Flappy Golf 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
34 TOPLAM İNDİRME

Flappy Golf 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir golf oyunudur

Flappy Golf 2 eğer zorlu ve heyecanlı bir golf oyunu  oynamak isterseniz size aradığınız eğlenceyi sunabilecek bir mobil beceri oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Flappy Golf 2'de bizi uçuk engellerle dolu golf sahaları bekliyor. Oyundaki temel amacımız topu en kısa süre içerisinde deliğe sokmak. Fakat bu iş hiç de kolay değil; çünkü oyunda topu yönlendirmemiz, küçük geçitlerden geçmemiz, doğru yolu izleyerek ilerlememiz gerekiyor. Bu iş için de reflekslerimizi etkili bir şekilde kullanmalıyız.

Flappy Golf 2, Flappy Bird tarzındaki bir oynanışı bir golf oyunuyla birleştiriyor.  Oyunda golf topunu yönlendirmek için yine Flappy Bird benzeri bir yol izliyoruz. Yani sinir bozucu, saç baş yolduran bir oyun tecrübesine hazırlıklı olmanızda fayda var.

Flappy Golf 2'deki en büyük yenilik oyuna yerel ve online çok oyunculu oyun modunun eklenmiş olması. Bu mod sayesinde diğer oyunculara karşı yeteneklerinizi sınayabilir ve topu daha hızlı deliğe göndermek için mücadele edebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

Flappy Golf 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME

Flappy Golf 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir golf oyunudur

Flappy Golf 2 bir zamanların saç baş yoldurtan mobil oyunu Flappy Bird ile bir golf oyunu karışımı şeklinde hazırlanmış bir beceri oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tableterinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Flappy Golf 2'de heyecanlı bir golf tecrübesi bizi bekliyor. Flappy Golf 2'de de klasik bir golf oyununda olduğu gibi topu deliğe göndermek için çabalıyoruz; fakat karşımıza uçuık engeller çıkıyor. Bize düşen görev topumuzu doğru bir şekilde yönlendirmek ve karşımıza çıkan engelleri atlatarak deliğe doğru ilerlemek.

Flappy Golf 2'de golf topumuz bir kuş gibi havada süzülürken ekrana dokunarak kanat çırpmasını ve yükselmesini sağlıyoruz. Karşımıza derin su birikintileri çıkıyor ve topumuzu bu birikintilere düşürmememiz gerekiyor. Ayrıca dar geçitlerden geçmemiz de gerekmekte. Bütün bu engelleri aşabilmek için reflekslerimizi kullanıyoruz ve bu işi yaparken bolca adrenalin salgılıyoruz.

Flappy Golf 2'de oyuna online oyun modu eklenmiş. Bu da oyunda diğer oyunculara karşı yarışmanıza ve oyunu biraz daha heyecanlı hale getirmenize yardımcı oluyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Flappy Golf

    Flappy Golf mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur
  • Swing Copters 2

    Swing Copters 2, Flappy Bird'ü uygulama mağazasından kaldıran geliştirici yoluna Swing Copters 2 ile devam etmeye çalışıyor.
  • Flappy Bird APK

    Flappy Bird APK, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz oldukça sürükleyici bir beceri oyunudur.
  • Flappy Dunk

    Flappy Dunk, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz zıplamaya dayalı beceri oyunu.
  • Flappy Parrot

    Flappy Parrot, Android cihazlarınız üzerinde Flappy Bird yerine oynayabileceğiniz alternatif ve ücretsiz oyunlardan bir tanesidir.
  • Pukka Golf

    Pukka Golf eğlenceli bir golf oyunudur
  • Not Golf

    Not Golf, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir beceri oyunudur.
  • Infinite Golf

    Infinite Golf, Android platformunda oynanabilen bir tür golf oyunudur.