Football Strike

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
349 TOPLAM İNDİRME

Football Strike, Miniclip'in Android platformunda ücretsiz indirmeye açtığı, kolay oynanışlı futbol oyunu.

Football Strike, maçtan ziyade frikik karşılaşmalarında mücadele ettiğimiz çok oyunculu (multiplayer) futbol oyunu. Miniclip tarafından geliştirilen, Android platformunda ücretsiz indirilmeye açılan futbol oyununda hem kaleci hem de oyuncu tarafına geçebiliyoruz.

Futbol oyununda maç yapmak yerine frikik, penaltı gibi şut odaklı mücadelelere girmeye seviyorsanız Miniclip’in yeni oyunu Football Strike’da dünya genelinde oyunculara meydan okuma dışında heyecan verici farklı birçok çevrimiçi modda (hızlı, zamana karşı, atış yarışı) mücadele ediyor veya frikik modunda sırayla oyuncu ve kaleci olarak oynuyorsunuz.

FC Barcelona, Dortmund, FC Zenit, FC Schalke 04 ve daha pek çok takımın formasını giydiğimiz oyunda ister oyuncu olalım istersek kaleci; basit kaydırma hareketiyle oyuncumuzu kontrol edebiliyoruz. Şut çekmek, kurtarış yapmak basit. Tabii ki bu, oyunun da basit olduğu anlamına gelmiyor.

Erkan Calp

Football Strike

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
65 TOPLAM İNDİRME
153 MB DOSYA BOYUTU

Football Strike, Miniclip'in iPhone ve iPad'de oynanabilir frikik oyunu.

Football Strike, Miniclip imzalı klasik frikik oyunu ancak çevrimiçi modlarıyla kendisine çekmeyi başarıyor. Basit kaydırmaya dayalı kontrol sistemiyle iPhone ve iPad’de keyifle oynayacağınızı düşündüğüm ücretsiz futbol oyununda ister kaleci isterseniz de hücum oyuncu olarak mücadele edebiliyorsunuz.

Mobil platformda benzerlerine sıkça rastladığımız frikik oyunlarından biri Football Strike. Klasik maç yapmaktan sıkılanlar ya da maç yapmaktan ziyade frikik, penaltı çekmeyi ve kurtarmayı daha zevkli bulan kişiler için hazırlanmış bir futbol oyunu. iOS platformunda da ücretsiz indirilmeye açılması sevindirici.

Oyunda Kariyer mod ve multiplayer (çoklu oyuncu) destekli farklı modlar sunan iki seçenek karşınıza çıkıyor. Madalyon kazandıran Kariyer moddan çok atış yarışı, hızlı, zamana karşı mücadelede hedefleri vurmaya çalışmadan iki tarafa da geçebildiğiniz frikik modunu oynamanızı tavsiye ederim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Strike: Free Kick Football

    Orta saha çizgisinden gol bulmaya çalışıyoruz.
  • Football Strike - Multiplayer Soccer

    Mobil platformda nefes kesici mücadeleye hazır olun.
  • Vive le Football APK

    Keyifli bir futbol deneyimi sunan Vive le Football APK ile yeni kariyerlere hazırlanın.
  • Super Party Sports: Football

    Super Party Sports: Football isminin tersine centilmen bir spor mücadelesinden uzak aksiyon dolu ve bağımlılık yapan bir oyun.
  • Football Manager 2019 Mobile

    Football Manager 2019 Mobile: Mobildeki en iyi futbol menajerliği oyunu
  • Football Club Management 2024 APK

    Football Club Management 2024 APK, akıllı cihazlarınızda oynayabileceğiniz ve birçok özelliği barındıran bir menajerlik oyunudur.
  • Football League 2024 APK

    Football League 2024 APK, mobil oyuncular için geliştirilen ve içerisinde 400'den fazla takım bulunan bir futbol oyunudur.
  • Football Master 2 APK

    Football Master 2 APK, sıfırdan takım kurup diğer oyuncularla mücadele edebileceğiniz kapsamlı bir menajerlik oyunudur.