Form Builder

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
423 TOPLAM İNDİRME

Form Builder'i kullanarak internet sitenize koyabileceğiniz çeşitli formlar oluşturun.

İnternet sitesi olanlar fakat kod yazmayı bilmeyenler için Webix, Form Builder'i geliştirmiş. İnternet sitelerinin vazgeçilmez özelliklerinden birisi olan formları Form Builder'i kullanarak artık rahatlıkla oluşturabilirsiniz.

Form, çeşitli satır veya sütunlardan oluşan ve içerisine bir metin yazdığımızda karşı tarafa iletilmesini sağlayan basit yapılı bir eklentidir. Tamindir'de başta olmak üzere her internet sitesinde bu formları görebilirsiniz. Hatta Facebook'a giriş yapmak için kullandığınız mail adresi ve şifre bölümü de bir form örneğidir. Form oluşturmak öyle sanıldığı kadar kolay bir iş değildir. Çünkü biraz kod bilgisi ve tasarımsal beceri gerektiren bir uğraştır.

Webix, kod konusunda deneyimli ve internet sahiplerinin sıklıkla uğradığı bir internet sitesi. Bu internet sitesi kod yazmadan çeşitli eklentileri oluşturmaya imkan tanıyor. Webix'in Form Builder servisi de internet sitesi sahiplerine yapılan önemli ayrıcalıklardan.

Form Builder ile form oluşturmak ise oldukça kolay. Siteye ilk girdiğinizde zaten karşınıza size nasıl form oluşturulacağını anlatan bir eğitici çıkıyor. Tüm bilgileri sağ tarafta bulunan sekmelerden ayarlıyor ve en sonunda oluşturduğunuz formun kodunu alarak internet sitenize ekliyorsunuz. Bu arada servisin ücretsiz olarak kullanıldığını da hatırlatalım.

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Google Drive

    Google Dokümanlar ofis içinde çok kullanılan yazı, tablo, sunum, form oluşturma gibi araçları çevrim içi ortama aktararak paylaşımlı hale getiriyor.
  • Mockup Builder

    Web tarayıcınız üzerinden hızlı bir şekilde içerisinde bulunana şablon kütüphaneleri sayesinde seçim yaparak web arayüzleri, mobil cihaz arayüzleri hazırlayabileceğiniz örnek tasarım hazırlama uygulamasıdır.
  • Mailinator

    Mailinator, kendi e-posta adresinizi vermeden herhangi bir form yada üyelik işleminde kullanabileceğiniz e-posta hesaplarını ücretsiz olarak sunan yararlı bir servis.
  • Fast.com

    Fast.com, Netflix'in internet hız testi sitesi.
  • Instapaper

    Instapaper ile internet sayfalarını daha sonra okumak üzere daha sade bir formatta kaydederek çevrimdışı olarak okuyabilirsiniz.
  • PokeVision

    PokéVision, oyuna girmeden çevrenizde ya da herhangi bir yerde hangi Pokémonların olduğunu sizlere gösteren bir internet uygulamasıdır.
  • Speedtest.net

    İnternet hızınızın ne düzeyde olduğunu ölçmek istiyorsanız Speedtest uygulamasını kolayca kullanabilirsiniz.
  • Free QR Code Generator

    Free QR Code Generator internet sitesini kullanarak ücretli ve ücretsiz şekilde QR kodları oluşturabilirsiniz.