Flying Arrow!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME
52 MB DOSYA BOYUTU

Voodoo'dan bağımlılık yapan ok atma oyunu

Flying Arrow!, her oyunu kısa sürede milyonlarca indirmeye ulaşan popüler geliştirici Voodoo’nun tek kişilik ok atma oyunu.

Sadece görselleriyle değerlendirmemenizi, oynamanızı istediğim okçuluk oyununda vaktin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. Tam boş zamanlarda açıp oynamalık, kafa dağıtmak için birebir bir yapım.

iOS tarafında da ücretsiz olan ok atma oyunu Flying Arrow!’da klasik olarak hedefleri vurmaya çalışıyorsunuz lakin hedef tahtalarıyla aranızda metrelerce hatta kilometrelerce mesafe var ve atış yüksekliğini ayarlamanıza izin verilmiyor. Ağaçlar, at arabaları, kutular, kuyular ve diğer engelleri aşıp hedefe ulaşmak çok zor. Atış yaptıkça gelen altınlarla yükseltme yapmazsanız hiç şansınız yok. Unutmadan, oyun boyunca fazlasıyla giren reklamları engellemek adına internet bağlantınızı kapatıp oynamanızı tavsiye ederim.

Erkan Calp

Flying Arrow!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME
172.4 MB DOSYA BOYUTU

En zor ok atma oyunu

Flying Arrow!, basit görselli kolay oynanışa sahip ok atma, okçuluk oyunu. Her oyunu kısa sürede binlerce indirmeye ulaşan Voodoo’nun iOS cihaz kullanıcılarına özel çıkardığı yeni spor oyununda ok atarak vakit harcıyoruz. Boş zamanlarda, toplu taşımada, bekleme anlarında açıp oynanabilecek türde vakit geçirmelik oyunlar arasında.

Diğer ok atma oyunlarından biraz farklı oynanış sunuyor Flying Arrow. Hedeflerle aramızda engeller var ve oku belli bir hedefe saplamak zorunda değiliz. Okumuzu fırlatıp engellerden (ağaçlar, at arabaları, kutular, kuyular vs.) geçiriyor ve mümkün olduğunca uzun mesafedeki hedefe ulaşmaya çalışıyoruz. Oyunun zor tarafı; okun yüksekliğini ayarlamamıza izin verilmiyor. Atış yaptıkça kazandığımız altınlarla yükseltme uygulayarak oka yükseklik kazandırabiliyoruz. Dolayısıyla ilk başlarda ok fazla çok az bir mesafe gidip yere saplanıyor.

Oyunu oynayanlar fazla reklam gösterildiğinden şikayet etmiş ancak internet bağlantısını keserseniz hiç reklam gösterilmiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Archery Champ

    En iyi tek kişilik okçuluk oyunu
  • Archery Go

    Harika deneyim sunan bir mobil spor oyunu
  • Battle of Arrow

    Gerçek zamanlı okçuluk mücadelesi verebileceğiniz bir mobil oyun
  • Archery Big Match

    Archery Big Match, Android telefonda internetsiz de oynayabileceğiniz okçuluk oyunu.
  • Archery King

    Archery King, Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir çok oyunculu okçuluk oyunu.
  • Pixel Archer King

    Pixel Archer King, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir okçuluk oyunudur.
  • Archero APK

    Archero APK Android oyunda kötülere karşı tek başına savaşan bir okçunun yerine geçiyorsunuz. Okçuluk - Ok atma oyunu ücretsizdir.
  • The Next Arrow

    The Next Arrow, oynaması basit yüksek puan alması imkansıza yakın olan bulmaca türünde bir Android oyunu.