Flat Army

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
158 TOPLAM İNDİRME

Flat Army, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Flat Army, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Birbirinden zorlu düşmanların yer aldığı oyunda harika bir atmosfere giriş yapıyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir aksiyon oyunu olan Flat Army, 2 boyutlu bir dünyada geçen oyundur. Birbirinden farklı düşmanların ve oyun modlarının yer aldığı oyunda zevkli dakikalar geçirebiliyorsunuz. Becerilerinizi ve yeteneklerinizi sınayan oyunda gerçek zamanlı mücadelelere de katılabiliyorsunuz. Etkileyici bir atmosferde geçen oyunda 60'dan fazla farklı türde silah kullanabiliyor ve savaşı sonuna kadar hissedebiliyorsunuz. Harika bir atmosferde geçen oyunda platformlar arasında ilerliyor ve bölümleri tamamlamaya çalışıyorsunuz. Özel güçler de kullanabileceğiniz oyunda gerçekçi bir atmosfer yer alıyor. Şiddet dolu sahnelerin yer aldığı oyun çocukların oynaması ise sakıncalı olabilir.

Kolay bir oynanışa sahip olan oyunda harika bir atmosfer yer alıyor. Gerçekçi grafiklerin ve aksiyon dolu sahnelerin yer aldığı Flat Army'i mutlaka denemelisiniz. Eğer savaş oyunlarından zevk alıyorsanız bu oyunu mutlaka denemelisiniz.

Flat Army oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Flat Army

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
98 TOPLAM İNDİRME
395 MB DOSYA BOYUTU

Flat Army, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Flat Army, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur. Gerçekçi grafiklerin ve atmosferin yer aldığı oyunda birbirinden farklı düşmanlarla mücadele ediyorsunuz.

Gerçek oyuncularla mücadele edebileceğiniz zevkli bir savaş oyunu olan Flat Army, farklı dünyalarda geçen harika bir oyun olarak karşımza çıkıyor. Farklı oyun modlarının yer aldığı oyunda zevkli dakikalar geçirebiliyor ve becerilerinizi sınayabiliyorsunuz. Etkileyici bir atmosfere sahip olan oyunda 60'dan fazla farklı türde silah yer alıyor. Şiddet dolu sahnelerle dolu olan oyunda savaşı iliklerinize kadar hissedebiliyorsunu. Zorlu düşmanların yer aldığı oyunda zevkli dakikalar geçirebiliyorsunuz. Kolay bir oynanışa sahip olan Flat Army'i mutlaka denemelisiniz. Özel güçler de kullanabileceğiniz oyunda çok eğleniyorsunuz.

Şiddet dolu sahnelerin yer aldığı oyun çocukların oynaması ise sakıncalı olabilir. Kolay bir oynanışa sahip olan oyun Flat Army'i mutlaka denemelisiniz. Eğer savaş oyunlarından zevk alıyorsanız bu oyunu sakın kaçırmayın.

Flat Army oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Human Fall Flat APK

    Human: Fall Flat APK, rüyaları kontrol edebildiğimiz aksiyon türünde bir oyundur.
  • Flat Zombies APK

    Flat Zombies APK, insanları zombilerden korumaya çalıştığınız, farklı modlar sunan hayatta kalma oyunu. Zombi oyunlarını seviyorsanız Flat Zombies'i kaçırmayın.
  • Modern Army Sniper Shooter

    Modern Army Sniper Shooter, FPS türü aksiyon odaklı oyunlar oynamaktan keyif alan oyunseverlerin denemesi gereken bir yapım.
  • Army Sniper

    Army Sniper keskin nişancı tüfeğimizle düşmanları avlamaya çalıştığımız bir mobil oyun.
  • US Army Zombie Slayer 3D 2017

    US Army Zombie Slayer 3D 2017 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir zombi oyunudur
  • San Pedro Army Crime Vendetta

    San Pedro Army Crime Vendetta mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir polis oyunudur
  • One Man Army

    One Man Army, tek kişi olarak düşmanlarla savaşarak onları yenmenizi amaçlayan bir mobil oyun.
  • Lone Army Sniper Shooter

    Lone Army Sniper Shooter FPS türündeki oyunlar oynamaktan keyif alan oyunseverlere hitap ediyor.