Foodie

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
140 TOPLAM İNDİRME
8 MB DOSYA BOYUTU

Foodie, LINE'ın yemek fotoğrafı paylaşanlara özel çıkardığı Android uygulaması.

Foodie, LINE’ın sosyal mecralarda yediği yemeği paylaşmayı sevenlere özel hazırladığı bir uygulama ve Android telefonunuza ücretsiz indirip direkt kullanabiliyorsunuz.

Sıkı bir Instagram kullanıcısı iseniz birçok yemek fotoğrafına rastlamışsınızdır. Gittikleri mekanlarda veya evlerinde arkadaş ortamında yemek menüsünü paylaşan kişilere özel hazırlanan fotoğraf paylaşma uygulaması olarak öne çıkan Foodie, 20 farklı filtrenin yanı sıra bulanıklaştırma efekti sunuyor ve filtrelerin uygulanması son derece basit. Instagram’da olduğu gibi kaydırıcıyı kullanarak kolaylıkla çektiğiniz fotoğrafa bambaşka bir görünüm kazandırabiliyorsunuz.

Erkan Calp

Foodie

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME
10 MB DOSYA BOYUTU

Foodie, LINE'ın yiyecek fotoğrafları paylaşanlara özel hazırladığı kamera uygulaması.

Foodie, arkadaş ortamında veya tek başınıza gittiğiniz bir mekanda yediğiniz yemeğin fotoğrafını çekmeyi ve paylaşmayı seven biriyseniz vazgeçilmeziniz olacak bir uygulama. iPhone’unuza ücretsiz indirip kullanabileceğiniz kamera uygulamasında yiyecek fotoğraflarınızı öne çıkaran bulanıklaştırma efektinin yanı sıra 20’den fazla filtre seçeneğiniz bulunuyor.

Instagram’da yemek fotoğrafı paylaşımlarının artmasını gören LINE, yiyecek fotoğrafları için özelleştirilmiş bir kamera uygulamasıyla karşımıza çıkıyor. Foodie adlı uygulama yediği yemeği paylaşmadan duramayanlara özel bir uygulama ve hem indirmesi hem de kullanması ücretsiz. Bunu özellikle belirtmek istedim zira platformda filtreleri ücretli olarak sunan birçok fotoğraf uygulaması mevcut.

Yiyecekleri ön plana çıkaran filtrelerin yanı sıra parlaklık ayarı yapma gibi temel düzenleme araçları da unutulmamış ve hem filtreleri uygulamak hem de düzenleme yapmak son derece basit.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Moodie Foodie

    Moodie Foodie, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.
  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • WhatsAround

    Fotoğraf paylaşın, para kazanın.
  • Canva

    Ödüllü ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması olan Canva, mobil cihazlarınızda birçok işlemi gerçekleştirmeye olanak tanıyor.
  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması
  • Video Editor

    Video Editor uygulamasında sunulan araçlar ile fotoğraf ve videolarınızdan harika çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.