Firework

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
63 TOPLAM İNDİRME
77 MB DOSYA BOYUTU

Video izleme uygulaması

Firework, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir video izleme uygulaması olarak karşımıza çıkıyor.

Story tarzı kısa videolar izleyerek boş zamanlarınızı geçirebileceğiniz bir uygulama olan Firework, her türden ve tarzdan videolara erişim sağlamanızı sağlıyor. Beğendiğiniz videolara göre de kişiselleşen uygulamada sizinle alakalı videolara erişim sağlayabiliyorsunuz. Beğendiğiniz videoları da kaydedebleceğiniz uygulamada hoş bidr deneyim yaşayabiliyorsunuz. Siz de kendi videolarınızı yükleyebileceğiniz uygulamada tamamen özgür olabiliyorsunuz. Kolay kullanımıyla da dikkat çeken Firework, ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir uygulamadır. Bu tarz uygulamaları seviyorsanız beğenerek kullanabileceğiniz bir uygulama.

Firework uygulamasını Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

 

Murat İşçi

Firework

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
97 MB DOSYA BOYUTU

Eğlenceli videolar izleyebileceğiniz bir mobil uygulama

Firework, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir video izleme uygulaması olarak karşımıza çıkıyor.

Popüler videolar izleyerek zaman geçirebileceğiniz bir uygulama olarak karşımıza çıkan Firework, boş zamanlarınızı değerlendirmek için tercih edebileceğiniz bir uygulamadır. Her türden ve tarzdan videoları takip edip beğendiğiniz videoları da kaydedebileceğiniz uygulamada eşsiz bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Story tarzı videoların yer aldığı Firework uygulamasında kolay bir kullanım yer alıyor. Alternatif video izleme uygulaması olarak nitelendirebileceğim Firework, mutlaka telefonlarınızda bulunması gereken bir uygulama. Sizin de kendi videolarınızı yükleyebileceğiniz uygulamada tamamen özgür olabiliyorsunuz.

Firework uygulamasını iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Amazon Prime Video

    Amazon Prime Video, popüler dizi ve filmleri 4K, HDR kalitede sunan Netflix alternatifi.
  • Twitch

    Android kullanıcılarının kullanabileceği Twitch, canlı yayın yapma ve izleme uygulaması olarak karşımıza çıkıyor.
  • Exxen APK

    Exxen, dizi/film ve canlı spor müsabakaları sunan popüler eğlence platformu.
  • Canlı TV APK

    Canlı TV (APK), dilediğiniz zaman dilediğiniz yerde hızlı bir şekilde canlı televizyon izlemenizi sağlayan ücretsiz ve kullanımı kolay bir Android uygulaması.
  • Mobil Canlı Tv

    Mobil Canlı Tv İndir Android: Canlı TV izleme programı ile film, dizi, spor, eğlence kanallarını telefonunuzdan HD kalitede izleyebilirsiniz.
  • Alkışlarla Yaşıyorum

    Alkışlarla Yaşıyorum uygulamasında binlerce eğlenceli videoyu bulabilirsiniz.
  • Neverthink

    Boş zamanlarınızda internetteki eğlenceli videoları seyretmek istiyorsanız Neverthink uygulamasını indirebilirsiniz.
  • GoTube APK

    GoTube APK, mobil kullanıcıların kullanabileceği bir video ve müzik oynatıcısıdır. Trend videoları izleyin, küçük pencerede oynatın ve reklamsız bir deneyim yaşayın!