.1 sürüm yenilikleri:

  • FIFA.com Club üyeleri için paylaşma ve yorumlara yanıt verme eklendi.
  • 2014 FIFA Dünya Kupası bölümü eklendi.

2.0 sürümü ile gelen yenilikler:

  • 2014 Dünya Kupası hakkında öğrenmek istediğiniz tüm bilgilere en hızlı ve güncel şekilde ulaşabilmeniz sağlandı.
Erkan Calp

FIFA

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
286 TOPLAM İNDİRME
29.9 MB DOSYA BOYUTU

Resmi FIFA uygulaması ile tüm ligleri ve 2014 Dünya Kupası'nı yakından takip edebilirsiniz.

FIFA tarafından ücretsiz olarak sunulan resmi FIFA uygulaması sayesinde futbol dünyasındaki gelişmeleri yakından takip edebilirsiniz. İngiltere Premier Ligi'nden İspanya La Liga'ya Almanya Ligi'nden Spor Toto Süper Lig'e, tüm karşılaşmaların sonuçları anında iPhone ve iPad'inizde.

Oldukça şık arayüze sahip uygulama ile en son haberleri takip edebilir, fotoğraf galerine göz atabilir, arşivdeki videoları izleyebilirsiniz. Tuttuğunuz takımı favori listenize ekleyerek (Spor Toto Süper Lig ve Türkiye bulunmakta.) takımınızın maçlarını kolayca takip edebilirsiniz.

Sadece Spor Toto Süper Lig değil dünya genelinde oynanan tüm maçları takip edebileceğiniz, içeriği zengin, tasarımı sade ve şık bir uygulama arıyorsanız resmi FIFA uygulaması tam size göre.

1.1.1 sürüm yenilikleri:

  • FIFA.com Club üyeleri için paylaşma ve yorumlara yanıt verme eklendi.
  • 2014 FIFA Dünya Kupası bölümü eklendi.

2.1 sürüm yenilikleri:

  • Brezilya'da düzenlenen 2014 Dünya Kupası hakkındaki tüm maçlara, takımlara, gruplara ve maçların canlı bilgilerine ulaşabilme.
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • FIFA Football: FIFA World Cup

    FIFA Football: FIFA World Cup güncellemesi Android telefon ve tabletler üzerinde oyunculara Dünya Kupası heyecanı sunuyor.
  • FIFA 17 Companion

    FIFA 17 Companion mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz FIFA 17 yardımcı uygulamasıdır
  • FIFA Mobile Futbol APK

    FIFA Mobile APK, mobil oyunculara gerçekçi bir futbol deneyimi sunmayı amaçlayan en popüler futbol oyunu.
  • FIFA 14 APK

    FIFA 14 APK, android uygulaması ile futbol oyunlarının lideri FIFA artık hem akıllı telefonunuzda hem de tabletinizde.
  • FIFA Mobile 19

    FIFA Mobile 19 indirin, yeni sezona başlayın!
  • The FIFA Weekly

    The FIFA Weekly, Android akıllı telefon kullanıcıları için FIFA tarafından sunulan resmi ve ücretsiz bir haber uygulaması.
  • FIFA 12

    FIFA 12 futbol oyunu her daim sizinle beraber. Android kullanıcıları için piyasaya sürülen FIFA 12'ye Google Play Store üzerinden sahip olabilirsiniz.
  • FIFA Mobile 21 APK

    FIFA Mobile 21 Android çıktı! Ultimate Team, Arkadaşlarla 11'e 11 maç, Lig mücadeleleri, Canlı etkinlikler ve fazlası FIFA Mobile 21 futbol oyununda!