Firefox Send

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
75 TOPLAM İNDİRME

Firefox Send uygulamasında, dosyalarınızı uçtan uca şifrelenmiş bağlantı ile güvenli bir şekilde gönderebilirsiniz.

Hassas içerikli dosyalarınızı Firefox Send uygulamasıyla Android cihazlarınız üzerinden gönderebilirsiniz.

Mozilla tarafından geliştirilen Firefox Send uygulaması, otomatik sona eren bağlantı ve uçtan uca şifreleme ile dosya göndermenize olanak sağlıyor. Paylaşacağınız dosyaların gizli kalmasını istediğinizde kullanabileceğiniz bu servis ile 1 GB’a kadar dosya paylaşabiliyor, Firefox hesabı oluşturarak 2.5 GB’a kadar yükseltebiliyorsunuz.

Dosya seçimini yaptıktan sonra indirme sınırı veya gün sınırı koyabileceğiniz Firefox Send uygulamasında, parola koruması da ekleyebiliyorsunuz. Böylece dosyanız, belirlediğiniz indirme sayısına ulaştığında ya da süresi bittiğinde otomatik olarak kendini yok ediyor ve bilgileriniz güvende kalıyor. Siz de kötü niyetli kişilerin eline geçmesini istemediğiniz belge, doküman, fotoğraf, video vb. içeriklerinizi tanıdıklarınızla güvenli bir şekilde paylaşmak istiyorsanız Firefox Send uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Firefox Send

ÜCRETSİZ
x
5/5 EDİTÖR
2/5 ZİYARETÇİ
96 TOPLAM İNDİRME

Firefox Send, uçtan uca şifreleme ile güvenli dosya gönderme yapabileceğiniz, Mozilla tarafından hazırlanan bir tür internet sitesidir.

Firefox Send, Mozilla tarafından geliştirilerek, ücretsiz olarak internet kullanıcılarının kullanımına açılan bir tür dosya gönderme sitesidir.

Mozilla kurulduğu günden bu yana internet kullanıcılarına ücretsiz ve güvenli sistemler sunmak için çalışıyordu. Bugüne kadar yayınladığı tüm tarayıcılar, uygulamalar ve servislerde benzer gayeler güden Mozilla, dosya gönderme sitelerinin güvensizliğini ortadan kaldırmak adına harekete geçti ve Firefox Send adını verdiği yeni internet sitesini hizmete açtı.

Uçtan uca şifreleme, otomatik dosya silme, dosya paylaşım sınırı kurma, parola oluşturma gibi seçenekler sunan internet sitesinin nasıl kullanılacağını ve hangi özellikleri kullandığını ise aşağıdaki maddelerden görmeniz mümkün.

Firefox Send ile nasıl dosya gönderilir sorusunun cevabını ise blog yazımızda görebilirsiniz.

Firefox Send nasıl kullanılır?

  • “Güvenli dosya paylaşımı yapmak için yapmanız gerekenler ise oldukça basit. Hemen aşağıda sıraladığımız adımları yaparak, göndermek istediğiniz kritik dosyaları, güvenli şekilde karşı tarafa aktarabilirsiniz.
  • Firefox Send internet sitesine gidin.
  • Mavi artı tuşuna basın ve göndermek istediğiniz dosya ya da dosyaları seçin.
  • Yükleme ekranın altında yer alan indirme sayısını ayarlayın.
  • Dosyaların sunuculardan kaldırılma süresini seçin.
  • Parola eklemek istiyorsanız, parola seçeneğine tıklayın.
  • Yükle tuşuna basın ve yüklemenin bitmesini bekleyin.
  • Yükleme işlemi bittikten sonra karşınıza çıkan bağlantı adresini, göndermek istediğiniz kişiye iletin.“
Ramazan Tugay Kahraman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Firefox

    Firefox yepyeni bir arayüz ve platform bağımsız çalışabilen yeni kodlama yapısıyla hazırladığı yeni tarayıcısını ilk kez Android cihazlarda kullanıcılarına sunuyor.
  • Firefox Lite APK

    Firefox Lite APK İndir: Firefox Lite Android telefonlar için en hızlı internet tarayıcı. Firefox Lite Android APK indirin, internette ışık hızında sörf yapın.
  • Firefox Focus

    Mozilla Firefox Focus, Android işletim sistemi kullanan mobil cihazlarda çalışabilen, gizlilik öncelikli bir internet yarayıcısıdır.
  • Firefox OS Launcher

    Firefox OS Launcher ile Mozilla'nın yeni işletim sistemini Android içerisinden kullanmaya başlayın!
  • Collect by WeTransfer

    İlham aldığınız tüm her şeyi kaydetmek ve düzenlemek istiyorsanız, Collect by WeTransfer uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • AirMirror

    AirMirror uygulamasını kullanarak diğer Android cihazlara uzaktan erişim sağlayabilirsiniz.
  • CM Transfer

    Telefonunuzdaki pek çok dosyayı başkalarıyla hızlı bir şekilde paylaşmak için CM Transfer uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Mi Drop

    Mi Drop uygulaması, telefonunuzdaki resim, müzik, video ve diğer dosyalarınızı internet bağlantısı olmadan paylaşmanızı sağlıyor.