Follow The Line

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
249 TOPLAM İNDİRME
6.6 MB DOSYA BOYUTU

Follow The Line el ve göz uyumuna dayanan, yüksek refleks becerileri isteyen bir oyundur.

Follow The Line reflekslerine güvenen tüm oyuncular için özel olarak tasarlandı! Ücretsiz olarak sunulan bu oyunda kulağa kolay gelen fakat pratiğe geçince oyuncuları epey zorlayan bir amacı gerçekleştirmeye çalışıyoruz; çizgide kalmak!

Oyunu açtığımızda karşımıza zorlu tünellerden oluşan bir yol çıkıyor. Bizim amacımız ise parmağımızla duvarlara çarpmadan ilerlemek. Bunu başarmak ilk başlarda kolay olsa da git gide zorlaşıyor ve zamanla imkansız hale geliyor. Sade grafikleri oyundan alınan keyfi üst sıralara taşıyor. Çok yüksek dikkat isteyen bu oyunda üç boyutlu görseller yer alsaydı geçmesi daha da zor olurdu.

Oyuna başlamak için ekrandaki Press Me butonuna tıklamanız yeterli. Bu aşamadan sonra parmağınızı ekrandan kaldırmadan ilerlemeye çalışıyorsunuz. İlk bölümler ısınma olduğu için daha basit fakat ilerledikçe işin ciddiyetini hissedeceksiniz. Eğer heyecanlı ve yüksek dikkat gerektiren bir oyun arıyorsanız Follow The Line denemeniz gereken oyunlar arasında yer alıyor.

Emircan Erdoğan

Follow The Line

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
43 TOPLAM İNDİRME

Follow The Line, kontrol ettiğiniz top ile birlikte çizgiyi takip ederek kenarlara çarpmadan ilerlemeye çalışacağınız eğlenceli bir iOS oyunudur.

Follow The Line, iPhone ve iPad sahiplerinin boş vakitlerini eğlenceli bir şekilde değerlendirebilmesini sağlayacak olan yeni ve keyifli bir beceri oyunudur. Ücretsiz olarak sunulan oyundaki amacınız kontrol ettiğiniz top ile birlikte çizgiyi takip ederek hiç bir yere çarpmadan gidebildiğiniz kadar çok mesafe gitmek.

Oyun yapısı gereği oldukça basit bir oyun fakat oynanışı çok keyifli. Oynadıkça bağımlılık yapan ve daha yüksek puan alabilmek için hırs yapan oyunda topun kontrolünü oldukça rahat bir şekilde sağlayabiliyorsunuz. Oyunda ilerledikçe biraz daha zorlaşacak ve takip etmeniz gereken yolun sınırları daralacak. Bunun sonucunda en ufak hatanızda bile duvarlara çarpabilirsiniz.

Oyunda kontrol etitğiniz top için farklı toplar seçebiliyorsunuz. Örneğin futbol topu, basketbol topu, pokemon topu vb. top çeşitleri bulunmaktadır. Oyundaki uzaklık metre hesabından ekranda gözükmektedir. Rekorunuz olarak kaydedilen en uzun mesafeyi her oyun sonunda görebilirsiniz. Sonu olmayan dipsiz bir kuyuya benzettiğim sınırsız oyunlar kategorisinde yer alan Follow The Line, hiç bir zaman sıkılmayacağınız ve sürekli kendinizi geliştirmek için uğraşabileceğiniz türden bir oyun. Bu nedenle iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirerek sıkıldığınızda yada boş zamanlarınızda mutlaka oynamanızı öneriyorum.

Barış YANIK

Follow The Line

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME
7 MB DOSYA BOYUTU

Follow The Line, Windows Phone'da oynayabileceğiniz en zor beceri oyunlarından biri.

Follow The Line, sonsuz ve dinamik oynanışa sahip oldukça zorlu bir beceri oyunu ve Windows Phone platformunda da oldukça popüler. Ücretsiz olarak indirip oynayabildiğimiz oyunda amacımız topu çizginin dışına çıkarmadan ilerletebildiğimiz kadar ilerletmek.

Sonsuz bir oynanışa sahip olan ve yüksek puan kazanarak arkadaşlarımıza veyahut oyunu oynayan milyonlarca kişiye meydan okuyabildiğimiz beceri oyununda tamamen bizim kontrolümüzde olan bir topu yönlendiriyoruz. Süre sınırının olmadığı oyunda dikkat etmemiz gereken şey topun kenara değmemesi. En ufak bir dokundurmamızda oyuna kaldığımız yerden değil, baştan başlıyoruz.

Son derece basit bir oyunmuş gibi gözüken ancak çok iyi oynaması zaman alan beceri oyunlarından biri olan Follow The Line oyununda topu iki şekilde kontrol edebiliyoruz. Basılı tutarak ve ufak aralıklı basmalarla topu ilerletiyoruz. Kontroller bu kadar basitken oyun nasıl çok zor olabilir ki? sorusunun yanıtını oyunun ilerleyen kısımlarında alıyoruz. Dümdüz, ufak kavislerin olduğu yol yerini dönen platformlarla dolu tuzaklar içeren yola bırakıyor ve düşünmeden, yavaş olmadan asla ilerleyemiyoruz.

Odaklanma gerektiren ve asla hızlı oynanmaması gereken beceri oyunun Windows Phone sürümünde puan sistemi kısmen bulunuyor. Oyunu oynayan diğer oyuncuların puanlarını göremiyor, sadece kendi puanınızı görüyorsunuz. Bence online oynama seçeneği olsaydı oyun çok daha heyecanlı olurdu.

Follow The Line, sinirlerinizi ve reflekslerinizi test eden harika bir Windows Phone oyunu. Boş zamanlarda açıp kısa süreliğine oynandığında dahi keyif veriyor. İndirip deneyin derim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Follow the Line 2

    Follow the Line 2, popüler beceri oyunu Follow the Line'ın devam oyunu ve Android için ücretsiz.
  • Follow the Line 2D Deluxe

    Follow the Line 2D Deluxe'de belirtilen rotada engellere çarpmadan ilerlemeye çalışıyoruz.
  • Follow Line or Die

    Online Follow Line or Die, Android için geliştirilen ücretsiz beceri oyunudur.
  • Follow The Circle

    Follow The Circle, dikkat ve sabır gerektiren beceri oyunlarıdan biri ve Android için ücretsiz.
  • Follow the Road

    Follow the Road, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Split The Line

    Split The Line, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • The Impossible Line

    The Impossible Line tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz eğlenceli ve yüksek dikkat gerektiren bir beceri oyunudur.
  • Stay In The Line

    Stay In The Line, oynadıkça bağımlısı olup başımdan kalkamayacağınız eğlenceli ve ücretsiz bir Android beceri oyunu.