Forces of War

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,074 TOPLAM İNDİRME

Forces of War ile savaşın heyecanını yaşayabilirsiniz

Forces of War bize ülkemizi temsil ederek karşımıza çıkan düşmanlara cehennemi tattırma imkanı veren ücretsiz bir Android oyunudur.

Kendi birliklerimizin kontrolünü ele alarak dünyayı kara, hava veya deniz yoluyla fethetmek için yola çıktığımız oyunda zafer kazandıkça ve düşmanlarımızı yendikçe birliklerimizi birçok yönden geliştirebiliyoruz ve daha güçlü rakiplere diş bileyebiliyoruz. Bunun yanında sınırlı sayıdaki silaha sahip olarak zafere giden yolda büyük bir adım atabilmekteyiz.

Dünya çapında 20 milyondan fazla oyuncuya sahip bir online oyun olan Forces of War'da dünya çapından rakiplerle karşılaşarak savaşabilmekteyiz. Bize efsanevi savaşlar yapabilme fırsatı sunan oyunda özel turnuvalar düzenlenmektedir ve bu turnuvalarla dünya çapında adımızı duyurabilme imkanı tanınmaktadır. Birçok farklı görevi tamamlayarak birliklerimizi daha da güçlendirebiliyoruz ve ödül avlama tadındaki etkinliklere katılabiliyoruz. Uygulama içerisindeki forum, profil yorumları ve klan sohbeti oyunun sosyal özellikleri olarak öne çıkmakta.

Can Erdil Şentürk

Forces of War

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
261 TOPLAM İNDİRME

Forces of War'da dünya çapında savaşlara katılabiliyoruz

Forces of War savaşın tüm heyecanını bize yaşatacak olan ücretsiz bir iOS oyunudur.

Forces of War'da tanklar, uçaklar, gemiler ve piyadelerimizden oluşan birliklerimizin kontrolünü alarak dünya çapında oyunu oynayan diğer oyuncularla çarpışıp ülkemizi temsil edebilmekteyiz. Oldukça efsane savaşların yaşanabildiği savaş oyunu sıfırdan kontrolünü ele aldığımız birliklerimizi zaferler kazandıkça geliştirmemize ve gücümüzü arttırarak daha yüksek seviyeye sahip rakiplerimize diş bilememize fırsat vermekte. Bu sayede sürekli canlı kalan heyecan ile oyun bağımlılık yaratmaktadır.

20 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanan Forces of War'ın bir online oyun olması gerçek rakiplerle karşılaşarak dünya çapında isim yapmamıza imkan veriyor. Bu amaç için özel olarak düzenlenen turnuvalara katılabiliyor ve en güçlü düşmanlarımızla karşılaşabiliyoruz. Bunun yanında birliklerimizi güçlendirebilmek için çok sayıda görevden birini tamamlayabilir ya da ödüllü etkinliklere katılabiliriz. Ayrıca limitli sayıdaki silahları takip ederek rakiplerimize karşı avantaj sağlayabiliriz.

Forces of War klanımızla iletişim kurmamızı sağlayan sohbet sistemi, uygulama için forum sayfası ve profil yorumları sayesinde sosyal açıdan da kuvvetli bir oyun olmaktadır.

Can Erdil Şentürk

Forces of War

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
5,007 TOPLAM İNDİRME
4 MB DOSYA BOYUTU

Forces of War heyecan dolu bir savaş oyunudur

Forces of War savaşın tüm heyecanını yaşamayı seviyorsanız ve dünya çapında gücünüzü göstermekten hoşlanıyorsanız deneyebileceğiniz bir BlackBerry oyunudur.

Ücretsiz olarak oynanabilen bir online oyun olan Forces of War'da kendi biriklerimizin komutasını alarak düşmanlarımızla çarpışabiliyor ve ülkemizi temsil edebiliyoruz. Tanklar, piyadeler, uçaklar ve gemiler gibi farklı birliktelere komuta edebildiğimiz oyunda bu birliklerimizi stratejik olarak kullanmalı ve zafer için çabalamalıyız. Düşmanlarımızı yenerek zafer kazandıkça birliklerimizi güçlendirebilir ve daha güçlü düşmanlarla mücadele edebiliriz.

Birçok farklı görev ile desteklenen oyunda bu görevlerden ve ödüllü özel etkinliklerden kazanacağımız ödülleri kullanarak ordumuzu güçlendiriyoruz. Bunun yanında özel olarak düzenlenen turnuvalara katılarak dünya çapında adımızı duyurabilmekteyiz. 20 milyonun üzerinde oyuncuya sahip olan Forces of War'da sürekli daha güçlü rkaiplerle kaşrılaşabilme ihtimalimiz bulunmakta, bu nedenle ordumuzu sürekli güçlü tutmalıyız.

Uygulama içerisinde yer alan forumda görüşlerimizi paylaşabilir, klanımızla sohbet edebilir ve diğer profillere yorum yazarak kendi profilimize yorum alabiliriz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hero Forces

    Hero Forces mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Counter Assault Forces

    Counter Assault Forces mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir FPS oyunudur
  • Special Forces Group 2 APK

    Counter-Strike benzeri bir FPS oyunu olan Special Forces Group 2 APK, oyuncular birçok mod seçeneği ve silah kaplamaları sunuyor.
  • Demonrock: War of Ages

    Demonrock: War of Ages, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz etkileyici ve sürükleyici bir aksiyon oyunudur.
  • Clash of Crime Mad City War Go

    Clash of Crime Mad City War Go mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Age of War

    Age of War ücretsiz olarak oynayabileceğimiz keyifli bir savaş oyunudur.
  • Star Forces

    Sonsuza kadar sürecek olan bir uzay gemisi aksiyonu.
  • God of War: Mimir's Vision

    God of War: Mimir's Vision, bir artırılmış gerçeklik uygulamasıdır.