Firefighter Simulator 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
457 TOPLAM İNDİRME
44 MB DOSYA BOYUTU

Firefighter Simulator 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir itfaiye oyunudur

Firefighter Simulator 3D oyunculara heyecan dolu bir oynanış tecrübesi yaşatan bir mobil itfaiye simülatörü.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir itfaiye oyunu olan Firefighter Simulator 3D'de oyuncular kahraman bir itfaiyecinin yerine geçerek acil durum çağrılarına cevap vermeye çalışıyorlar. Trafikte yol alan araçlar kaza yapınca alevler içinde kalabiliyorlar veya aniden bir orman yangını patlak verebiliyor. İşte bu gibi durumlarda en acil şekilde olay yerine varmamız ve alevleri söndürmemiz gerekiyor. Firefighter Simulator 3D'de en büyük önceliğimiz zamanında yangınlara müdahale etmek, bu yüzden oyun boyunca zamanla yarışıyoruz.

Firefighter Simulator 3D'de geniş haritalarda olay yerlerine hızlıca varabilmek için büyük itfaiye araçlarını kullanırken sürüş yeteneklerimizi konuşturuyoruz. Olay yerine varınca da itfaiye aracımızdan iniyor ve yangın hortumuyla alevleri söndürmeye çalışıyoruz. Tüm alevler sönünce kahramanımız tecrübe puanı kazanıyor ve kendini geliştirebiliyor.

Firefighter Simulator 3D'de jip gibi 4 çeker araçlardan 8 çeker itfaiye kamyonlarına kadar uzanan araç seçeneğine sahibiz. Hatta oyunda yangın helikopteri bile kullanabilmekteyiz.

Can Erdil Şentürk

Firefighter Simulator 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
66 TOPLAM İNDİRME
76.7 MB DOSYA BOYUTU

Firefighter Simulator 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir itfaiye simülatörüdür

Firefighter Simulator 3D eğer heyecan dolu bir oyun tecrübesi yaşamak isterseniz aradığınız eğlenceyi size sunabilecek bir mobil itfaiye simülatörü.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir itfaiye oyunu olan Firefighter Simulator 3D'de bize acil durumlara cevap veren bir itfaiye biriminde yer alma imkanı veriliyor. Şehrin farklı yerlerinde çıkan yangınlara en hızlı şekilde cevap verebilmek ve alevleri söndürebilmek için araç sürüş yeteneklerimizi konuşturmamız gerekiyor. Şehrin farklı noktaların gerçekleşen trafik kazaları nedeniyle yangın çıkabiliyor ve hemen itfaiye merkezi aranıyor. Çağrı geldikten sonra da aracımıza atlıyoruz ve yola çıkıyoruz.

Firefighter Simulator 3D'de farklı itfaiye araçlarını kullanabilmemiz mümkün. Uzun itfaiye kanyonlarının yanısra jipler kullanabiliyoruz. Hatta oyunda itfaiye helikopteriyle havalanıp havadan yangınlara müdahale edebilmemiz de mümkün. Zamana karşı yarıştığımız oyunda kazan yapmadan hızlı bir şekilde olay yerine varmamız gerekmekte. Olay yerine varınca aracımızından iniyor, itfaiye hortumuyla alevleri södürüyoruz. Bu işi tamamladıkça tecübe puanı kazanabilmekteyiz ve kahramanımızı geliştirebilmekteyiz.

Firefighter Simulator 3D'de yunu farklı kontrol yöntemlerinden birini kullanarak oynayabilmemiz mümkün. Oyunun grafikleri düşük kalitede olsa da oynanış bu açığı kapatıyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Firefighter 3D: The City Hero

    Şehrin gizli kahramanları olan itfahiyecilerin hikayesini oynadığınız aksiyon dolu ve ücretsiz bir Android oyunu.
  • Plane Simulator 3D

    Plane Simulator 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur
  • Police Dog Simulator 3D

    Police Dog Simulator 3D ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir mobil simülasyon oyunu
  • Gorilla Simulator 3D

    Gorilla Simulator 3D ilginç bir simülasyon oyunudur
  • Heavy Excavator 3D Simulator 2

    Heavy Excavator 3D Simulator 2 gerçekçi bir simülasyon oyunudur
  • Subway Simulator 3D

    Subway Simulator 3D, bir vatman olarak metro sürmenizi amaçlayan bir simülasyon oyunudur.
  • Army plane cargo simulator 3D

    Army plane cargo simulator 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur
  • Farm Tractor Simulator 3D

    Farm Tractor Simulator 3D, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir simülasyon oyunu.