Football Revolution 2018

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
616 TOPLAM İNDİRME

FIFPro ile ortaklaşa hazırlanan mobil futbol oyunu

Football Revolution 2018, mobil platformda öne çıkan futbol oyunları FIFA Mobile, Dream League Soccer’a yeni alternatif. Geliştiricinin söylediğine göre FIFPro ile ortaklaşa hazırlanan mobil futbol oyununda 2000’in üzerinde gerçek futbolcu yer alırken, gelişmiş hareket yakalama teknolojisi kullanılarak gerçekçi hareketler elde edilmiş. Futbol oyunlarını seviyorsanız, bir şans verin derim.

Görsel açıdan “Daha iyi olabilirdi sanki!” dedirten ücretsiz futbol oyununda FIFA’da gördüğümüz çoğu özellik mevcut. Oyuncu alıp satma, kadroyu ve sahaya dizilişi dilediğimizce ayarlama, kendi stadyumuzu inşa etme şansına sahibiz. Diğer futbol oyunlarında görmediğim kahraman zamanı adında ilginç bir özelliğe sahip oyun. Maçın belli anlarında oyun birden duraksıyor ve pas, şut, top sürme arasında seçim yapmanız isteniyor. Menajerlik oyununda bu özellik etkili olabilirdi ancak topun kontrolünün tamamen oyuncuya bırakıldığı futbol oyununda böyle bir özelliğin gerekliliği tartışılır. Kritik kahraman zamanı dışında oyunu benzersiz kılan, farklılaştıran bir özellik maalesef yok. Klasik olarak rüya takımınızı kurup mücadele ediyorsunuz.

C.Ronaldo, Lionel Messi, Neymar gibi yıldızların da yer aldığı futbol oyununun eksik yanları yok değil. Diğer oyuncularla online maç yapamıyorsunuz. Ayrıca Türkçe dil seçeneği mevcut değil. Bunun dışında güçlü sistem gereksinimi istiyor. 3GB RAM’li bir Android telefona sahipseniz indirin, yoksa donmalar, takılmalar yaşayabilirsiniz.

Erkan Calp

Football Revolution 2018

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
85 TOPLAM İNDİRME

FIFPro ile ortaklaşa hazırlanan ücretsiz futbol oyunu

Football Revolution 2018, FIFA Mobile, Dream League Soccer’dan sonra mobilde oynanabilecek en iyi futbol oyunu. FIFPro ile ortak geliştirildiği belirtilen futbol oyunu iOS platformunda da ücretsiz indirilmeye açılmasıyla sevindiriyor. Türkçe dil desteği ve online oynama dışında hiçbir eksiği yok diyebilirim.

Aralarında Messi, Neymar, Ronaldo gibi yıldızların da olduğu 2000’in üzerinde gerçek futbolcu, en gelişmiş hareket yakalama teknolojisi, gerçek hareketler, kahraman zamanları ile öne çıkan mobil futbol oyunu Football Revolution 2018’de rüya takımınızı kurup mücadele ediyorsunuz. FIFA’da olduğu gibi yıldız futbolcuları takımınıza alabiliyor, taktik (100’den fazla taktik) ve sahaya dizilişi (50’den fazla formasyon) ayarlayabiliyorsunuz. Oyuncu seçiminde zorlananlar için de kadro önerileri mevcut. Maça geçtiğinizde sizi fazla seçenek karşılamadığı gibi online oynama mevcut değil.

Kendi stadyumunuzu da inşa edebiliğiniz futbol oyununda diğerlerinde olmayan bir özellik mevcut. Kritik kahraman zamanı, oyuncunun pas verme, şut çekme veya top sürme arasında kararsız kaldığı noktada son dokunuşu yapmanıza izin veriyor. Ne yapacağınıza karar verdiğiniz bu anda maç bir süreliğine duraksıyor. Bunun dışında Football Revolution’ı diğerlerinden ayıran hiçbir nokta yok.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Stickman Soccer 2018

    Mobilde 100MB altı en iyi ücretsiz futbol oyunu
  • PES 18 APK

    PES 18 APK - Pro Evolution Soccer 2018 APK, Konami'nin ücretsiz oynanabilir futbol oyunu.
  • Total Football APK

    Total Football APK, farklı bir futbol deneyimi arayanlar için kaliteli grafikleri ile gerçekci bir futbol simülasyon oyunudur.
  • Mini Football

    Mini Football Android İndir: Süper eğlenceli, oynaması kolay futbol oyunu
  • Ronaldo: Football Rivals

    Gerçek oyunculara karşı teke tek mücadele edin.
  • Strike: Free Kick Football

    Orta saha çizgisinden gol bulmaya çalışıyoruz.
  • Football Forever

    Hareketli kaleye gol atma ne kadar zor olabilir?
  • Nick Football Champions

    Nick çizgi film karakterleri sahada mücadele ediyor.