Figerty Tube

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3,738 TOPLAM İNDİRME
1.36 MB DOSYA BOYUTU

Figerty Tube ile YouTube üzerinden kolayca video indirebilirsiniz

Figerty Tube kullanıcılara YouTube video indirme konusunda ücretsiz bir çözüm sunan kullanışlı bir video indirme programıdır.

Bilgisayarımızda YouTube üzerinden video seyrederken internet bağlantımızdaki problemler nedeniyle videoları izlemekte zaman zaman problem yaşayabiliyoruz. Bağlantı hızımızın yeterli olmaması nedeniyle videolar yüksek kalitede yüklenmeyebiliyor. Ayrıca YouTube videolarını internet bağlantımız olmayan mobil cihazlarda seyredebilmek için bize bu videoları indirmekten başka çözüm kalmamakta.

Figerty Tube sayesinde kolayca YouTube videolarını bilgisayarımıza kaydedebiliriz. Bu iş için yapmamız gereken tarayıcıdan YouTube videosunun internet adresini kopyalamak ve kopyaladığımız adresi program arayüzüne yapıştırmak ve "Grab Video" tuşuna tıklamak. Bu aşamadan sonra bize hangi formatta ve hangi kalitede videoyu indirmek istediğimiz soruluyor ve seçimimizi yaparak videoyu bilgisayarımıza kaydedebiliyoruz.

Figerty Tube WebM, 3GP, FLV ve MP4 formatlarını desteklemekte. Program genel olarak ihtiyaca hizmet ediyor ve kafa karıştırmayan bir yapıya sahip.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • J-Tube

    J-Tube, Youtube üzerinde izlediğiniz ve beğendiğiniz videoları bilgisayarınıza indirmenize olanak sağlayan ücretsiz bir dosya indirme yöneticisidir.
  • Many Tube Downloader

    Many Tube Downloader ile 250'nin üzerindeki video servisinden video indirebilirsiniz
  • AV Tube

    AV Tube popüler video siteleri üzerinde izlediğiniz videoları bilgisayarınıza indirmenize olanak tanıyan ücretsiz bir yazılımdır.
  • Kastor - Free Tube To Mp3

    Kastor - Free Tube To Mp3 ile YouTube videolarını ses dosyalarına dönüştürebilirsiniz
  • YouTube Video Kaydedici

    Artık you tube sitesinde beğendiniz videoları bilgisayarınıza kaydedebileceksiniz.
  • GetTube Video

    Onlarca video sitesini destekleyen ve bu sitelerden video indirebilmenize, indirdiğiniz videolarda çeviri yaparak cep telefonu ve birkaç platformda video izleyebilmenize olanak sağlayan pratik bir program olan Get Tube Video ile artık video sitelerin
  • Reasonable Download Manager

    Reasonable Download Manager, dosya indirme hızınızı arttıracak olan gelişmiş bir dosya indirme yöneticisidir.
  • Dpilot 1.07

    dpilot açık kaynak kodlu, ücretsiz bir indirme yazılııdır.internetten dosya indirme adresini kopyala...