Framy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
9,709 TOPLAM İNDİRME

Framy uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızda kendi yüz videolarınızı eğlenceli animasyonlar haline getirebiliyorsunuz.

Framy uygulaması, Android akıllı telefon ve tablet kullanıcılarının mobil cihazlarından kendi yüz videolarını kullanarak animasyon karakterler oluşturmak için kullanabilecekleri oldukça ilginç ve eğlenceli bir uygulama. Hem ücretsiz olarak sunulması hem de animasyon oluşturma sürecinin çok kolay bir şekilde uygulanabilmesi sayesinde kullanırken oldukça keyif alacağınızı düşünüyorum.

Uygulamanın içerisinde kullanılabilecek onlarca farklı animasyon yer aldığı için, ruh halinizi doğru bir şekilde yansıtmanız mümkün hale geliyor. Ayrıca kendi yüz ifadenizi de bir fotoğraf değil video olarak eklediğiniz için animasyonunuzun çok daha renkli bir hale geldiğini söyleyebilirim. Hazırladığınız bu animasyon filmleri hem Framy üzerinden hem de diğer sosyal ağ profilleriniz üzerinden paylaşarak arkadaşlarınıza da gösterme olanağınız var.

Hazırladığınız animasyonların üzerine çeşitli görsel efektler de atabildiğiniz için durumu daha eğlenceli veya daha dramatik bir hale de getirebiliyorsunuz. Tüm bunları gerçekleştirirken herhangi bir yavaşlık ya da sorun ortaya çıkarmaması ise uygulamanın bu konuda yeterince yetkin olduğunu gösteriyor diyebilirim.

Arkaplan müziklerini, elbise ve aksesuarları yahut daha fazla detayı da özelleştirmek isteyenler için tüm araçları sunan uygulama, böylelikle boş vakitlerinizde başında vakit geçireceğiniz uygulamalardan birisi haline gelecektir.

Tabii ki diğer kullanıcıları takip etme, paylaşımlarını beğenme veya yorum atma gibi bir sosyal ağdan beklenebilecek pek çok özellik de Framy içerisinde yer alıyor.

Yiğit Ekim Demir

Framy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4,137 TOPLAM İNDİRME
98.1 MB DOSYA BOYUTU

Framy uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanarak hemen kısa filmler, animasyonlar yapabilir ve arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Framy uygulaması, iPhone ve iPad sahipleri için hazırlanmış yeni ve oldukça ilgi çekici uygulamalardan bir tanesi. Zira uygulama sayesinde kolayca kendi sesinizi ve fotoğrafınızı kullanarak bir hikaye yaratabiliyor, bu hikayeyi dostlarınız ve sevdiklerinizle de paylaşabiliyorsunuz. Uygulamanın arayüzü Türkçe olarak hazırlandığı için kullanırken herhangi bir zorlukla karşılaşmanız da imkansız.

Ücretsiz olarak sunulan ve animasyonlarınızı çok hızlı bir şekilde yaratabilen uygulama, sahip olduğu animasyon şablonları ve yazı ekleme seçenekleriyle de oldukça geniş ve yaratıcı imkanlar sunabiliyor. Hazırlanan animasyonlar video dosyaları olarak kaydedilebiliyorlar ve böylece onları sonsuza kadar saklayabiliyorsunuz.

Uygulamayı kullanırken tek yapmanız gereken kendi fotoğrafınızı çekmek ve daha sonra bunu uygulamada bulunan animasyon şablonları üzerine oturtmak. Bu işlemin ardından dilerseniz sesinizi kaydedebilir ve animasyonun o anında konuşuyor görünmenizi sağlayabilirsiniz. Tabii ki altyazılar kullanmak isteyen kullanıcılar ses yerine altyazıyla da filmlerini renklendirebiliyorlar.

Hazırladığınız eğlenceli, duygusal veya komik videoları hemen diğer sosyal ağlardaki arkadaşlarınızla paylaşma imkanı da mevcut. Böylece istediğiniz kişileri paylaşımınızda etiketleyebilir ve başyapıtınızı görmelerini sağlayabilirsiniz.

Şablonlara ek olarak kullanabileceğiniz elbise ve diğer aksesuarların olması uygulamayı biraz daha renkli hale getiriyor ve standart video düzenleme uygulamalarından sıkıldıysanız denemeniz gerekenlerden birisi olduğunu söyleyebilirim.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 8fact

    8fact, en ilginç gerçekleri ve bilgileri Android cihazınız üzerinden düzenli olarak takip etmenizi sağlayan ücretsiz bir eğlence uygulamasıdır.
  • Capstagram

    Capstagram ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir caps uygulamasıdır.
  • Face Swap

    Face Swap ile fotoğraflardaki yüzleri birbirleri ile değiştirebilirsiniz.
  • FatBooth

    FatBooth, kamera ile çekeceğiniz fotoğraflara şişman görünümü kazandıran başarılı ve popüler bir uygulama.
  • Selfshot

    Selfshot uygulamasını kullanarak karanlık ortamlarda dahi Android cihazınızla selfie çekimleri gerçekleştirebilirsiniz.
  • FxGuru: Movie FX Director

    FxGuru: Movie FX Director, çektiğiniz videolara çeşitli sinematik efektler ekleyebileceğiniz bir video uygulaması.
  • tvyo

    Android tvyo uygulamasıyla popüler tv dizilerini dilediğiniz yerden takip edebilirsiniz.
  • Face Swap Live

    Face Swap Live, Android telefonunuzda kullanabileceğiniz en iyi canlı yüz değiştirme uygulaması.