Four Letters

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME
35 MB DOSYA BOYUTU

Four Letters, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir kelime tabanlı bulmaca oyunu.

Four Letters, Android işletim sistemi kullanan tabletler ve akıllı telefonlar için tasarlanmış, sürükleyici ve bağımlılık yapıcı bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.

Cihazlarımıza tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz oyundaki ana görevimiz ekranda sunulan dört harfi kullanarak anlamlı kelimeler üretmek ve bu sayede en yüksek puanı almak. Oyunda başarılı olabilmek için belli bir seviye İngilizce bilgisine sahip olmamız gerekiyor.

Oyuna girdiğimizde sade ve ihtişamdan uzak bir arayüzle karşı kaşıya geliyoruz. Gereksiz bileşenler barındırmayan bu arayüz oyun esnasında rahatsızlık hissi verebilecek öğelerden uzak ve rafine bir tasarıma sahip. Buna ek olarak oyunda kullanılan kontroller de epey konforlu. Harfleri sürükleyerek anlamlı kelimeler üretebiliyoruz. Ürettiğimiz kelimeler sözlük bölümünde saklanıyor ve dah sonra ulaşılabilir durumda tutuluyor.

Four Letters'ın en dikkat çeken noktalarından bir tanesi skor tabloları. Yeterince iyi performans sergilememiz halinde skor tablolarının üst basamaklarına doğru tırmanabiliyoruz.

Genel olarak başarılı bir çizgide ilerleyen Four Letters, kelime odaklı bulmaca oyunları oynamaktan keyif alan oyunseverlerin denemesi gereken yapımlardan biri.

Emircan Erdoğan

Four Letters

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME
75.4 MB DOSYA BOYUTU

Four Letters, iOS cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli bir kelime bulmaca oyunu.

Four Letters, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli ve bağımlılık yaratan bir oyun. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyundaki temel amacımız verilen dört harfi kullanarak anlamlı bir kelime üretmek. Elbette bu görev için belli bir miktarda İngilizce bilgisine sahip olmamız gerekiyor. Buna paralel olarak oyunun İngilizce bilgimizi geliştiren ve pratik yapmamızı sağlayan bir yönü de yok değil.

Oyunda karşımıza son dece yalın ve sade bir arayüz çıkıyor. Minimal bir tasarım anlayışına sahip olan oyunda göz yoracak hiçbir eleman bulunmuyor. Bu bağlamda rafine bir deneyim sunduğunu belirtebiliriz. Küçük büyük demeden her seviyeden oyuncu Four Letters'ı keyifle oynayabilir.

Four Letters'ta gözümüze çarpan en önemli ayrıntı, verilen harflerin tek bir cevabı olmaması. Yani kullanıcılar istekleri doğrultusunda farklı kelimeler üretme şansına sahipler. Oyunun herhangi bir limit koymuyor olması güzel bir ayrıntı. Harfleri sıralayabilmek için sürükleme hareketi yeterli oluyor.

Four Letters'ın entegre skor tabloları oyundan alınan keyfi destelemek ve rekabet ortamını artırmak üzere tasarlanmış. Üst düzey bir başarı sergilememiz durumunda skor tablolarının üst sıralarına kadar çıkabiliyoruz.

İngilizce bilginize güveniyor, biraz pratik yapmak ve yeni kelimeler öğrenmek istiyorsanız Four Letters'ı denemenizi tavsiye ediyorum.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Four in a Row Free

    Four in a Row Free, kendi ait noktalardan 4 adet yanyana getirerek kazanmaya çalışacağınız eğlenceli ve düşündüren bir bulmaca oyunudur.
  • 7 Letters - Multiplayer Word Puzzle Game

    İnternet gerektirmeyen kelime bulmaca oyunu
  • Four Number

    Four Number, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir hafıza oyunudur.
  • Four Plus

    Türk yapımı süper eğlenceli mobil bulmaca oyunu
  • Four In A Line Free

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir eşleştirme oyunudur.
  • 6 Little Letters

    6 Little Letters, İngilizce kelime bilgisini geliştirmek isteyen herkese tavsiye ettiğimiz ücretsiz bir Android oyunu.
  • Tom's Love Letters

    Tom's Love Letters, konuşan kedi Tom'un Angela'ya olan hislerini göstermesine yardımcı olduğunuz bir Android uygulaması.
  • Empire: Four Kingdoms

    Empire: Four Kingdoms, popüler oyun geliştiricisi Goodgame Studios tarafından Android cihazlar için piyasaya sürülen gelişmiş bir strateji oyunudur.