Fishing Paradise 3D Free+

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
224 TOPLAM İNDİRME
39 MB DOSYA BOYUTU

Fishing Paradise 3D Free+ eğlenceli ve kaliteli bir simülasyon oyunu arayanların göz önüne alması gereken bir seçenek.

Fishing Paradise 3D Free+ Android cihazları üzerinde eğlenceli ve farklı bir simülasyon oyunu denemek isteyenlerin göz atması gereken seçeneklerden bir tanesi. Ücretsiz olarak indirebildiğimiz bu oyunda balık yakalamaya çalışıyoruz.

Dünya üzerinde milyonlarca oyuncusu olduğu dile getirilen bu oyunda gelişmiş üç boyutlu grafiklere ve sorunsuz bir şekilde çalışan kontrol mekanizmasına yer verilmiş. Denizin ve çevrenin modellemeleri gerçekten dikkat çekecek türden.

Oyundaki amacımız ise minik sandalımızla denize açılarak balık avlamak. Onlarca farklı balık türüne sahip olan oyunda yer alan bu balıkların hepsi farklı özelliklere sahip. Bazı balıklar agresif bir yapıda olduklarından ötürü daha zor yakalanıyorlar. O yüzden oltamızı denize fırlattıktan sonra son derece dikkatli olmalı ve en ufak bir hareketlilik karşısında hemen işe koyulmalıyız.

İster tekli oyuncu modunda ister arkadaşlarınıza karşı oynayaibleceğiniz Fishing Paradise 3D Free+'da düzenli olarak turnuvalar düzenlenmekte. Eğer simülasyon oyunları dikkatinizi çekiyorsa v bu kategoride oynayabileceğiniz kaliteli bir alternatif arıyorsanız Fishing Paradise 3D Free+'yi denemelisiniz.

Emircan Erdoğan

Fishing Paradise 3D Free+

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
54 TOPLAM İNDİRME
59.3 MB DOSYA BOYUTU

Fishing Paradise 3D Free+'de balık tutmak için dünyanın farklı noktalarını ziyaret ediyoruz.

Fishing Paradise 3D Free+ en basit tanımıyla bir balık tutma simülasyonu olarak betimlenebilir. iPhone ve iPad cihazlarımıza hiçbir ücret ödemeden indirebildiğimiz bu oyunda sakin ve dinlendirici koylarda balık tutuyoruz.

Oyunda gezebileceğimiz 14 farklı bölge bulunuyor ve bu bölgelerin hepsi farklı coğrafi özelliklere sahip. Balık yakaladıkça karakterimizin tecrübe seviyesi artıyor ve daha fazla maddi kaynak elde ediyor.
Fishing Paradise 3D Free+'da yakalamamız için sunulan 50'den fazla balık mevcut. Bu balıkları yakalamak için bir hayli hızlı ve çevik olmamız gerekiyor. Balıkları başarıyla yakalayabilmek için doğru hamleleri yapmak gerekiyor çünkü her biri farklı özelliklere sahip. Kimisi daha agresifken kimisi daha hızlı. Gerçekçi bir oyun olduğu için olta atış ve çekme stili de bu noktada çok önemli.

Oyunun en iyi özelliklerinden bir tanesi de sadece tekli oyuncu modu sunmaması. Bu yönüyle isterseniz arkadaşlarınızla oynayabilir ve aranızda keyifli bir rekabet ortamı oluşturabilirsiniz. Buna ek olarak düzenli bir plana uygun olarak hazırlanan ve başlatılan turnuvalara katılma şansınız da mevcut. Turnuvalar farklı görevler üzerinde yoğunlaşıyor. Bu yüzden katılmadan önce iyi bir antrenman yapmak gerekebilir.

Genel olarak başarılı bir oyun olarak niteleyebileceğimiz Fishing Paradise 3D Free+ balık tutma deneyimini mobil cihazında yaşamak isteyen kullanıcılara hitap ediyor.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bass Fishing 3D Free

    Bass Fishing 3D Free, kayığınıza binip balık tutabileceğiniz oldukça eğlenceli bir oyundur.
  • Fishing Mania 3D

    Fishing Mania 3D, Android cihazlarınızda balık tutma becerinizi geliştirebileceğiniz harika bir simülasyon oyunudur.
  • FishIsland: Fishing Paradise

    Yüzlerce farklı balığın yer aldığı sonsuz bir platformda avlanarak para kazanacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Big Night Fishing 3D Lite

    Big Night Fishing 3D Lite ile balık tutma keyfini Android cihazınızda yaşayabilirsiniz
  • My Little Paradise APK

    My Little Paradise APK ile kendi tatil yerimizi inşa edeceğiz.
  • Paradise Island

    Paradise Island şehir kurma tipinde eğlenceli bir oyundur
  • Paradise Island 2

    Paradise Island 2, kendi adamıza şehir kurmaya çalıştığımız eğlenceli bir oyun.
  • Minions Paradise

    Minions Paradise, Android telefon ve tabletinizde ücretsiz oynayabileceğiniz ve de Türkçe yeni minyonlar oyunu.