Flowerpop Adventures

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
68 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.

Flowerpop Adventures, Android cihazlarınıza yeni gelmiş olan, çok eğlenceli ve renkli bir ateş etme ve beceri oyunudur. Oyunda amacınız ekranda dağınık halde bulunan çiçeklere sincapları fırlatarak hepsini toplamak.

Bu tarz artık çok fazla oyun olduğunu hepimiz biliyoruz bu yüzden de farklılıklar arıyoruz. Flowerpop Adventures bu konuda çok fazla bir farklılık getirmiş diyebileceğimiz oyunlardan olmasa da eğlenceli olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Oyunda yukarıda bulunan top ile sincapları çiçeklerin üzerine fırlatıyorsunuz ve sincaplar ekranda sıçrayıp sekerek bütün çiçekleri ve onlarla birlikte özel malzemeleri de topluyorlar. Böylece çok daha fazla puan kazanabiliyorsunuz.

Eğlenceli animasyonları, canlı ve renkli grafikleri ile dikkat çeken oyunun bir diğer özelliği ise ana karakterinizi istediğiniz gibi giydirip tasarlama şansına sahip olmanız. Bu da oyunu çok daha eğlenceli kılıyor diyebilirim.

Ayrıca oyunda isterseniz arkadaşlarınızla yarışabiliyor ve liderlik listelerindeki yerinizi alabiliyorsunuz. Eğer siz de bu tarz oyunları seviyorsanız Flowerpop Adventures'ı indirip denemelisiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

Flowerpop Adventures

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
46 TOPLAM İNDİRME
84.4 MB DOSYA BOYUTU

Flowerpop Adventures tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur.

Flowerpop Adventures ücretsiz olarak indirebileceğiniz minimalistik bir bulmaca oyunudur. Aslında tamamen bulmaca dinamikleri üzerine kurulu değil; bir nebze de olsa beceri oyunu dinamikleri de barındırıyor.

Flowerpop Adventures’taki amacımız kontrol ettiğimiz top vasıyasıyla fırlattığımız sincaplarla çiçekleri toplamak ve mümkün olduğunca fazla puan toplamak. Oyunda grafik kalitesi gerçeketen iyi. Özellikle 3D modellemeler oyuna genel bir kalite havası kazandırıyor. Flowerpop Adventures’ta çok sayıda benzersiz bölüm bulunuyor. Bu bölüm çeşitliliği oyuna aynı zamanda özgün ve kısa sürede monotonlaşmayan bir atmosfer kazandırıyor.

Oyunun en ilginç yanlarından bir tanesi de karakterleri dilediğimiz gibi giydirebiliyor oluşumuz. Oyunda bu konuda faydalanabileceğimiz çok sayıda alternatif var ve oyuncular bunları seçmekte tamamen özgür. Eğer hem beceri hem de bulmaca tarzı oyunların başarılı bir karışımını test etmek istiyorsanız Flowerpop Adventures’ı mutlaka denemeniz gerektiğini düşünüyorum.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Point Blank Adventures

    Point Blank Adventures, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Benji Bananas Adventures

    Benji Bananas Adventures, telefon ve tabletlerde ücretsiz oynanabilen 3 boyutlu beceri oyunudur.
  • Adventures in Ice World

    Adventures in Ice World ile Kuzey Kutbu'na yolculuk ediyoruz
  • Dungeon Highway Adventures

    Dungeon Highway Adventures bolca aksiyon içeren bir mobil sonsuz koşu oyunudur
  • Pang Adventures

    Pang Adventures, Android cihazlar için geliştirilmiş bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Pathfinder Adventures

    Pathfinder Adventures mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kart oyunudur
  • Jungle Adventures

    Jungle Adventures, ücretsiz bir platform oyunu olarak öne çıkıyor ve oyunseverlere sürükleyici bir macera sunuyor.
  • Fancy Pants Adventures

    Fancy Pants Adventures, çöpten karakteri kontrol ettiğiniz Android arcade oyunu.