Fix TV

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
9,799 TOPLAM İNDİRME

Fix TV, Android işletim sistemine sahip cihazlarınız ile birlikte yerli ve yabancı yüzlerce televizyon kanalına erişebileceğiniz etkileyici bir uygulama.

Fix TV, Android cihazlarınızda Televizyon izleyebilmeniz için tasarlanmış oldukça güzel bir uygulamadır. Bilişim hizmetleri sağlayan Türk şirketi Fixjoy tarafından hazırlanan uygulama ile yerli ve yabancı yüzlerce kanalı canlı izleyebiliyorsunuz.

Oldukça hızlı ve yüksek görüntü kalitesine sahip uygulamaya her geçen gün yeni kanallar eklenerek gerekli güncelleştirmeler yapılıyor. Kendi alanında henüz yeni olan Fix TV uygulamasını kullanarak Android cihazlarınız üzerinden Televizyon izleme keyfini yaşayabilirsiniz.

Evlerimizdeki televiyonlarda takılı olan uydularda bulunan kanalların bir çoğunu içeren uygulama Televizyonsuz yapamam diyen kullanıcıların vazgeçilmezi olabilir. Uygulama içerisindeki kanal arama özelliği sayesinde izlemek istediğiniz kanalı saniyeler içinde bulabilirsiniz.

Uygulama içerisindeki popüler ve en çok izlenen kanallardan bazıları; Star TV, ATV, Kanal D, tüm TRT kanalları, CNN Turk, Saman Yolu, Gs TV, Kral TV, Cnbc-e, Bloomberg HT, Kanal 7, Power Türk ve daha yüzlercesi.

Ücretsiz olarak indirebileceğiniz uygulamayı hemen indirerek Android cihazlarınızda dilediğiniz an istediğiniz TV kanalını seyredin.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fix It Girls - Summer Fun

    Fix It Girls - Summer Fun, başarılı oyun serisi Fix Iy Girls'ün yaza özel çıkarılmış olan yeni ve eğlenceli oyunu.
  • Adobe Photoshop Fix

    Adobe Photoshop Fix, Android üzerinde çalışan özellikle selfie'lere odaklanan, bir tür fotoğraf düzenleme ve iyileştirme uygulamasıdır.
  • Fix It Girls - House Makeover

    Küçük kızlara özgüven aşılayacak başarılı bir oyun olan Fix It Girls - House Makeover tamir ve ev düzenleme hakkında önemli detaylar öğretiyor.
  • House Designer Fix & Flip APK

    House Designer Fix & Flip APK, ev tasarımı oyunu. Ev iç tasarım APK Android oyunu arayanlara tavsiyemizdir.
  • TV İzle

    TV İzle adlı Android uygulamasıyla mobil cihazınız üzerinden her an her yerde televizyon izleyebilirsiniz.
  • Omegle TV APK

    Omegle TV APK ile Android kullanıcıları ile görüntülü sohbetler yapabilir, arkadaş edinebilirsiniz.
  • Fix it: Gear Puzzle

    Dişli çarkları bağlayarak çalışır hale getirin.
  • Çanak TV

    Çanak TV İzle, Android telefondan mobil canlı TV kanallarını full HD kalitede izleme keyfi yaşatıyor.