First Touch Soccer 2015

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3.2/5 ZİYARETÇİ
88,764 TOPLAM İNDİRME
159 MB DOSYA BOYUTU

First Touch Soccer 2015 ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir mobil futbol oyunudur. FTS 15 APK olarak Android telefonunuza indirebilirsiniz.

First Touch Soccer 2015 APK, eğer basit şut atma türündeki futbol oyunlarından sıkıldıysanız denemeniz gereken bir mobil futbol oyunu. FTS 15 APK indir seçeneğiyle futbol severlerle!

FTS 15 APK İndir

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan FTS  sadece serbest vuruş yapmak yerine gerçek maçlara çıkıyoruz ve takımımızla şampiyonluk peşinde koşuyoruz. First Touch Soccer 2015 baştan aşağıya özen gösterilmiş bir oyun. Oyundaki futbolcu grafikleri, çalım, gol sevinçleri gibi karakter animasyonları, dinamik ışıklandırma ve gölge efektleri oldukça başarılı. Bunun yanında stadyumlar da gayet güzel görünüyor.

First Touch Soccer 2015 güzel görünümünü eğlenceli bir oyun yapısıyla birleştirmeyi başarabilen bir oyun. Akıllı bir yapay zekaya sahip olan First Touch Soccer 2015 dokunmatik kontroller aracılığıyla çok zorlanmadan oynayabileceğiniz bir oyun. Zengin bir içeriğe sahip olan First Touch Soccer 2015'de bizi farklı oyun modları bekliyor. Dilerseniz oyunda takımınızın menajerliğini üstlenebiliyor ve her detayıyla ilgilenebiliyorsunuz, dilerseniz günlük mücadelelerde yeteneklerinizi test ederek özel ödüller kazanabiliyorsunuz.

Mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz en başarılı spor oyunlarından olan First Touch Soccer 2015'i bütün futbol severlere tavsiye ediyoruz.

  • Kulübünüzü zirveye taşıyın: Menajer modunda sahada ve saha dışında takımınızın kontrolünü ele alın. Yeni oyuncularla imzalar atın, kontrat için görüşmeler yapın ve benzersiz stadyum düzenleyicisiyle kulübünüzün stadyumunu tamamen özelleştirin. Menajer modu, ihtiyaçlarınıza göre daha da geliştirildi. Meydan okumaya yükselebilir misiniz?
  • Nefes kesen görseller ve akıcı animasyonlar: FTS 15, çarpıcı oyuncu ve stadyum grafikleriyle birlikte yüzlerce benzersiz animasyon içeren kusursuz bir mobil futbol oyunudur. Her hedefi hissetmeye hazırlanın, nerede olursanız olun mücadele edin ve kazandırın. Dinamik aydınlatma sistemiyle gerçekten en iyi mobil futbol deneyiminin ne olduğuna kendinizi daha da kaptıracaksınız.
  • Mücadeleci yapay zeka ve hızlı oynanış: Rakiplerinizin etrafından geçerken ve top sürerken oyununuzun hareketlilik kazanmasını izleyin. Akıllı yapay zeka şimdiye kadarki en gerçekçi First Touch Soccer deneyimini sunuyor.
  • Günlük maç mücadelesi: Maç mücadelesi ile her gün becerilerinizi test edin. İster kazanma şansı az olan bir takım olun, ister en iyi takımları sahadan silen biri olun, bu maçlara doyamayacaksınız.
Can Erdil Şentürk

First Touch Soccer 2015

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4,617 TOPLAM İNDİRME
153 MB DOSYA BOYUTU

First Touch Soccer 2015 güzel graifkleri ve zengin içeriğiyle öne çıkan bir futbol oyunu

First Touch Soccer 2015 eğer yüksek kaliteli bir futbol oyunu oynamak isterseniz tavsiye edebileceğimiz bir mobil oyun.

iOS işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir futbol oyunu olan First Touch Soccer 2015 bize hem kendi takımımızı yönetme hem de maçlara çıkarak ezeli rakiplerimizle yüzleşme imkanı veriyor. Uygulama marketlerinde sıkça karşılaşmaya alıştığımız basit şut atma oyunlarının aksine First Touch Soccer 2015'te zengin bir içerik bizi bekliyor. Oyunda sadece serbest vuruş kullanmak yerine gerçek maçlara çıkıyoruz ve şampiyonluk peşinde koşuyoruz.

First Touch Soccer 2015 bir yandan menajerlik yapmanıza da izin veriyor. Takım transferlerini yöneterek takımınıza yeni yıldızlar kazandırabiliyorsunuz, maçlardan önce sahaya çıkacak ilk 11'i ve maç taktiklerini belirleyebiliyorsunuz. Hatta takımınızın kendi stadını bile tasarlayabiliyorsunuz. Bundan sonra ise sıra maçlara çıkmaya geliyor. First Touch Soccer 2015'de maçlarda akıllı bir yapay zeka ile karşılaşıyorsunuz. Futbolcu grafikleri, gölgeler, dinamik ışıklar, karakter animasyonları, stadyum grafikleri göze oldukça hoş görünüyor.

First Touch Soccer 2015'i dokunmatik kontrol sistemini kullanarak kolayca oynayabilmektesiniz. Farklı oyun modlarını da içeren First Touch Soccer 2015 hem güzel görünen hem de bolca eğlence sunan bir futbol oyunu olarak özetlenebilir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • FTS 2024 APK

    Dünyanın bütün liglerinden efsanevi takımlar bulunduran FTS 2024 APK, oyunculara mobil cihazlarında futbol deneyimi yaşatıyor.
  • Score Hero APK

    First Touch Games tarafından piyasaya sürülen Score Hero APK, akıllı telefonlarınızda oynayabileceğiniz en popüler futbol oyunları arasında yerini alıyor.
  • Dream League Soccer 2020 APK

    Dream League Soccer (DLS) 2020 Android APK, en çok oynanan mobil futbol oyunları arasında. Türkçe ve ücretsiz!
  • New Star Soccer (NSS) APK

    NSS indir APK, en iyi mobil futbol oyunu New Star Soccer'ı oynamak isteyenlerin favori araması. Futbolcu yetiştirme imkanı veren Android oyunu ücretsiz!
  • Dream League Soccer 2018 APK

    Dream League Soccer 2018 APK: En iyi mobil futbol oyunları arasında
  • Soccer Star 2020 APK

    Soccer Star 2020 APK Android futbol oyunu, Dünya Kupası maçlarına odaklanıyor. Mili takımlarla oynayabildiğiniz futbol oyununda kritik dokunuşlar yapıyorsunuz.
  • Dream League Soccer 2021 APK

    Dream League Soccer 2021 sezonu açıldı! Dream League Soccer 2021 APK veya Google Play'den Android telefonunuza yükleyin, oynamaya başlayın.
  • Kazanan Futbol APK

    Kazanan Futbol APK, PES, FIFA Mobile, Dream League Soccer gibi popüler futbol oyunları ile aynı eğlenceyi sunuyor. Bu mobil futbol oyunu 50MB ve ücretsiz!