Flick-n-Score

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
169 TOPLAM İNDİRME

Flick-n-Score ile boş zamanınızı güzel bir şekilde değerlendirebilirsiniz

Flick-n-Score şut atma yeteneklerinizi zorlu bir teste sokabileceğiniz bir mobil futbol oyunudur.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Flick-n-Score ile yüksek puan yakalamak için mücadele edebilir ve rekorlarınızı arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Oyun basit bir mantığa dayanıyor; şutunuzu atın ve golü yakalayın.Bu işi kolay kullanılabilen dokunmatik kontrollerle gerçekleştirebiliyoruz.

Flick-n-Score 5 farklı oyun moduna yer veriyor. Bu modlarda dilersek oyunda nasıl şut atacağımızı öğrenebilir, dilersek şut atma yeteneklerimizi ilerletebilir, dilersek en çok gol sayısını yakalamaya çalışabilir, dilersek zamana karşı yarışabilir, dilersek hedeflere doğru şut atmaya çalışabiliriz. Yüksek kaliteli grafiklere sahip olan oyun görsel olarak tatmin edici seviyede.

Flick-n-Score'da yakaladığınız yüksek puanlar Google Play Oyunlar üzerinden kayıt altına alınıyor ve liderlik panolarında paylaşılabiliyor. Oyunda kazanacağınız parayla birçok farklı futbol topunun ve takımlarının kilidini açıyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Score Hero 2022 APK

    Score Hero 2022 APK, futbol oyunları arasında oldukça farklı oynanış sunuyor. Kolay oynanan futbol oyunu arayanlar için Score! Hero 2022 APK indir.
  • Score Hero APK

    First Touch Games tarafından piyasaya sürülen Score Hero APK, akıllı telefonlarınızda oynayabileceğiniz en popüler futbol oyunları arasında yerini alıyor.
  • Score! Hero 2023 APK

    Score! Hero 2023 APK en popüler mobil futbol oyunlarından biridir. Kariyerinizi geliştirebileceğiniz oyun en çok sevilen futbol oyunları arasında yer almaktadır.
  • Live Score Addicts

    Live Score Addicts, Android cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz gelişmiş özelliklere sahip bir canlı maç sonuçları uygulamasıdır.
  • Score World Goals APK

    Score World Goals APK, Dünya kupalarında atılan ve en çok ses getiren golleri Android cihazlarınız üzerinde tekrar atmanıza olanak sağlayan bir futbol oyunudur.
  • Score Match APK

    Score Match APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilen online futbol oyunu. Dünyanın her yerinden oyuncularla 1'e 1 kıran kırana maçlar
  • Flick Champions Winter Sports

    Flick Şampiyonasında ulusunuzu seçin ve 8 farklı kış sporunda rakiplerinizle yarışın.
  • Flick Basketball

    Flick Basketball, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir basketbol oyunudur.