Flight Pilot Simulator

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
853 TOPLAM İNDİRME
103 MB DOSYA BOYUTU

Flight Pilot Simulator APK, gerçek uçakları kullandığınız uçuş simülatörü oyunu. Android uçak oyununda özgürce uçabilir veya görevlere katılabilirsiniz.

Flight Pilot Simulator APK, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir uçak simülasyon oyunudur. Uçak uçurmak hep hayaliniz olduysa ve bu hayalinizi gerçekleştiremediyseniz bu oyuna göz atabilirsiniz.

Flight Pilot APK İndir

Mobil cihazlarda oynayabileceğiniz pek çok uçak simülatörü oyunu bulunuyor. Fakat pek çoğu istediğiniz kadar gerçekçi ya da etkileyici değil. Flight Pilot Simulator ise daha yeni çıkmış olmasına rağmen 1 milyon kullanıcı tarafından indirilmiş. Bu da başarısını gösteriyor.

Flight Pilot Simulator, gerçekten de sizi etkileyecek ve havada uçak kullanıyormuşsunuz hissi verecek türden bir oyun. Hem fizik motoruyla hem de grafikleri ile bu ortamı yaratmayı başarmış diyebilirim.

Oyun simülasyon olmasına rağmen sadece havada uçak kullanarak vakit geçirmiyorsunuz zira tamamlamanız gereken çeşitli görevler de mevcut. Zamana karşı yarış, dağların arasında ateş etme, güvenli bir şekilde yere inme gibi görevler oyunda sizleri bekliyor.

Flight Pilot Simulator APK Oyun Özellikleri

  • Ultra gerçekçi 3 boyutlu grafikler ve harika animasyonlar
  • Tek motorlu destek uçaklarından süpersonik jetlere, yolcu uçaklarından askeri uçaklara tonlarca gerçek uçak
  • Eğlenceli ve zorlu görevler: Acil durumlar, kurtarma görevleri, zorlu inişler, yangınlar, yarışlar
  • Sürükleyici senaryo: Serbest uçuş modunda tonlarca sürpriz içeren devasa açık haritayı keşfedin.
  • Sezgisel kontroller ve bağımlılık yapıcı oynanış

Her seviyenin kazanmanız için belirlenmiş bir coin bonusu var ancak bunu üç yıldızı da toplamayı başarırsanız alabiliyorsunuz. Yıldızlardan biri sadece seviyeyi tamamladığınız için, biri seviyedeki gizli yıldızı bulduğunuz için, diğeri de kontrol noktasına takılmadan geçtiğiniz için alıyorsunuz.

İlerlemek için her aşamanın özel görevini tamamlamanız gerekiyor. Bu görevler, görev için özel olarak yapılmış uçak almayı gerektiriyor. Paranız yoksa normal seviyeleri de tamamladıysanız serbest uçuş modunu deneyin. Uçan sıcak hava balonları coin kazandırıyor.

Uçuş sırasında ekranın sağ üst köşesinde 1x butonu göreceksiniz Bu, oyunun çalışma hızı. 2x yaparak uçuşunuzu iki kat hızlı gerçekleştirebilirsiniz. Uzun mesafe seyahat etmeniz gerekiyorsa harcanan zamanı azaltmak için harika bir özellik.

Başarılı bir kalkıştan sonra iniş takımlarınızı yükseltmek en iyisidir. İniş takımlarınızı çıkardığınızda inmek daha kolaydır ancak onlar dışarıdayken maksimum hızınız azalır. Bu yüzden uçarken onları dışarı tutmayın. Yere indiğinizde frenleri etkinleştirdiğinizden emin olun. Bu, normalden daha hızlı durmanızı sağlar.

Sürekli kendini tekrar eden benzer uçak oyunlarından sıkıldıysanız bu oyunu denemenizi tavsiye ediyorum.

 

Elifcan Mehekli Çakmak

Flight Pilot Simulator

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
187 TOPLAM İNDİRME
82.4 MB DOSYA BOYUTU

Flight Pilot Simulator, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir uçak simülasyonu oyunudur.

Flight Pilot Simulator, iPhone ve iPad cihazlarınızda ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir uçak simülasyon oyunudur. Bu tarz simülasyon oyunları genellikle ya ücretsiz fakat beklediğiniz kadar gerçekçi olmuyor ya da çok başarılı fakat ücretli oluyor. Flight Pilot Simulator ise hem ücretsiz hem de çok etkileyici, yani ikisini bir araya getirebilmiş bir oyun.

Eğer bugüne kadar hep uçak uçurmayı hayal ettiyseniz bu gerçekten de ulaşılması çok zor bir hayal. Belki de bunu isteyenlerin sadece yüzde biri gerçekleştirebiliyor. Fakat siz de bu hayalinizi dijital olarak oyunlar sayesinde gerçekleştirebilirsiniz.

Nerede olursanız olun gerçek anlamda uçak uçuruyormuşsunuz hissi veren bir oyun olan Flight Pilot Simulator daha marketlerde yerini çok kısa bir süre önce almış olmasına rağmen 1 milyona yakın indirilme ile başarılı olacağını gösteriyor diyebilirim.

Oyun hem fizik motoruyla hem de sizi içine çeken 3D gerçekçi grafikleri ile dikkat çekiyor diyebilirim. Oyunda açık bir dünya var ve isterseniz serbest olarak bu dünyada uçağınızla dolaşabiliyorsunuz.

Fakat bununla birlikte oyunda çeşitli görevler de mevcut. Bu görevler etkileyici hikayeler ile desteklenmiş, bu da oyunu daha eğlenceli yapmış. Kurtarma operasyonlarından acil durumlara, yangınlardan yarış yapmaya kadar pek çok görev oyunda sizleri bekliyor.

Bununla birlikte yine oyunda askeri uçaklardan jetlere kadar farklı onlarca pek çok uçak tipi de bulunuyor. Böylece farklı farklı uçaklar uçurarak oyundan daha fazla keyif alabiliyor ve daha uzun süre oynayabiliyorsunuz.

Gerçekten eğlenceli bir uçak simülasyon oyunu arıyorsanız bu oyunu denemenizi tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Flight Sim 2018 APK

    Flight Sim 2018 APK yüksek kalitede grafiklere ve gerçekçi oynanışa sahip Android uçak simülatör oyunu.
  • RFS - Real Flight Simulator APK

    Bir pilot simülasyonu olan RFS - Real Flight Simulator APK, kapsamlı bir oynanışla karşımıza çıkıyor.
  • Turboprop Flight Simulator APK

    Turboprop Flight Simulator APK Android uçak simülasyonu oyununda askeri ve yolcu uçaklarının pilotluğunu yapıyorsunuz. Uçak simülatörü oynaması ücretsiz!
  • Merge Plane APK

    Merge Plane APK Android uçak simülasyonu oyununda kendi hava yolunuz ve apronunuzun kontrolünü ele alıyorsunuz. Uçak oyunu oynaması ücretsizdir!
  • Uçak Oyunları APK

    Uçak Oyunları APK Android telefonunuzda ücretsiz oynayacağınız internetsiz uçak simülatörü oyunu.
  • Flight Simulator : Plane Pilot

    Flight Simulator : Plane Pilot, adadan adaya yolcu taşıyıp para kazandığınız kaliteli bir uçak simülasyon oyunu.
  • Airport City APK

    Airport City APK Android simülasyon oyunu, uçak oyunları, uçuş simülatörü, şehir kurma oyunu, şehir simülatörü oyunları severleri bir araya topluyor.
  • Gökyüzü Savaşçıları 3D (Sky Fighters) APK

    Sky Fighters APK, uçak savaş oyunları hayranlarına tavsiye Android oyunudur. Gökyüzü Savaşçıları 3D APK arcade oynanış sunan uçak oyunları sevenler içindir.