Fleet Battle

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
258 TOPLAM İNDİRME
32 MB DOSYA BOYUTU

Fleet Battle, Android cihazlarınızda arkadaşlarınızla beraber veya online oynayabileceğiniz amiral battı oyunu.

Fleet Battle, büyük - küçük herkesin severek oynadığı strateji oyunu amiral battıyı mobil platforma taşıyan başarılı yapımlar arasında. Android telefon ve tabletinize ücretsiz indirip arkadaşlarınızla beraber amiral battı heyecanını yaşayabilirsiniz.

Filo savaşı olarak ta tanımlayabileceğimiz amiral battı oyununu hem görse hem de oynanabillirlik yönünden başarılı bir şekilde mobile getiren Fleet Battle, arkadaşlarınıza, yapay zekaya veya çoklu oyuncu modunda dünya genelinde herhangi bir kişiye karşı oynamanıza izin veriyor. Kime karşı oynayacağınızı seçtikten sonra gemileriniz karşınıza geliyor. Sonrasında mayın gemisi, fırkateyn, denizaltı, uçak gemisi, kruvazörden oluşan filonuzu stratejik noktalara diziyorsunuz. Ekrana dokunarak ve basılı tutarak gemileri dilediğiniz yön ve noktaya getirebiliyorsunuz. Dilerseniz gemi yerleştirmeyi doğrudan bilgisayara bırakıp savaşa dalış yapabiliyorsunuz. Savaş ekranında da ilerleyiş oldukça basit. Düşman gemilerini tespit edip batırabilmek için tek yapmanız gereken 10 x 10 tabloda herhangi bir noktaya dokunmak. Dokunduğunuz vakit geminin bir ucunu bulursanız o kare kırmızı, yakalayamazsanız x olarak işaretleniyor. Kırmızı noktaları birleştirdiğinizde de geminin yerini bulmuş; dolayısıyla batırmış oluyorsunuz.

Oynanış ekranı da son derece anlaşılır düzeyde hazırlanmış. Savaşırken sol tarafta kendi filonuzu, sağ tarafta düşman gemilerini (batırdıklarınız kırmızı olarak işaretleniyor), alttada da savaş alanını görüyorsunuz.

Erkan Calp

Fleet Battle

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME
74 MB DOSYA BOYUTU

Fleet Battle, düşman gemilerini tek tek batırarak zafere ulaşmanız gereken bir strateji oyunu.

Fleet Battle, her yaşta oyuncusu bulunan yıllar geçse de eskimeyen strateji oyunlarından amiral battıyı iPhone ve iPad cihazlarımızda oynamamıza izin veriyor. Ücretsiz olarak indirip ister arkadaşlarımıza karşı, ister online platformda dünya genelinde insanlara karşı, istersek te yapay zekaya karşı gemiş savaşlarına katılabiliyoruz.

Amiral battı oyununu iOS cihazlarımızda hem ücretsiz hem Türkçe olarak oynayabildiğimiz hem de çoklu oyuncu desteği sunan nadir yapımlardan biri olan Fleet Battle adından da tahmin edeceğiniz üzere kendi filonuzla düşman filosunu indirmeye çalıştığınız bir strateji oyunu.

İlk bakışta kolay bir oyunmuş gibi gözüken aslında düşünere hareket etmeden oynanamayacak oyunlardan biri olduğunu düşündüğüm amiral battı oyunun mobil sürümü Fleet Battle’da ilk aşamada kime karşı oynayacağınızı seçiyorsunuz. Daha önce de dediğim gibi üç seçeneğiniz var. Tavsiyem çok iyi bir amiral battı oyuncusu iseniz doğrudan online oynamanız. Tabii ki internet bağlantınızı kullanmak istemiyorsanız tek kişilik modda oynamaktan başka seçeneğiniz yok. Rakip seçeneğini geçtikten sonra gemileri konumlandırmamız isteniyor. Bu noktada gemileri istediğiniz şekilde dizebildiğimiz gibi bu aşamayı es geçerek direkt savaşa gidebiliyoruz. Gemileri de stratejik noktalara dizdikten sonra artık düşman gemilerini bir bir batırma heyecanını yaşayabiliriz.

6 farklı düşman gemisini batırmamız gereken oyunda bu amacımıza ulaşmamız biraz zaman alıyor. 10 x 10 bir tablo üzerinde gemilerin yerlerini tespit etmek - hele ki zorda oynamayı seçerseniz - son derece zor. Tablonun her köşesine sabırla dokunarak düşman gemilerinden bir iz bulduğumuzda o kare kırmızı renge bürünüyor. Eğer gemilerin olmadığı yerlere dokunursak o kare x işaretiyle kapatılıyor. Batırdığımız gemileri aynı ekranda sağ üst köşede görebiliyoruz. Aynı noktada kendi filomuzu da görmemiz mümkün.

Erkan Calp

Fleet Battle

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
200 TOPLAM İNDİRME
19 MB DOSYA BOYUTU

Fleet Battle, Windows Phone cihazınızda arkadaşlarınızla beraber veya çevrimiçi oynayabileceğiniz filo savaşı oyunu.

Fleet Battle, Windows Phone telefonunuzda klasik oyunlara da yer veriyorsanız seveceğinizi düşündüğüm bir yapım. Her yaşta oyuncusu bulunan dünya genelinde sevilen nadir oyunlardan amiral battı oyununu mobil cihazımıza indirip ücretsiz olarak oynamamıza izin veren oyunda çoklu oyuncu desteği de bulunmakta.

Amiral battı oyununu mobil platformda arkadaşlarınızla beraber veya online oynayabileceğiniz bir yapım arıyorsanız Fleet Battle, Windows Phone cihazınız için en iyi seçim diyebilirim. Hiçbir satın alım içermeyen oyunda tek amacımız düşman filosunu yok etmek.

Düşman gemilerini tek tek harita üzerinde bulup batırmaktan başka hiçbir hedefimizin olmadığı oyuna rakip seçeneği yaparak başlıyoruz. Rakibimiz yapay zeka, online herhangi bir oyuncu veya arkadaşımız olabiliyor. Rakibimizi belirledikten sonra gemileri dizmemiz isteniyor. 6 farklı gemiyi haritada strateji gördüğümüz noktalara diziyoruz. Dilersek bunu yapmayıp doğrudan savaşmaya da geçebiliyoruz. Savaş alanına geldiğimizde karşımıza üç seçenek çıkıyor. Sol üstte kendi filomuz, sağ üstte düşman filosu, altta da harita bulunmakta. Oynanış ise klasik amiral battı oyununun aynısı. Haritaya dokunarak gemilerin yerini tespit etmeye çalışıyoruz. Geminin izine rastlarsak o bölge kırmızı yuvarlak olarak işaretleniyor. Bir iz bulamazsak x işareti çıkıyor. Kırmızı noktaları birleştirdiğimiz de o gemiyi batırmış oluyoruz. Batan düşman gemilerini sağ üstte düşman filosundan görebiliyoruz. Batanlar yine kırmızı olarak işaretleniyor.

Oyunda istatistikler de bulunmakta. Katıldığınız savaşların kaçını kazandığınız, kaçını kaybettiğiniz, bunların neticesinde kaç puanınızın olduğu profilinize yansıtılıyor. Özellikle online oynamak istediğinizde bu veriler dişinize göre rakiple karşılaşma olasılığınızı arttırdığından son derece mühim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Deep Space Fleet

    Deep Space Fleet, Android cihazınıza indirip oynayabileceğiniz uzay temalı strateji oyunu.
  • Star Fleet - Galaxy Warship

    Star Fleet - Galaxy Warship, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.
  • Galaxy Fleet: Alliance War

    Galaxy Fleet: Alliance War, Android cihazlarda oynayabileceğiniz harika bir uzay oyunudur.
  • Fleet Combat

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.
  • Star Trek Fleet Command

    Eşsiz deneyim sunan bir strateji oyunu
  • Fleet Combat 2

    Okyanus savaşlarına katılacağız.
  • Fleet Command II: Battleships & Naval Blitz

    Gerçek zamanlı olarak denizlerde gemi savaşlarına katılacağız.
  • Battle for the Galaxy APK

    Battle for the Galaxy, Android cihazlarda oynayabileceğiniz eğlenceli bir strateji oyunudur.