Flight Color

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME

Flight Color, Android telefonunuzda oynayabileceğiniz uçak uçurma oyunu.

Flight Color, minimalist çizgilere sahip uçak uçurma oyunu. Android telefonunuzda arcade oyunlara yer veriyorsanız, reflekslerinizin yanı sıra sabrınızı ölçen bu oyuna bir şans tanımalısınız.

Mobil platforma ücretsiz çıkış yapan basit görselli, yüksek dozda eğlence sunan arcade oyunlardan biri Flight Color. Oyunun adından da tahmin edeceğiniz üzere uçarken renkleri iyi seçmeniz gerekiyor. Uçarken kayar yapıda renkli kutucuklar arasından geçmeye çalışıyorsunuz. Aralardan sızmanın yolu ise; platformun rengini takip etmek. Arka plan rengi o anda hangisiyse ona göre kendinizi ayarlıyorsunuz.

Kontrol ettiğiniz uçak kendiliğinden uçuyor ancak fazla hızlı uçmuyor. Size sadece ufak dokunuşlarla yönlendirmek kalıyor. Uçağı sağa ve sola yönlendirmek için de ekranın sağ ve sol yanını kullanıyorsunuz.

Erkan Calp

Flight Color

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME

Flight Color, renkli kutucukları aşarak uçmaya çalıştığınız arcade türünde bir iOS oyunu.

Flight Color, kağıttan yapılmış bir uçağı uçurmaya çalıştığınız arcade oynanış sunan bir mobil oyun. Tek dokunuş kontrol sistemiyle iPhone’da da iPad’de de rahatlıkla oynanabiliyor. iOS platformunda da ücretsiz olan oyun, boyutuyla da sevindiriyor. 

Minimalist tasarımlı mobil oyunları sevenlerin ilgisini çekeceğini düşündüğüm uçma oyununda tek engel teşkil eden şey; renkli kutucuklar. Farklı renkte kutucuklar arasından sızarak yolunuzu çiziyorsunuz. Platformun rengine dikkat etmeniz önemli. Uçak fazla hızlı uçmadığından kutucukların olmadığı yöne kaymanız için yeterli zamanınız var. Bu noktada reflekslerinizi göstermeniz gerekiyor tabii ki. Refleksler kadar sinirleriniz de sağlam olmalı.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 3D Airplane Flight Simulator

    3D Airplane Flight Simulator, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir uçak oyunudur.
  • First Flight - Fly the Nest

    First Flight - Fly the Nest, zorluğu ilk dakikalarda gösteren retro uçma oyunu.
  • Parkour Flight 2

    Harika zamanlar geçirebileceğiniz bir beceri oyunu
  • Joy Flight

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz macera oyunudur.
  • Color Trap

    Color Trap, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz dikkat gerektiren bir beceri oyunudur.
  • RFS - Real Flight Simulator APK

    Bir pilot simülasyonu olan RFS - Real Flight Simulator APK, kapsamlı bir oynanışla karşımıza çıkıyor.
  • Color Catch

    Android için ücretsiz bir beceri oyunu arayanlar için zarif ve eğlenceli bir seçenek olarak dikkat çeken Color Catch ücretsiz bir opsiyon.
  • Turboprop Flight Simulator APK

    Turboprop Flight Simulator APK Android uçak simülasyonu oyununda askeri ve yolcu uçaklarının pilotluğunu yapıyorsunuz. Uçak simülatörü oynaması ücretsiz!