Find My Parcel

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
12 MB DOSYA BOYUTU

Find My Parcels (Kargolarım) Android kargo takip uygulaması ile yurt içi ve yurt dışı gönderilerinizi kolayca takip edin.

Find My Parcels (Kargolarım), Android telefonlar için en iyi kargo takip uygulamaları arasında. Kargo şirketlerinin tek tek uygulamalarını yüklemek yerine Kargolarım uygulaması üzerinden tüm kargolarınızı takip edebilirsiniz. Kargo firmaları sürekli olarak güncelleniyor. Yurt içi ve yurt dışından sıklıkla online alışveriş yapıyorsanız, bu uygulama Android telefonunuzda kesinlikle olmalı.

Aras kargo, Yurtiçi kargo, Sürat kargo, PTT kargo ve diğer Türkiye’deki kargo şirketlerinin yanı sıra FedEX, UPS, USPS, TNT, DHL, EMS, China Post, Hong Kong Post, DPD, Royal Mail gibi dünyaca ünlü birçok kargo firmasına ait gönderileri kolay bir şekilde takip edebilirsiniz. Kargo numarasını girdiğinizde otomatik olarak kargo numarasına ait şirketleri listeliyor. Kargo şirketi takip numarasını barkoda yazmışsa barkod okuyucu işlevi ile kargounuzu kolayca ekleyebilirsiniz.

Find My Parcels (Kargolarım), zeki dil altyapısı sayesinde tüm kargo hareketlerini otomatik olarak tespit edip durumlarına uygun resimleri gösteriyor. Böylece kargonuzun durumunu hızlı bir şekilde görebiliyorsunuz. Kargo şirketi destekliyorsa, kargonuzun tahmini teslim tarihini öğrenebiliyorsunuz. Kargo şirketinin paylaştığı ölçüde kargonuzun haritadaki yerini, göndereni ve alıcısını görebiliyorsunuz.

Find My Parcels (Kargolarım) Android Uygulaması Özellikleri

  • Kargolarınızı takip edin.
  • Kargolarınızın her bir detayı
  • 300’den fazla kargo şirketi
  • Bildirim
Erkan Calp

Find My Parcel

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
11.8 MB DOSYA BOYUTU

Yurtiçi ve yurtdışı gönderilerinizi tek bir platform üzerinden kolayca takip edebilirsiniz.

Find My Parcel uygulaması, yerli ve yabancı birçok kargo firmasının takip sistemini tek bir platformda toplayarak büyük kolaylık sağlayan başarılı bir uygulama.

iOS işletim sistemli cihazlar için sunulan Find My Parcel, yurt içi ve yurt dışı gönderilerinizi akıllı telefonlarınızdan takip etmenizde yardımcı oluyor. Kargonuzun tahmini teslim tarihi, konum, alıcı ve gönderici bilgileri gibi detayları da takip edebileceğiniz uygulama bu anlamda gayet faydalı görünüyor. Yurtdışından sipariş ettiğiniz ürünlere ait bir takip numaranız varsa ve sürekli bilgisayardan takip edemiyorsanız, uygulama oldukça işinize yarayacaktır diye düşünüyorum. Uygulamayı başlattıktan sonra sağ üst köşedeki artı simgesine dokunup, kargo takip numarası, kargo ismi ve firma seçimleri yaptıktan sonra Bitti butonuna tıklamanız yeterli olacaktır. Sorgulama tamamlandıktan sonra ihtiyaç duyduğunuz tüm bilgileri detaylı olarak görebilirsiniz.

Uygulama üzerinde; Aras Kargo, Horoz Lojistik, Metro Kargo, Mng Kargo, PTT Yurtiçi, PTT Yurtdışı, Sürat Kargo, UPS Türkiye, Yurtiçi Kargo gibi Türk firmalar da bulunuyor. Siz de yurt içi ve yurt dışı gönderilerinizi takip etmek istiyorsanız, Find My Parcel uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Find My Android Phone!

    Find My Android Phone! mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir telefon bulma uygulamasıdır
  • Find My Phone

    Find My Phone, kaybolan Android telefonlarınızı bulmanıza yardım edecek bir android uygulamasıdır.
  • Find My Device

    Find My Device (Cihazımı Bul), kayıp Android telefon bulma, kilitleme ve silme işlemini kolaylaştıran Google uygulaması.
  • Find My Friends

    Find My Friends uygulamasını kullanarak ailenizle veya arkadaşlarınızla anlık konumunuzu paylaşabilirsiniz.
  • Find my phone by Whistle, Clap

    Find my phone by Whistle, Clap kayıp telefonlarınızı bulmaya yarıyan Android bir uygulamadır.
  • Find Qibla Direction

    Find Qibla Direction, nerede olursanız olun Android telefon ve tabletleriniz üzerinde kıblenin nerede olduğunuzu görmenizi sağlayan yararlı bir uygulama.
  • My Love

    My Love, sevgiliniz ile ilişkinizin kaç gündür devam ettiğini gösteren eğlenceli ve kullanımı pratik bir Android uygulaması.
  • My Renault

    My Renault uygulaması ile Renault marka araçlarınız için birçok faydalı özellikten faydalanabilirsiniz.