FiloTürk

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,775 TOPLAM İNDİRME
16 MB DOSYA BOYUTU

FiloTürk uygulaması, Android cihazlarınızdan araç filonuzu takip etmenize imkan tanıyor.

FiloTürk uygulaması, Android akıllı telefon ve tabletlerinizi kullanarak sahip olduğunuz araç filosunun hareketlerini gözlemlemenize olanak tanıyan ücretsiz uygulamalar arasında yer alıyor. Ancak uygulamanın ücretsiz olması maalesef servisin de ücretsiz olduğu anlamına gelmiyor. Demo olarak kullanabileceğiniz bu ücretsiz sürüm, geniş filolarınızı takip etmek istiyorsanız ücretli üyelik almanızı gerektiriyor ancak demo sürümün nasıl çalıştığını anlamanız için yeterli olacağına inanıyorum.

Oldukça sade ve anlaşılır bir arayüzle birlikte gelen uygulama, hem araçlarınızın listesini toplu olarak görmenize izin veriyor, hem de araçların üzerine tıklayarak günde kaç km yaptıklarını, ne kadar rölantide durduklarını, anlık olarak araç hareket durumlarını ve diğer pek çok istatistiği görmenizi sağlayabiliyor. Aynı anda birden fazla farklı filonun yönetiminine de imkan sağlaması ile pek çok araçlı işletmenin iş yönetimini daha kolay hale getirecektir.

Araçların anlık olarak hızlarını bile arayüzünde sunabilen ve tam adresini verebilen uygulama, isterseniz sürücüleri uyararak şartlarınıza uymalarını sağlamak için gereken tüm verileri yöneticilere veriyor. Çeşitli filtreleme seçeneklerinden faydalanarak yakınlardaki araçları, duranları, rölantidekileri ve hareket halindekileri de ayrı olarak filtrelenmiş listelerden görüntüleyebiliyorsunuz.

Bir harita görüntüsüne de sahip olan FiloTürk, bu harita üzerinde araçların gittikleri rotaları incelemeniz için gereken takibi gerçekleştiriyor. Böylece rotasından sapan araçları da tespit edebiliyorsunuz. Araçların geriye dönük harita hareketlerini de saklayabildiğini belirtmeden geçmemek lazım.

Kiralık araç ve filo şirketlerinin göz atmadan geçmemeleri gerekenler arasında olduğuna inanıyorum.

Yiğit Ekim Demir

FiloTürk

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
150 TOPLAM İNDİRME
19.2 MB DOSYA BOYUTU

FiloTürk uygulamasını kullanarak iPhone ve iPad cihazlarınızdan tüm araç filonuzu yönetebiliyorsunuz.

FiloTürk uygulaması, büyük filoları yönetmesi gereken şirketlere yönelik olarak hazırlanmış bir iPhone ve iPad uygulaması olarak karşımıza çıktı. Her ne kadar uygulamanın kendisi ücretsiz olsa da sunulan hizmetin ücretli olması nedeniyle servise abone olmadıkça sadece demo sürümü kullanabileceğinizi de belirtmek gerek. Lakin demo sürümde zaten tam sürümde olan herşeyin bir simülasyonunu görebildiğiniz için karar vermenize yardımcı olacağını söyleyebilirim.

Oldukça kullanışlı bir arayüzle birlikte gelen uygulama, birden fazla filonun yönetimine de izin veriyor. Her bir filonuzdaki araçlara dair toplam özetleri görebileceğiniz gibi, tek tek araçların izledikleri rotaları, durdukları süreleri, gidilen kilometrelerini ve kontak kapatma sürelerini bile FiloTürk içerisinden inceleyebiliyorsunuz.

Harita üzerinde o an hangi aracın nerede bulunduğunu da incelemenize izin veren uygulama, bu sayede bilginiz dışında başka yerlere giden araçlara gerekli uyarıları yapmanıza da yardımcı oluyor. Saat saat araç konumlarının kayıt edilmesi ile geriye dönük olarak da değerlendirmelerde bulunmanız mümkün.

Oldukça hızlı bir şekilde çalışan ve sorunsuz görünen uygulama, maalesef araçları süren kişilerin mobil cihazlarında GPS servislerinin ve internetin devamlı olarak açık tutulmasını gerektiriyor. Dolayısıyla GPS'in devamlı açık tutulmasının cihazların şarj ömürleri konusunda zaman zaman sorunlar yarattığını söyleyebilirim fakat araç şarj kitine sahip olan bir filoya sahipseniz bu sorun ortadan kalkacaktır.

Araçlarınıza hem toplu hem de ayrı ayrı detaylı incelemeler yapmanıza ve onları kontrol etmenize olanak tanıyan uygulamayı denemeden geçmeyin derim.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Gmail

    Gmail, akıllı telefonlarınızda kullanabileceğiniz kapsamlı bir e-posta uygulamasıdır.
  • Eleman.net İş İlanları

    Eleman.net İş İlanları, Android için geliştirilen iş ilanı arama uygulamasıdır.
  • İş Bugün

    İş Bugün uygulaması hem işverenler hem de iş arayanlara Android cihazlar üzerinden hizmet veriyor.
  • Defter Beyan Sistemi

    İş dünyasına özel uygulama
  • isbul.net

    Yeteneklerinize uygun iş ilanlarını incelemek istiyorsanız isbul.net uygulamasını deneyebilirsiniz.
  • İŞKUR

    İŞKUR resmi mobil uygulaması ile kısa sürede iş bulabileceksiniz.
  • 24 Saatte İş

    24 Saatte İş, CV (Özgeçmiş) hazırlamadan hızlıca iş başvurusu yapıp dönüş alabildiğiniz iş bulma uygulaması.
  • İşin Olsun

    Kariyer.net İşin Olsun uygulaması, iş yerinin eve yakın olmasını isteyen kişiler için hazırlanmış iş bulma uygulaması.