Forza Hub

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
726 TOPLAM İNDİRME
4 MB DOSYA BOYUTU

Forza Hub, Forza oyunu takipçileri için özel olarak hazırlanmış resmi uygulama.

Forza Hub, Microsoft’un Xbox oyun konsoluna özel çıkardığı popüler yarış oyunu Forza’nın takipçileri için hazırlanmış bir uygulama ve Windows cihazlarınıza ücretsiz indirip tüm içerikten faydalanabiliyorsunuz.

Forza oyunu hastaları için özel olarak hazırlanmış evrensel nitelikli ve resmi bir uygulama olarak karşımıza çıkan Forza Hub’da oyunun sıkı takipçisi olarak ihtiyaç duyacağınız tüm içerikler mevcut. Sürekli güncellenen Forza haber makaleleri, Forza ödüllerini kullanma (yeni ödül geldiğinde bildirim alıyorsunuz), topluluk tarafından paylaşılan fotoğraflar, Forza kariyer istatistikleri sekme düzeninde listeleniyor.

Erkan Calp

Forza Hub

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
161 TOPLAM İNDİRME
4 MB DOSYA BOYUTU

Forza Hub, Forza oyunu istatistiklerinizi ve özel içerikleri takip edebileceğiniz resmi nitelikli uygulama.

Forza Hub, Microsoft’un Xbox 360 ve Xbox One kullanıcılarına öze sunduğu yarış oyunu Forza’nın hayranları arasındayanız kesinlikle indirmeniz gereken bir yardımcı uygulama olduğunu düşünüyorum.

En yeni Forza haber makaleleri, Forza ödülleri, Forza oyununu oynayan arkadaşlarınız veya diğer oyuncuların paylaştığı özel fotoğraflar, Forza kariyer istatistikleriniz kısacası bir Forza tutkununun merak edeceği tüm içeriklerin toplandığı resmi nitelikli bir uygulama olarak karşımıza çıkan Forza Hub, evrensel etiketini taşıdığından Windows tabanlı tüm cihazlarınız için tek indirme yapmanız yeterli oluyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Surface Hub

    Surface Hub uygulaması ile Surface tablet kalemlerinin hassasiyetini ayarlayabilir ve butonlarını özelleştirebilirsiniz.
  • Forza Horizon 5

    Sürekli gelişmekte olan açık dünyada sınırsız sürücülük aksiyonu Forza Horizon 5, PC'de Steam'de!
  • Forza Motorsport

    Forza Motorsport ile şimdiye kadar görebileceğiniz en iyi Forza deneyimi sizleri bekliyor.
  • Dilediğin Yerde

    Digiturk Dilediğin Yerde uygulaması ile Digiturk'ün eğlence dolu dünyasını yanınızda taşıyın.
  • AnimeTube

    AnimeTube, binlerce animeyi ücretsiz olarak izlemenize izin veren ve her gün yeni animelerin eklendiği bir eğlence uygulaması.
  • Forza Horizon 4

    Forza Horizon 4, Microsoft Studios tarafından yayınlanan, uzun süredir Xbox ve bilgisayar kullanıcılarıyla buluşmaya devam eden bir yarış oyunu olarak piyasadaki yerini almaya hazırlanıyor.
  • Logitech G HUB

    Logitech G HUB indirin, Logitech G mouse, klavye, kulaklığınızdan tam performans alın.
  • Forza Motorsport 7

    Forza Motorsport 7 yüksek kaliteli bir araba yarışı oyunudur