Flick Kick Field Goal Kickoff

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME
30 MB DOSYA BOYUTU

Amerikan futbol oyunu oynayacağız.

Mobil spor oyunları arasında yer alan ve oyunculara Amerikan futbolu oynama fırsatı veren Flick Kick Field Goal Kickoff ücretsiz olarak oynanıyor.

Pikpok tarafından geliştirilen ve ücretsiz olarak iki farklı mobil platformda oyunculara sunulan Flick Kick Field Goal Kickoff ile Ameriken futbolu maçlarına katılacağız. Birinci şahıs kamera açılarına sahip olacak olan oyunda tek bir parmak hareketimiz ile topa vuracak ve müsabakalarda yeteneklerimizi sergilemeye çalışacağız. Basit kontrollere sahip olan oyunda sezgisel olarak topu kontrol edebileceğiz.

Üç farklı oyun moduna sahip olan yapımda oyuncular farklı modlarda farklı içerikler ile karşılaşma fırsatı elde edecekler. Oyuncular tek parmaklarını kullanarak topa falso verebilecek ve maçlarda benzersiz goller atabilecekler. Dünyanın farklı noktalarından oyuncuları bir araya getirecek olan yapım ücretsiz olması ile de yüzleri güldürüyor.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

Flick Kick Field Goal Kickoff

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
89.5 MB DOSYA BOYUTU

Amerikan futbol maçları yapacağız.

Mobil oyun alanında oldukça başarılı işlere imza atan Pikpok oyunculara sunduğu Flick Kick Field Goal Kickoff ile yüzleri güldürmeye devam ediyor.

Mobil spor oyunları arasında yer alan ve tamemen ücretsiz olarak iki farklı platformda yayınlanan Flick Kick Field Goal Kickoff ile Amerikan futbol maçlarına katılacağız. Gerçek zamanlı olarak maçlarda boy gösterebilecek ve benzersiz gol atabileceğiz. Üç farklı oyun moduna sahip olan yapımda basit kontroller sayesinde tek bir parmak hareketi ile topa vurabilecek ve falso verebileceğiz. Renkli içeriklere sahip olan oyun da iki farklı mobil platformda 1 milyondan fazla oyuncu yer alıyor.

Google Play’de 3.9 gibi bir incelemeye ulaşan yapım, ücretsiz olarak indirilip oynanmaya devam ediyor.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Flick Shoot 2 APK

    Flick Shoot 2 APK, Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir serbest vuruş (free kick) oyunu. Şut çekme oyunu internetsiz ve internetli oynanabiliyor.
  • Field Goal Tournament

    Field Goal Tournament, Android telefon ve tabletinizde ücretsiz oynayabileceğiniz bir Amerikan Futbolu oyunu.
  • Flick Goal!

    Serbest vuruşlarda bulmacaları çöz ve puanları topla.
  • Flick Kick Football Legends

    Flick Kick Football Legends, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz futbol ve aynı zamanda menajerlik oyunudur.
  • Flick Quarterback 19

    Amerikan futbol dünyasına giriş yapacağız.
  • Furious Goal

    Nefes kesen futbol maçları yaparak turnuvalarda birinci olabileceğiniz ve kupalar kazanabileceğiniz eğlenceli gir oyundur.
  • Flick Shoot Uk

    Zorlu turnuvalarda yarışacağınız ve farklı antrenmanlar yaparak kendinizi geliştireceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Flick Kick Goalkeeper

    Flick Kick Goalkeeper, oyununda bir kaleci olarak takımınızı kurtarmanız gerekiyor.