Flippy Wheels

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,202 TOPLAM İNDİRME

Flippy Wheels ilginç bir beceri oyunudur

Flippy Wheels gerçekçi fizik motoruyla sınırsız saçmalamanızı mümkün kılabilen bir mobil beceri oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir bisiklet oyunu olan Flippy Wheels'de farklı tuzaklarla döşenmiş pistlerde bisikletimizle en hızlı şekilde ilerlemeye ve engelleri aşarak bitişe varmaya çalışıyoruz. Oyunda binaların tepesişnden uçmak, camları parçalayarak içlerinden geçmek ve patlayıcılardan kaçmak gibi çılgın aktiviteler yapabiliyoruz. Oyunda dev gülleler, oklar bizi durdurmaya çalışan ölümcül engellerden bazıları. Bu engelleri aşmak için ise refleksimizi kullanmamız gerekiyor.

Flippy Wheels'i bitiş çizgisini geçmek yerine sırf biraz saçmalamak ve eğlenmek için de oynayabilirsiniz. Oyunda gerçekçi rag doll fizik hesaplamaları yer alıyor. Yani bir yere çarptığınızda, bir yerden düştüğünüzde gerçekçi tepkiler veriyorsunuz. Sonuçta ne kadar ekleminizin sağlam kaldığı önemli.

Flippy Wheels'in güzel yönü dahili bir bölüm tasarlama aracına sahip olması. Bu aracın sayesinde oyuncular kendi bölümlerini yaratabiliyorlar ve başka oyuncuların yaratmış olduğu bölümleri oynayabiliyorlar. Basit 2 boyutlu grafiklere sahip olan çizgi kalitede kan ve vahşet içeriyor. Bu nedenle bu oyunu küçük ve hassas takipçilerimize tavsiye etmiyoruz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Flippy Knife APK

    Flippy Knife, Android telefonunuzda oynayabileceğiniz bıçak fırlatma oyunu. Flippy Knife, en iyi bıçak oyunları arasında yer alıyor.
  • Flippy Hills

    Flippy Hills, zıplayarak ilerlediğiniz arcade türünde Android oyunu.
  • Flippy Bottle Extreme!

    Flippy Bottle Extreme!, zorlu şişe çevirme oyunu Android platformuna karşımıza çıkıyor.
  • Two Wheels

    Two Wheels, Android için geliştirilen bir beceri oyunudur.
  • Flippy Pancake

    İnsanlar pankeklerinizi tatmak için can atıyor.
  • Flippy Boat

    Becerilerinizi sınayabileceğiniz eşsiz bir arcade oyunu
  • Flippy

    Çivilerle dolu platformda ne kadar koşabilirsiniz?
  • Turbo Wheels

    Turbo Wheels mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur