FlashBall in Sugar Land

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME

FlashBall in Sugar Land, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.

FlashBall in Sugar Land, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Reflekslerinizi test eden oyunda zorlu bölümlerin üstesinden gelmeye çalışıyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileğiniz zevkli bir beceri oyunu olan FlashBall in Sugar Land, zorlu bölümleri ve sevimli karakterleriyle dikkatimizi çekiyor. Lezzetli düşmanların ve engellerin yer aldığı oyunda platformlar arası geçiş yapıyor ve en uzun mesafeye ulaşmaya çalışıyorsunuz. Farklı mekaniklere sahip olan oyunda dikkatli olmalı ve yüksek skorlara ulaşmalısınız. Tamamen ücretsiz olan oyunda zorlu görevlerin üstesinden gelmeye çalışıyorsunuz. Tuzaklardan kaçmalı ve karakterinizin aşağı düşmesini engellemelisiniz. Zor seviyelere sahip olan oyunda bir takım özel güçler de kullanabiliyorsunuz. 

Kolay bir oynanışa sahip olan oyunda renkli ve lezzetli görseller yer alıyor. Hoş animasyonlarla donatılan oyunda dikatli olmalı ve düşmanlardan kaçarak yüksek puanlara ulaşmalısınız. Harika ses efektlerinin de yer aldığı oyunda diğer oyuncularla rekabet edebiliyorsunuz. Eğer zevkli bir beceri oyunu arıyosanız FlashBall in Sugar Land'ı sakın kaçırmayın.

FlashBall in Sugar Land oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

FlashBall in Sugar Land

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
435 MB DOSYA BOYUTU

FlashBall in Sugar Land, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.

FlashBall in Sugar Land, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir beceri oyunudur. Birbirinden zorlu bölümlere sahip olan oyunda reflekslerinizi sonuna kadar test ediyorsunuz.

Hoş animasyonlara ve tempolu bir kurguya sahip olan FlashBall in Sugar Land, boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir beceri oyunudur. Sevimli karakterlerin ve lezzetli düşmanların yer aldığı oyunda engelleri aşarak yüksek puanlara ulaşmalısınız. Dikkatli bir şekilde ilerlemeniz gereken oyunda özel güçlerinizi de kullanabiliyorsunuz. Basit kontrollere ve kolay bir oynanışa sahip olan oyunda zevkli dakikalar geçirebiliyorsunuz. Oyunda başarılı olmak için dikkatli olmalı ve karakterinizi aşağı düşürmeden platformlar arasında geçiş yapmalısınız. Hızlı ve tempolu bir oyun olduğu için gözünüzü ekrandan ayırmamanızda da fayda var.

Renkli grafiklere ve hoş animasyonlara sahip olan oyun mutlaka telefonlarınızda olması gereken bir oyundur. Farklı mekaniklere de sahip olan oyunda dikkatli olmanız gerekiyor. Harika ses efektlerinin de yer aldığı oyunda diğer oyuncularla rekabet edebiliyorsunuz. Eğer zevkli bir beceri oyunu arıyosanız FlashBall in Sugar Land'ı sakın kaçırmayın.

FlashBall in Sugar Land oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Silly Sausage in Meat Land

    Silly Sausage in Meat Land mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunudur
  • Parking Dead - Car Zombie Land

    Parking Dead - Car Zombie Land gerilim dolu bir araba park etme oyunudur.
  • Pa Pa Land: Head Escape

    Eşsiz deneyim sunan bir arcade oyunu
  • Shrek Sugar Fever

    Shrek Sugar Fever, şekerlerle dolu bölümler sunan Android bulmaca oyunu.
  • Sugar Rush

    Sugar Rush, şekerlemeleri eritmeye çalıştığınız üçlü eşleştirme oyunu.
  • Shootout in Mushroom Land

    Shootout in Mushroom Land, her türlü silahı kullanabildiğiniz retro aksiyon oyunu.
  • Snoopy's Sugar Drop Remix

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.
  • Sugar Blast!

    Eşsiz deneyim sunan bir mobil şeker patlatma oyunu