Fist of Rage

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME
65 MB DOSYA BOYUTU

Döğüşlere katılacağız.

Touchten Games tarafından geliştirilen ve mobil aksiyon oyunları arasında ücretsiz olan Fist of Rage, bizlere ilerlemeye dayalı bir oynanış sunuyor. Kaliteli grafiklerin ve eğlenceli oynanış mekaniklerinin yer aldığı oyunda birbirbirinden farklı karakterler yer alıyor. Platform üzerinde ilerleyeceğimiz yapım da heyecanlı bir oynanış bizleri bekliyor olacak.

Oyuncular diledikleri karakteri seçebilecek ve maceraya çıkabilecekler. Oyun içerisinde ilerlerken karşımıza engeller çıkacak. Bu engeller ile kavga ederek başa çıkacak ve basit kontroller eşliğinde ilerleyeceğiz.  Oyuncular seçtikleri karakteri yükseltebilecek ve daha verimli bir hale getirebilecekler. 2D grafikler eşliğinde oynanan aksiyon oyunu 500 binden fazla mobil oyuncu tarafından oynanmaktadır.

Tamamen ücretsiz olarak indirilen ve oynanan başarılı yapım ülkemiz oyuncuları tarafından da oynanmaktadır. Dileyen oyuncular iki farklı mobil platformda Fist of Rage oynayabilirler. Google Play’de 4.6 gibi bir inceleme puanına sahip olan yapım sunduğu geniş içerikler ile eğlence dolu bir oynanış atmosferini bizlere sunuyor.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

Fist of Rage

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
420.2 MB DOSYA BOYUTU

2D grafikler bizleri bekliyor.

2D platform oyunu olarak karşımıza çıkan Fist of Rage ücretsiz bir aksiyon oyunu olarak adından söz ettiriyor. Kaliteli grafikleri ve zengin içeriği ile oyuncuları tatmin edecek olan yapım 500 binden fazla oyuncusu ile şu sıralar sık sık adından söz ettiriyor. Touchten Games imzası ile geliştirilen ve yayınlanan mobil aksiyon oyununda ilerlemeye dayalı bir oynanış sistemi yer alıyor. Ses efektleri ile desteklenen oyunda karşımıza çıkan engellere ve düşmanlara takılmadan ilerlemeye çalışacağız. Oldukça sade ve kullanıcı dostu bir içeriğe sahip olan oyunda heyecanlı mücadele mekanikleri ile tanışacağız.

Basit kontroller eşliğinde oynayacağımız yapım da kilitli karakterler ile de karşılaşacağız. Oyuncular ilerledikçe yeni karakterlerin de kilitlerini açabilecek ve onları kullanabilecekler. Buna ek olarak oyuncular seçtikleri karakterleri yükseltebilecek ve eskisinden daha güçlü bir hale getirebilecekler.

500 binden fazla oyuncu tarafından ilgiyle oynanan başarılı yapım 4.6 inceleme skor puanı ile mobil aksiyon oyunların da ilk sıralarda yer alıyor.

Fist of Rage tamamen ücretsiz bir mobil aksiyon oyunudur.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Streets of Rage 4

    Çarpıcı görsellere sahip olan Streets of Rage 4, Android platformundaki oyunculara gerilim dolu anlar sunacak.
  • Fist of Truth

    Yüzlerce savaş kartından dilediğinizi seçerek rakiplerinizle mücadele edeceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Fist of the North Star

    Efsane manga aksiyonu artık Android telefonunuzda.
  • Streets of Rage Classic

    SEGA'nın klasikleri arasında
  • Knight of Wind

    PvP savaşlarına katılacağız.
  • Code of War

    Savaşlara katılacağız.
  • Band of Badasses: Run & Shoot

    Band of Badasses: Run & Shoot ile uzaylılara karşı keyifli bir savaş verebilirsiniz.
  • Prince Battle: Forgotten Sands of Time

    İlerlemeye dayalı bir oynanış bizleri bekliyor.