Fitekran

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
49 TOPLAM İNDİRME

Sağlıklı yaşama dair her şey bu uygulamada

Fitekran, odak noktası beslenme ve egzersiz olan Dr. Can Çiftçi’nin sağlıklı yaşam rehberi uygulaması. Sağlıklı beslenmek isteyenler için rehberler, spor ve egzersiz rehberleri, besinlerin besin değerleri, sağlıklık yemek tarifleri kısaca sağlıklı yaşama dair her şeyi bulabileceğiniz harika bir mobil uygulama.

Beslenme (sporcu beslenmesi, supplementasyon, kilo kontrolü) ve egzersizi (hasta ve sağlıklı kişilere egzersiz ve tedavi, performans sporları) odak noktası olarak ayarlayan Dr. Can Çiftçi’nin sağlık rehberi uygulaması Fitekran, Android platformunda sağlıklı yaşama dair bulabileceğiniz en iyi Türkçe kaynak diyebilirim. Spora başlamaya karar veren kişiler için başlangıç rehberlerinden sağlıklı yaşamayı hedef alan kişiler için beslenme rehberlerine, tüm besinlerin makro değerlerine her şeye ulaşabileceğiniz uygulama, reklamsız ve hızlı okuma deneyimi sunuyor. Rehber öneren chat botunu da atlamamak gerek.

Erkan Calp

Fitekran

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
69.7 MB DOSYA BOYUTU

En iyi sağlık rehberi uygulaması

Fitekran, sağlıklı yaşama ilişkin her şeyi tek bir yerde toplayan harika bir mobil uygulama. Egzersiz ve beslenme odak noktası olan Dr. Can Çiftçi’nin sağlık rehberi uygulaması, kişiye özel sağlık rehberlerinden besinlerin makro değerlerine, sağlıklı yemek tariflerinden spor ve egzersiz rehberlerine dopdolu içerik sunuyor. Üstelik reklamsız ve de ücretsiz!

Spor, diyet, sağlık, yaşam, suplementler, hastalıklar konusunda harika bilgiler paylaşan Dr. Can Çiftçi’nin sitesiyle aynı ismi taşıyan mobil uygulaması, tamamen Türkçe en iyi sağlıklı yaşam rehberi uygulaması diyebilirim. Beslenme rehberleri, spor ve egzersiz rehberleri, sağlıklı yaşam rehberleri, hastalık rehberleri, besin makro değerleri (veritabanı oldukça geniş), sağlıklı yemek tarifleri (kişiye özel ve hazırlanma süresi, porsiyon sayısından kalorisine her şey yazıyor), rehber öneren sohbet botu ve daha fazlasını içeren bir sağlık uygulamasından bahsediyorum. Arayüzü de kullanıcı dostu ve hızlı.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mealime

    Mealime uygulaması sağlıklı yaşam için beslenme alışkanlıklarınızı değiştirmenizi sağlıyor.
  • Sağlıklı Diyet Listesi

    Sağlıklı Diyet Listesi uygulaması Android işletim sistemli cihazlarınız üzerinden kan grubunuza göre beslenme önerilerini sizlere sunuyor.
  • FatSecret Kalori Sayacı

    FatSecret Kalori Sayacı uygulaması, günlük tükettiğiniz besinleri ve yaktığınız kalorileri hesaplayan bir sağlıklı beslenme uygulamasıdır.
  • SUPERFOODS

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir sağlıklı beslenme uygulamasıdır.
  • Samson's Diet

    Samson’s Diet uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan en sağlıklı beslenme programlarını hazırlayabiliyorsunuz.
  • Cep Diyeti

    Cep Diyeti Android uygulaması sayesinde hem diyetinizin kaydını tutabilir hem de daha sağlıklı bir yaşam için istatistik tutabilirsiniz.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • bidiyet

    bidiyet Android Uygulaması İndir: Türkiye'nin seçkin diyetisyenlerinin diyet programları ile sağlıklı ve hızlı bir şekilde kilo verin.