Fire Rides

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME

Zevkli ve basit bir aksiyon oyunu

Fire Rides, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Zorlu ve keyifli bir atmosfere sahip olan oyunda reflekslerinizi sonuna kadar sınıyorsunuz.

Reflekslerinizi sınayabileceğiniz eşsiz bir aksiyon oyunu olan Fire Rides, engellerin arasında ilerleyip yüksek puanlara ulaşmaya çalıştığınız bir oyundur. Oyunda parmağınızı ekrana basılı tutarak ileri gitmeye çalışıyorsunuz. Son derece dikkatli olmanız gereken oyunda işiniz bir hayli zor. Ayrıca karşınıza çıkan checkpointlerden de geçerek ekstra puanlara ulaşabiliyorsunuz. Tüm checkpointleri tam ortadan tutturduğunuzda ise combolar yaparak daha fazla puanlar kazanabiliyorsunuz. Müptelası olabileceğiniz türden bir mobil oyun olarak dikkatimizi çeken Fire Rides, mutlaka telefonlarınızda olması gerekiyor. Eğer basit ve zevkli bir oyun arayışındaysanız Fire Rides sizleri bekliyor.

Fire Rides oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Fire Rides

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
118 MB DOSYA BOYUTU

Zevkli ve eğlenceli bir mobil oyun

Fire Rides, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz oyunda keyifli bir oyun deneyimi yaşayabiliyorsunuz.

Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz harika bir aksiyon oyunu olan Fire Rides, zorlu ve keyifli atmosferiyle dikkatimizi çekiyor. Reflekslerinizi sonuna kadar sınayabileceğiniz oyunda arkadaşlarınıza meydan okuyabiliyorsunuz. Son derece dikkatli bir şekilde ilerlemeniz gereken oyunda işiniz bir hayli zor. Kolay bir oynanışa sahip olan oyunda tek yapmanız gereken uygun zamanda ekrana dokunmak. Oyunda parmağınızı ekrana basılı tutarak ileri gitmeye çalışıyorsunuz. Son derece dikkatli olmanız gereken oyunda işiniz bir hayli zor. Ayrıca karşınıza çıkan checkpointlerden de geçerek ekstra puanlara ulaşabiliyorsunuz. Tüm checkpointleri tam ortadan tutturduğunuzda ise combolar yaparak daha fazla puanlar kazanabiliyorsunuz. Müptelası olabileceğiniz türden bir mobil oyun olarak dikkatimizi çeken Fire Rides, mutlaka telefonlarınızda olması gerekiyor.

Fire Rides oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Moto Fire

    Moto Fire, Android tabletlerimiz üzerinde oynayabileceğimiz aksiyon ve beceri odaklı bir motosiklet oyunu.
  • CHASE FIRE

    Aksiyonun hiç dinmediği mobil FPS oyunu
  • Cover Fire APK

    Cover Fire APK, internetsiz oynanabilen FPS ve TPS türünde keskin nişancı oyunu. Android shooter oyunlarını sevenler için tavsiyemizdir.
  • Free Fire APK

    Garena Free Fire APK, Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir popüler multiplayer battle royale mobil oyunu.
  • Gun Fire

    Mobil cihazınızda FPS savaş heyecanını yaşayın.
  • Galaxy on Fire 3

    Galaxy on Fire 3, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz kaliteli grafiklere sahip Türkçe uzay savaş oyunu.
  • Little Fire Station

    Çocuklara itfaiyeciliği öğreten zevkli bir mobil oyun
  • Fire Balls Food Frenzy

    Platform oyunu oynayacağız.