Flipper Fox

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME

Flipper Fox, parti planlayıcısı tilki Ollie'ye yardımcı olduğunuz bir bulmaca oyunu.

Flipper Fox, kafa yormadan ilerleyemeyeceğiniz bir bulmaca oyunu. Android platformunda ücretsiz olan oyunda çılgın partiler planlayan Ollie adında bir tilkinin yerine geçiyoruz. Amacımız arkadaşlarımız için düzenleyeceğimiz partide gerekli malzemeleri toplamak.

Parti hazırlığı yapan tilkiye yardımcı olduğumuz oyunda ilerlemenin tek yolu kutucukları çevirmek. Tilkinin etrafındaki kutucukları çevirerek tilkimize yol açıyor ve hediyelerin bulunduğu çıkış noktasına ulaşmasını sağlamaya çalışıyoruz. Her bölümde üç hedefimiz bulunuyor ve bölümleri mümkün olduğunca az hareketle bitirmeye çalışıyoruz.

100’den fazla üzerinde düşünülerek hazırlanmış etkili bulmacalar içeren oyunda hediyeleri topladıkça altın kazanıyor ve birbirinden çekici parti kostümleri alıyoruz. Ollie’yi şekilden şekile sokan çok sayıda seçenek var.

Erkan Calp

Flipper Fox

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
86 MB DOSYA BOYUTU

Flipper Fox, parti organizatörü tilki Ollie'ye yardımcı olduğunuz bulmaca türünde bir iOS oyunu.

Flipper Fox, parti organizatörü tilki Ollie’nin arkadaşları için parti düzenlemesine yardımcı olduğumuz bulmaca türünde bir iOS oyunu. Hem iPhone hem de iPad’de ücretsiz oynayabiliyoruz ve görsellerine göre ufak boyutlu diyebilirim.

180 bölüm boyunca çılgın partiler düzenleyen Ollie’nin parti malzemelerini bulmasına yardımcı olduğumuz oyunda ilerlemek için kutucukları çevirmemiz yeterli oluyor. Tilkinin etrafında bulunan kutucukları çevirerek yol açıyor ve parti malzemesini bulduğunda bölümü tamamlamış oluyoruz. Yolumuzu açarak bizi hediyelere götüren kutucukları olabildiğince az çevirmemiz önemli. Ayrıca her bulmacada üç hedefimiz var.

Bulmacayı çözdüğümüzde verilen altınları Ollie’nin kostümlerini değiştirmek için kullanabiliyoruz. Birbirinden ilginç, farklı parti elbiseleri mağazada bizleri bekliyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Page Flipper

    Page Flipper, Android cihazlarınızda boş zamanlarda tutkunu olacağınız sevimli bir arcade oyunu. Oyunda ufak bir karakteri yöneterek her sayfa atlayışında güvenli yere yönlendirmeye çalışıyoruz.
  • What, The Fox?

    What, The Fox?, tilkileri kontrol ettiğiniz bulmaca macera oyunu.
  • House Flipper APK

    House Flipper APK, kendi tadilat firmanızı işleterek ev tasarımı yaptığınız eğlenceli bir oyun.
  • Flipper Dunk

    Sürükleyici bir beceri oyunu
  • Idle Flipper

    Eşsiz zaman geçirebileceğiniz harika bir mobil oyun
  • FOX TV APK

    FOX TV APK Android uygulaması, canlı TV izleme seçeneğiyle sevdiğiniz dizileri, programları cebinizden izleme rahatlığı sunar. Yayın akışını da takip edebilirsiniz.
  • The Little Fox

    The Little Fox mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunudur
  • Fast like a Fox

    Fast like a Fox, Android için geliştirilen bir platform oyunudur.