Fling Fighters

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
88 TOPLAM İNDİRME

Fling Fighters, ilginç karakterlerin yer aldığı dövüş oyunu.

Fling Fighters, minimal görselleriyle her yaştan mobil oyuncuyu kendisine çeken dövüş oyunu. Hulk, Rambo, Thor, Tony Hawk dahil 40 karakter ve 10 haritanın yer aldığı arcade oyunda dünya genelinde kişilerle teke tek karşılaşıyoruz. Fethedilmedik tek yer kalmayana dek dövüşüyoruz. 

Sadece online oynanabilen, mizahi yönü ağır basan iki boyutlu dövüş oyunu olarak karşımıza çıkan Fling Fighters’da karakterler kadar dövüşme stilleri de oldukça ilginç. Rakibinizi oyun alanından silmek için size özel silahınızı kullanıyorsunuz. Soldaki butonla aranızdaki mesafeyi ayarlayıp çek – bırak yaparak silahınızı rakibinizi fırlatıyorsunuz. Kontrollerin ekranın iki ucunda olması dövüşü biraz zorlaştırsa da güzel, sürükleyici bir oyun.

Erkan Calp

Fling Fighters

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
142 MB DOSYA BOYUTU

Fling Fighters oyununda ilginç karakterlerle online dövüşlere katılıyorsunuz.

Fling Fighters, iOS platformunda minimal çizgileriyle kendisine çeken online dövüş oyunu. Bir dövüş oyununda bulunacağını tahmin edemeyeceğiniz karakterleri bir araya getiren oyunda dünya genelinde gerçek kişilerle arenada yüz yüze geliyorsunuz.

Aralarında Thor, Hulk, Superman, Rambo’nun da bulunduğu 40 karakter ve hareketlerinizi sergileyebildiğiniz 10 farklı arena sunan dövüş oyununda hem karakterlerin görünümü hem de oynanış dikkat çekici. Karakterler çizgi filmlerden fırlamış gibi dururken, dövüş esnasında sergiledikleri hareketler sizi sizden alacak.

Sadece online oynanabilen dövüş oyununda karakterinizi kontrol etmek için sol ve sağ yandaki büyük butonları kullanıyorsunuz. Her karakterin kendine özel silahı var ancak hepsi silahını aynı şekilde kullanıyor. Rakibinizle aranızdaki mesafeyi ayarladıktan sonra çek – bırak yaparak silahınızı fırlatıyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fling

    Fling uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan yakın dostlarınıza fotoğraf ve videolar gönderebilirsiniz.
  • Fling!

    Eğlenceli ve farklı bir bulmaca oyunu deneyimi sunan Fling!'de renkli topları oyun tahtasının dışarısına itmeye çalışıyoruz.
  • Strike Fighters

    Strike Fighters heyeacn dolu bir uçak savaşı oyunudur
  • Fighters Unleashed

    Fighters Unleashed mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Random Fighters

    Random Fighters ilginç bir mobil dövüş oyunudur
  • Air Navy Fighters Lite

    Air Navy Fighters Lite oldukça eğlenceli bir uçak similasyonudur
  • LEGO Chima: Tribe Fighters

    LEGO Chima: Tribe Fighters kolay bir şekilde oynanabilen eğlenceli bir mobil oyundur
  • THE KING OF FIGHTERS 2012

    THE KING OF FIGHTERS 2012 efsane dövüş oyunun Android versiyonudur