Fish Out Of Water!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
178 TOPLAM İNDİRME

Fish Out Of Water! Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz keyifli bir balık fırlatma oyunudur.

Fish Out Of Water! bir süre önce sadece iOS cihazlar için indirilebilir olan fakat en nihayetinde Android için de sunulan keyifli bir oyun. Ünlü Halfbrick Studios tarafından tasarlanan oyundaki amacımız sevimli görünen balıkları denizin en uzak noktasına fırlatmak.

Oyunun en dikkat çeken yanları arasında garfikleri ve ses efektleri yer alıyor. Su sıçrama efektleri hem görsel hem de işitsel olarak çok iyi tasarlanmış. İçimizde adeta denize balıklama atlama isteği uyandırdı. Oyunda yer alan balıkların hepsi farklı özelliklere sahip. Kimisi daha uzağa gidebilirken kimisi suda daha çok sekebiliyor. Bu arada sadece uzağa atarak değil balıkları birçok kez sektirerek de puan toplayabiliyoruz.

Fish Out Of Water!‘da balıklarımız ıfırlattıktan sonra atışlarımız kıt puanlı ıstakozlar tarafından değerlendiriliyor. Lisedeki matematik hocamız gibi zayıf vermeyi ço kseven bu ıstakozları memnun etmek hiç de kolay değil. O halde yerinizi alın ve balıkları teker teker fırlatmaya hemen başlayın!

Emircan Erdoğan

Fish Out Of Water!

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
119 TOPLAM İNDİRME

Halfbrick Studios tarafından sunulan bu oyunda balıkları denizin en uzak noktasına fırlatmaya çalışıyoruz ve bu hiç de kolay olmuyor!

Ünlü Halfbrick Studios tarafından ücretsiz olarak sunulan Fish Out Of Water! tam da yaz tatili için üretilmiş gibi duruyor! Eğlenceli grafiklerin ve etkileyici ses efektlerinin görev yaptığı oyunda eğlenceli bir deneyim bizleri bekliyor.

Oyun her ne kadar orijinal bir yapıya sahip olmasa da son derece keyifli bir deneyim vaat ediyor. Fish Out Of Water!'daki amacımız elimizde bulunan bir grup balığı denizin en uzak noktasına fırlatmak.

Farklı özelliklere sahip olan bu balıkların kimi çok hızlı gidiyor kimisi de denizin üzerinde sekerek ilerliyor. Yaptığımız atışlara puan veren yengeçleri etkilemek için en iyi atışımızı yapmamız gerekiyor çünkü çok zor beğeniyorlar ve puanları lisedeki matematik hocamız kadar kıt! Balıkları fırlatmak için parmağımızla tutup fırlatıyoruz. Havadayken kullanabileceğimiz bir ateşleme sistemi de mevcut. Bunu arabalarda kullanılan NOS sistemi gibi düşünebilirsiniz. Balıklara hız katarak daha uzağa gitmelerini sağlıyor.

Eğer siz de basit yapılı, görsel olarak etkileyici ve eğlenceli bir oyun arıyorsanız Fish Out Of Water!'ı mutlaka denemelisiniz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Flying Fish

    Flying Fish basit ve eğlenceli bir mobil beceri oyunudur
  • Jumping Fish

    Jumping Fish, Ketchapp'ın zorluk düzeyi çok iyi ayarlanmış beceri oyunlarından en yenisi ve Android'de ücretsiz.
  • Poly Water

    Poly Water, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • World of Water APK

    Su altı dünyasına giriş yaptığınız World of Water APK, akıllı telefonlarınızda oynayabileceğiniz strateji oyunları arasında yer alıyor.
  • Big Fish 2

    Big Fish 2 eğlenceli bir balık tutma oyunudur
  • Cut And Slice Fish

    Cut And Slice Fish, popüler meyve kesme ve dilimleme oyunlarından farklı olarak ekrana gelen balıkları kestiğimiz Android uygulamasıdır.
  • Where's My Water? 2

    Where's My Water? 2 kaldığı yerden devam ediyor ve sunduğu yüzlerce bölümün her birinde oyunseverlere farklı bir bulmaca oyunu deneyimi yaşatıyor.
  • The Fish Master!

    Voodoo'nun yeni oyununda balık tutuyoruz.