First Flight - Fly the Nest

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME

First Flight - Fly the Nest, zorluğu ilk dakikalarda gösteren retro uçma oyunu.

First Flight - Fly the Nest, retro görselli oyun seviyorsanız iki kat keyif alacağınız bir yapım. Tek dokunuş kontrol sistemiyle küçük ekranlı Android telefonda da mekan fark etmeksizin rahatlıkla oynayabileceğiniz bu oyunda jet motoruyla çalışan özel giysiler giymiş hayvanları kontrol ediyorsunuz.

Ördek, maymun, kuş, arı ve daha nice hayvanı jet motoruyla uçurmaya çalıştığınız oyunda nerede olduğunuzu çözemeyeceğiniz bir yerde mümkün olduğunca çarpmamanız gerekiyor. Platformun eğimli olması dışında jet motorunuzun gücünün tükenme veya yolunuza çıkan yaratıklar gibi zorlayıcı hiçbir engeliniz yok ancak platformun yapısı o kadar bozuk ki bir noktadan sonra uçmak beceri gerektiriyor.
Karakterleri uçurmak için özel bir çaba sarf etmeniz gerekmiyor. Tek yaptığınız dokunup basılı tutarak havalandırmak, parmağınızı bırakarak alçalmalarını sağlamak.

Erkan Calp

First Flight - Fly the Nest

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME
68 MB DOSYA BOYUTU

First Flight - Fly the Nest, iOS cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz uçma oyunu.

First Flight - Fly the Nest, adından da tahmin edeceğiniz üzere uçma oyunu ve hem iPhone hem de iPad'de oynanabiliyor. Arı, maymun, ördek, köpek ve daha nice hayvana jetpack giydirerek uçurmaya çalıştığınız oyunda girintili çıkıntılı platformda olabildiğince ilerlemeniz gerekiyor. Yakıtınızın bitme ihtimali olmadığından kendinizi şanslı hissedebilirsiniz ancak yapısı bozuk platformda uçmak göründüğü kadar basit değil.

Retro stil görselli oyunlara bayılanlara yönelik hazırlanmış uçma oyunlarından First Flight’ta jet motoruyla uçabilen hayvanları kontrol ediyoruz. Amacımız sağa sola çarpmadan mümkün olduğunca uçabilmek.

Dokunuşumuzla havalanan hayvanların kontrolünü sağlama noktasında tek yaptığımız basılı tutmak ve bırakmak. Basılı tuttuğumuzda havalanıyor, parmağımızı çektiğimizde de yere çakılıyoruz. Tabii ki dengeyi iyi kurmak gerekiyor. Platform olabildiğince bozuk tasarlandığından ve de oyuna her yeni başlayışımızda değiştiğinden kontroller basit olsa da uçmak aynı basitlikte olmuyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Flight Simulator: Fly Plane 3D

    Bilgisayarda uçak simülasyonu oynayanlara mobil dünyadan müjdeli haberimiz var. Flight Simulator: Fly Plane 3D ile artık Android üzerinden de uçmanız mümkün.
  • Fly Cargo LT

    Fly Cargo LT, bir helikopter ile kargoların taşınmasını hedefleyen beceri oyunlarından biri.
  • Learn 2 Fly

    Learn 2 Fly, popüler penguen uçurma oyunu Learn to Fly'ın devamı.
  • Fly Hole

    Fly Hole, oynarken başınızı döndürecek olan ve yapı itibari ile sınırsız koşu oyunlarına benzeyen eğlenceli ve heyecanlı bir Android oyunudur.
  • Fly Smasher

    Fly Smasher, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde yeteneklerinizi konuşturarak ekrandaki tüm sinekleri öldürmeye çalışacağınız eğlenceli ve stres atmanızı sağlayan ücretsiz bir oyundur.
  • Pigs Can't Fly

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Flight Color

    Flight Color, Android telefonunuzda oynayabileceğiniz uçak uçurma oyunu.
  • 3D Airplane Flight Simulator

    3D Airplane Flight Simulator, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir uçak oyunudur.