Flippy Pancake

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
207 TOPLAM İNDİRME
47 MB DOSYA BOYUTU

İnsanlar pankeklerinizi tatmak için can atıyor.

Flippy Pancake, pankek ve birbirinden lezzetli yemekler pişirip servis ettiğiniz beceri odaklı bir mobil oyun. Animasyonların ön planda olduğu süper eğlenceli yemek pişirme ve servis oyununda restorana gelen müşterileri en iyi şekilde ağırlamanız isteniyor. İnternetsiz oynama seçeneği sunması ve tek parmakla rahatça oynanabilir olmasıyla her yerde zaman geçirmek için birebir. İndirmesi de oynaması da ücretsiz!

Oyunda şov yapmayı seven bir şefin yerine geçiyorsunuz. Pankeki pişirme şekliniz de sunumunuz da farklı. Tavadan tavaya zıplatarak pişiriyor, sonunda da müşterinin direk ağzına fırlatıyorsunuz. Pankeklerinizi tatmak için birbiriyle yarışa giren müşterilerin iyi ayrılması için pişirme ve sunum aşamasını mükemmel şekilde tamamlamanız gerekiyor. Diğer zaman yönetimi oyunlarından farklı olarak oyun sonsuz yapıda. Tamamlamanız gereken görevler yok. Eliniz ayağınıza dolanmadan keyifle yemeğinizi pişirip sunuyorsunuz. Bu arada sadece pankek yapmıyorsunuz. Sandviç, et, waffle, yumurta, donut, pizza ve daha birçok yiyecek var menünüzde.

 

Erkan Calp

Flippy Pancake

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
166.8 MB DOSYA BOYUTU

Yemekleri şov yaparak sunuyorsunuz.

Flippy Pancake, pankek ve birbirinden leziz tatları müşterilerinize şov yaparak sunduğunuz bir beceri oyunu. Yemek pişirme ve servis etme oyunlarını seviyorsanız zaman yönetimi oyunlarının telaşını yaşatmadan keyifli oynanış sunan bu yapıma bir şans verin. İnternet bağlantısı gerektirmiyor ve tek parmakla rahatlıkla oynanıyor.

iOS platformunda da ücretsiz indirilebilir olan yemek servis oyununda adeta şov yapıyorsunuz. Masanın bir ucunda sabırsızlıkla bekleyen müşterilerinize pankek ve diğer tatları ulaştırmak için tüm hünerlerinizi sergiliyorsunuz. Pankeki tavadan tavaya fırlatıyor, en sonunda da müşterinin ağzına atıyorsunuz. Restoranınıza birbirinden ilginç insanlar geliyor. Her başarılı servis, size yeni müşteriler kazandırıyor. Müşteriler arttıkça menünüz de genişliyor. Pankek dışında (balık, et, sandviç, donut, yumurta…) yiyecekler hazırlıyorsunuz.

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Flippy Knife APK

    Flippy Knife, Android telefonunuzda oynayabileceğiniz bıçak fırlatma oyunu. Flippy Knife, en iyi bıçak oyunları arasında yer alıyor.
  • Pancakes!!!

    Pancake, havadan gelen krepleri toplayarak müşterilerinizin istediği siparişleri tamamlamaya çalışacağınız eğlenceli bir Android oyunudur.
  • Flippy Hills

    Flippy Hills, zıplayarak ilerlediğiniz arcade türünde Android oyunu.
  • Flippy Bottle Extreme!

    Flippy Bottle Extreme!, zorlu şişe çevirme oyunu Android platformuna karşımıza çıkıyor.
  • Flippy Boat

    Becerilerinizi sınayabileceğiniz eşsiz bir arcade oyunu
  • Flippy

    Çivilerle dolu platformda ne kadar koşabilirsiniz?
  • Flippy Wheels

    Flippy Wheels ilginç bir beceri oyunudur
  • Pancake Panic

    Pancake Panic, hızlı, eğlenceli ve bağımlılık yapan oynanış sunan Android oyunları arasında ve ücretsiz.