Fired Up

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
44 TOPLAM İNDİRME

Fired Up mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur

Fired Up oyunculara heyecanlı ve keyifli bir oyun deneyimi yaşatmayı başarabilen bir mobil itfaiye oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olan Fired Up'ta yangınla boğuşan kahraman bir itfaiyecinin yerine geçiyoruz. Kahramanımız her itfaiyeci gibi yangın çıktığında olayu yerine en kısa süre içerisinde varıyor ve masum insanları kurtarmak için çabalıyor; fakat bu işi tamamen kendi tarzıyla yapıyor. Biz de ona görevini başarılı bir şekilde yerine getirmesi için yardım ediyoruz.

Tek dokunuşla oynayabileceğiniz bir oyun olan Fired Up'da itfaiyeci kahramanımız yangın hortumunu kullanarak yükselebiliyor. Yangın çıkan binalarda alevlerin parladığı pencerelere hortumumuzla su tutarak o kattaki yangını söndürebiliyoruz. Çok katlı binalarda krutarılmayı bekleyen çok sayıda insan olduğu için bu işi hızlı bir şekilde yapmamız ve kat kat yükselerek insanları alevlerden korumamız gerekiyor.

Fired Up basit bir kontrol sistemine sahip ve her yaştan oyun severe hitap ediyor.

Can Erdil Şentürk

Fired Up

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
72.5 MB DOSYA BOYUTU

Fired Up mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir itfaiye oyunudur

Fired Up kendine has oynanışı ile eğlenceli bir oyun tecrübesi yaşatan bir mobil beceri oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir itfaiye oyunu olan Fired Up'ta her itfaiye memuru gibi görev yangında mahsur kalan insanları kurtarmak olan bir kahramanın yerine geçiyoruz. Kahramanımızın görevi diğer itfaiye memurlarıyla aynı olsa da bu görevi yerine getirme şekli bir hayli ilginç. Kahramanımız yangın hortumunu kullanarak yükselebiliyor ve alevleri söndürebiliyor.

Fired Up'ta yapmamız gereken şey yangın hortumumuzu kullanarak alevlerin çıktığı pencerelere su tutmak ve o kattaki yangını söndürerek insanları kurtarmak. Oyunda çok katlı binalardaki yangınları söndürdüğümüz için bir kattaki yangını söndürdükten sonra diğer katlara yükselmemiz gerekmekte. Bu iş için de yangın hortumumuzla su tuttuğumuz yönü değiştiriyoruz.

Fired Up tek dokunuşla oynanabiliyor. Oyunun grafikleri ise temiz ve renkli bir görünüm sunuyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Don't get fired!

    Don't get fired! isimli bu oyunda işe girip mümkün olduğunca uzun süre boyunca şirkette kalmaya çalışıyoruz.
  • Cooped Up

    Cooped Up, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Drill Up

    Drill Up mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur
  • Yo! Let's UP

    Yo! Let's UP, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Up Up Owl

    Up Up Owl, bir Baykuş'u kontorl ederek onunla birlikte karşılaştığınız engelleri aşıp olabildiğince çok puan almaya çalışacağınız eğlenceli ve ücretsiz bir Android atari oyunu.
  • Up Hill Racing: Hill Climb

    Up Hill Racing: Hill Climb engebeli arazilerde uzağa gitmeye çalıştığımız eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • Give It Up!

    Give It Up!, beceri oyunları oynamaktan hoşlanan Android kullanıcılarının severek oynayabileceği yapımlar arasında yer alıyor.
  • Catch Up

    Catch Up, Ketchapp'ın Android kullanıcılarına ücretsiz sunduğu top yuvarlama oyunu.