Flow Free

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4,319 TOPLAM İNDİRME
1 MB DOSYA BOYUTU

Flow Free, oynaması son derece zevkli bağımlılık yapan bir bulmaca oyunudur.

Flow Free, Windows 8 tablet ve bilgisayarınızda oynayabileceğiniz kısa sürede bağımlığısı olacağınız bir bulmaca oyunudur. Ücretsiz olan oyunda akışı sağlamak için birbirinden zorlu bumacalar sizleri bekliyor.

Bağımlılık yaratan bulmaca türündeki oyun Flow Free’de amacınız çeşitli renklerdeki boruları birbirlerine bağlayarak akışı sağlamak. 1000’e yakın ücretsiz bölümün yer aldığı oyunun başlangıcında aynı renkteki boruları eşleştirmek oldukça basit. Ancak seviye atladıkça açılan yenşi bölümlerde size verilen boru sayısı artdığından ve alan genişlediğinden işiniz oldukça zorlaşıyor ve daha fazla kafa yormanız gerekiyor. Tabii ki amacınız sadece renkli boruları eşleştirmek değil. Bölümleri tamamlayabilmeniz için panoda hiçbir boş alan bırakmamanız gerekiyor. Ne kadar boş alan kaldığı yüzde olarak ekranın sağ bölümünden görebilir, ona göre farklı çözümler üretebilirsiniz.

Klasik, Bonus, Köprü, Jumbo gibi çeşitli seviye paketlerinin yer aldığı bulmaca oyunu Flow Free’de serbest oyun modu ve zamana karşı olmak üzere 2 farklı oyun modu bulunuyor. Serbest oyun modunda süre sınırı bulunmuyor. Diğer oyun modunda –tahmin edeceğiniz üzere- pano boyutu ( 5x5, 6x6, 7x7, 8x8, 9x9) ve süre seçimi ( 30 sn, 1 dk, 2 dk, 4 dk) size bırakılıyor ki oyunu bu modda oynamanızı tavsiye ederim.

Renkli arayüzü, vektör grafikleri ve animasyonları, ve eğlenceli ses efektleriyle dikkat çeken Flow Free, kafa yoracağınız harika bulmaca oyunlarından birisi ve kesinlikle oynamalısınız.

Erkan Calp

Flow Free

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
10,277 TOPLAM İNDİRME
4.4 MB DOSYA BOYUTU

Android için geliştirilen Flow Free oyunu tam puzzle hayranları için. Flow Free oyunu içinde tam 600 adet bulmaca yer alıyor.

Eğer bir Android cihazınız ve bir de puzzle oyunlarına ilginiz var ise o zaman Flow Free oyunu kesinlikle dikkatinizi çekecektir. Flow Free oyunu bir puzzle oyunu değil ancak oyun içerisinde bulunan boruları birleştirerek bir akış sağlamaya çalıştığımız bir beceri oyunu. Bu yönü ile puzzle oyunlarını aratmayan Flow Free içindeki aynı renk boruları denk getirdiğimiz zaman işlem tamamlanıyor ve akış sağlanıyor.

Flow Free oyunu Free Play ve Time Trial olmak üzere 2 farklı oyun moduna sahip. Time Trial adı üstünde zamana karşı yarışıyorsunuz ve zamanınız biterse tekrar başa dönüyorsunuz. Free Play modunda ise ucu açık bir şekilde devam ediyorsunuz ancak oyunu bitirebilmeniz için tam 600 adet akış sağlamanız gerekiyor.

Mustafa Şevki Coşar

Flow Free

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,224 TOPLAM İNDİRME
7.5 MB DOSYA BOYUTU

Flow Free, iPhone ve iPad'leriniz ile oynanabilen basit fakat bir o kadar etkileyici bir bulmaca oyunudur.

Flow Free, basit fakat bağımlılık yapan bir iOS bulamaca oyun uygulamasıdır.

Ufak karelerden oluşan tablo üzerindeki aynı renkli noktaları birbirine bağlayarak tüm tablo üzerindeki alanı doldurmaya çalıştığınız oyunda, zorluk derecesi gittikçe artıyor. İlerledikçe daha büyük tablolar ve daha çok sayıda renk ortaya çıkıyor.

Bulmacada bölümleri kolay ve hızlıca geçebilmek için bir süre pratik yapmanızı öneririm. Aynı renkli noktaları borular yardımıyla birleştirip tüm alanı doldurursanız bölümleri geçiyorsunuz. Tablo üzerinde boş kare kalması durumunda ise bölümü baştan oynamak zorundasınız.

Yeni sürümleriyle birlikte yeni ücretsiz bölümler eklenen bu uygulamayı indirerek bir an önce beyin fırtınasına başlayabilirsiniz. Ayrıca oyun içindeki marketten bölümleri geçmenize yardımcı olacak ipuçları satın alarak daha hızlı seviye atlayabilirsiniz.

Barış YANIK

Flow Free

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
328 TOPLAM İNDİRME
1 MB DOSYA BOYUTU

Flow Free, Windows Phone platformundaki en popüler bulmaca oyunudur.

Big Duck Games tarafından geliştirilen ve en çok beğenilen oyunlar arasında yer alan Flow Free, farklı renklerdeki boruları birbirlerine bağlayarak akış oluşturma amacını güden oynaması oldukça zevkli bir bulmaca oyunudur.

Windows Phone platformundaki en çok oylanan oyunlardan biri olan Flow Free’de temel amacınız size verilen renkli boruları birbirlerine bağlamak ve akışı sağlamak. Başlangıçta 5 x 5 tablo üzerinde çözümler ürettiğiniz oyunda seviye atladıkça alan da genişliyor ve ilk bakışta kolay gözüyle baktığınız oyunda 9 x 9 tabloya ulaştığınızda oyunun zevkine varıyorsunuz.

1000’e yakın ücretsiz bölümün yer aldığı oyunda 10 farklı tablo boyutu ve Klasik, Bonus, Köprüler, Mania, Jumbo adını taşıyan ücretsiz seviye paketleri yer alıyor. En kolay tablo 5 x 5, en zor tablo 13 x 13 ve tabii ki 13 x 13 bir tabloda renkli boruları birbirine bağlamak oldukça zor.

Renkli arayüze sahip bulmaca oyununu ister süreye karşı isterseniz de süre sınırı olmadan oynayabiliyorsunuz. Tabii ki tablo sayısını ve süreyi ayarladığınız Time Trial modu, Free Play’e göre çok daha zevkli.

Free Flow, Windows Phone Mağazası’ndaki en çok beğenilen bulmaca oyunları arasında yer alıyor.

  • Free Play modda ücretsiz 1000 level
  • 10 farklı tablo boyutu
  • Ücretsiz level paketleri ve ek level paketleri
  • Free Play ve Time Trial oyun modu
  • Eğlenceli ses efektleri
  • Güzel görünümlü grafik ve animasyonlar
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Cinderella Free Fall

    Cinderella Free Fall, Windows cihazınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz eşleştirme türünde yepyeni Disney oyunu.
  • Samsung Flow

    Samsung Flow, telefon, tablet ve PC arası dosya aktarımı, ekran paylaşımı, bildirim senkronizasyonunu sağlayan ücretsiz bir programdır.
  • Frozen Free Fall

    Frozen Free Fall, Windows 8 için epik bulmaca eşleştirme oyunudur.
  • Edit Flow

    WordPress tabanlı web sitenizde çok sayıda editörle birlikte çalışıyorsanız, Edit Flow eklentisi sayesinde editörler arasında kolayca iş dağılımı yapabiliyorsunuz.
  • Sudoku Free

    Sudoku Free, metro stili kullanıcı arayüzüne sahip popüler ve ücretsiz Sudoku oyunudur.
  • Maleficent Free Fall

    Maleficent Free Fall, Walt Disney'in aynı adı taşıyan filminin resmi oyunudur.
  • Numpuz

    Eşsiz deneyim sunan bir bulmaca oyunu
  • Where Shadows Slumber

    Eşsiz deneyim sunan bir mobil bulmaca oyunu