Flick Shoot Uk

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
48 MB DOSYA BOYUTU

Zorlu turnuvalarda yarışacağınız ve farklı antrenmanlar yaparak kendinizi geliştireceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Nefes kesen futbol maçları yapabileceğiniz ve frikik antrenmanları yaparak şut yeteneğinizi geliştirebileceğiniz Flick Shoot Uk, mobil platformda spor oyunları arasında yer alan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından tercih edilen eğlenceli bir oyundur.

Geliştirilmiş 3 boyutlu grafikleri ve gerçekçi karakterleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, zorlu turnuvalara katılarak birincilik mücadelesi vermek ve antrenman yaparak kendinizi geliştirmektir. Oyunu farklı modlarda oynayabilir ve istediğiniz alanda kendinizi geliştirebilirsiniz. Hassas kontrolleri sayesinde topu tam hedefe gönderebilir ve gol atmayı başarabilirsiniz. Türkçe dil desteği sayesinde zorlanmadan oynayabilir ve eğlenceli anlar geçirebilirsiniz.

Oyunda sonuna kadar, meydan okuma, tek top, top sürme, antrenman, zamana karşı olmak üzere toplam 6 farklı mod yer almaktadır. Ayrıca onlarca farklı futbolcu modeli ve sayısız aksesuar bulunmaktadır. İstediğiniz modu seçerek hünerlerinizi sergileyebilir ve içinizdeki futbol tutkusunu doyasıya yaşayabilirsiniz.

Android ve İOS işletim sistemlerini içeren tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz Flick Shoot Uk, ücretsiz olarak erişebileceğiniz sürükleyici bir futbol oyunudur.

Doğukan Çağlakpınar

Flick Shoot Uk

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
167 MB DOSYA BOYUTU

Zorlu turnuvalarda yarışacağınız ve farklı antrenmanlar yaparak kendinizi geliştireceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile farklı platformlardan oyun severlerin hizmetine sunulan ve 5 milyondan fazla futbol tutkunu tarafından keyifle oynanan Flick Shoot Uk, gerçekçi kontrolleri ile sıkılmandan oynayacağınız eğlenceli bir futbol oyunu olarak dikkat çekiyor.

Geliştirilmiş 3D grafikleri ve etkileyici tasarımı ile oyunculara eşsiz bir deneyim sunan bu oyunda yapmanız gereken, farklı modlarda yarışarak adınızı zirveye yazdırmak ve vuruş yeteneğinizi geliştirerek profesyonel bir futbolcu olmaktır. Hassas kontrolleri ile topu dilediğiniz bölgeye gönderebilir ve ağlarla buluşturarak puan toplayabilirsiniz. Türkçe dil desteği ile oyunu kolaylıkla oynayabilir ve ayarları istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz.

Oyun içerisinde yüzlerce futbolcu karakteri ve sayısız aksesuar yer almaktadır. Ayrıca tek top, zamana karşı, top sürme, meydan okuma, sonuna kadar ve antrenman modu olmak üzere toplam 6 farklı seçenek bulunmaktadır.

Ücretsiz olarak oyuncuların hizmetine sunulan ve mobil platformda spor oyunları kategorisinde yer alan Flick Shoot Uk, zorlu turnuvalara katılarak yeteneklerinizi sergileyebileceğiniz sürükleyici bir futbol oyunu olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Flick Shoot 2 APK

    Flick Shoot 2 APK, Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir serbest vuruş (free kick) oyunu. Şut çekme oyunu internetsiz ve internetli oynanabiliyor.
  • Flick Kick Field Goal Kickoff

    Amerikan futbol oyunu oynayacağız.
  • Flick Quarterback 19

    Amerikan futbol dünyasına giriş yapacağız.
  • Holy Shoot - Soccer Battle

    Komik karakterlerden oluşan futbol takımlarını yöneteceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Flick Shoot Futbol

    Flick Shoot Futbol gerçekçi bir frikik atma oyunudur
  • Band of Badasses: Run & Shoot

    Band of Badasses: Run & Shoot ile uzaylılara karşı keyifli bir savaş verebilirsiniz.
  • Build and Shoot

    Gerçek zamanlı olarak PvP savaşlarına dahil olacağız.
  • Mad Day 2: Shoot the Aliens

    Dünyayı istila etmeye çalışan uzaylılara karşı savaşacağız.