Foodgod's Food Truck Frenzy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
68 TOPLAM İNDİRME
36 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz deneyim sunan bir bulmaca oyunu

Foodgod's Food Truck Frenzy, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil bulmaca oyunu olarak dikkat çekiyor.

Eğlenceli atmosferi ve zevkli kurgusuyla ön plana çıkan Foodgod's Food Truck Frenzy, renkli şekerleri patlatarak ilerlediğiniz bir oyundur. Diğer oyunculara meydan okuduğunuz oyunda eğlenceli vakit geçirebiliyorsunuz. İşlerinizi büyütüp daha fazla puanlar kazanabileceğiniz oyunda renkli görseller ve animasyonlar yer alıyor. Lezzetli yemekler oluşturmak için mücadele verdiğiniz oyunda işiniz bir hayli zor. Yemeklerle donatılmış kamyonların da yer aldığı oyunda işiniz bir hayli zor. Bu tarz oyunları seviyorsanız beğenerek oynayabileceğinizi düşündüğüm Foodgod's Food Truck Frenzy sizleri bekliyor. Karakterlerinizi geliştirerek daha güçlü olabileceğiniz oyunda zevkli zaman geçirebiliyorsunuz.

Foodgod's Food Truck Frenzy oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Oyun hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

Murat İşçi

Foodgod's Food Truck Frenzy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
262 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz deneyim sunan bir bulmaca oyunu

Foodgod's Food Truck Frenzy, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil bulmaca oyunu olarak dikkat çekiyor.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir mobil bulmaca oyunu olan Foodgod's Food Truck Frenzy, renkli şekerleri patlatarak puanlar kazandığınız bir oyundur. Eğlenceli vakit geçirebileceğiniz oyunda işleri büyütüp daha güçül olabiliyorsunuz. Eğlenceli bir atmosfere sahip olan oyunda lezzetli yemekler yapıyor ve dağıtıyorsunuz. Yemeklerle donatılmış kamyonların da yer aldığı oyunda işiniz bir hayli zor. Bu tarz oyunları seviyorsanız beğenerek oynayabileceğinizi düşündüğüm Foodgod's Food Truck Frenzy sizleri bekliyor. Arkadaşlarınıza da meydan okuyabileceğiniz oyunu kaçırmayın.

Foodgod's Food Truck Frenzy oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Oyun hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pair Frenzy

    Harika vakit sunan bir bulmaca oyunu
  • Food Truck Chef APK

    Food Truck Chef APK, karavanla dünyayı gezip yemekler hazırladığınız zaman simülasyon oyunudur.
  • Pet Frenzy

    Pet Frenzy, sevimli hayvanların yer aldığı üçlü eşleştirme oyunu.
  • Fire Balls Food Frenzy

    Platform oyunu oynayacağız.
  • Brain it on the truck!

    Brain it on the truck!, çizim yaparak ilerlediğiniz fizik tabanlı bulmaca oyunu.
  • Food Truck Pup: Cooking Chef

    Yemekler pişirip satabileceğiniz bir mobil oyun
  • Color Frenzy: Fusion Crush

    Color Frenzy: Fusion Crush oynaması oldukça leyifli bir mobil bulmaca oyunudur
  • Jelly Frenzy

    Jelly Frenzy'de aynı renge sahip olan jöleleri eşleştirip en yüksek skoru almaya çabalıyoruz.