Free Crazy Town Taxi Parking

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
328 TOPLAM İNDİRME

Free Crazy Town Taxi Parking tamamen ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz eğlenceli bir araba park etme simülasyonudur.

Free Crazy Town Taxi Parking araba park etme oyunlarından keyif alan oyunseverlerin denemesi gereken yapımlardan bir tanesi ve tamamen ücretsiz olarak sunulmakta. Oyunda bize verilen araçları kullanarak park etme görevlerini tamamlamaya çalışıyoruz.

Araba kullanma ve simülasyon oyunlarından beklendiği gibi bu oyunda da grafikler detaylı bir şekilde hazırlanmış. Grafiklere bağlı olarak gelişecek herhangi bir memnuniyetsizlikle karşılaşacağınızı düşünmüyorum. Elbette oyunu diğer mobil oyunlarla karşılaştırmalısınız. Elbette ki bir PC veya konsol oyunu kalitesi sunulmuyor.

Oyunda yer alan kontroller de bir hayli iyi tasarlanmış. Pedalları ve direksiyonu kullanarak aracımızı dar bölgelerde dahi kolaylıkla kontrol edebiliyoruz. Kısacası Free Crazy Town Taxi Parking simülasyon oyunlarından keyif alanların deneyebileceği keyifli bir araba park etme oyunudur.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Crazy Taxi: City Rush

    Crazy Taxi: City Rush eğlenceli bir taksi kullanma oyunudur
  • Crazy Taxi Gazillionaire

    Crazy Taxi Gazillionaire mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Crazy Traffic Taxi

    Crazy Traffic Taxi mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Pro TAXI Driver Crazy Car Rush

    Pro TAXI Driver Crazy Car Rush mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Crazy Taxi

    Crazy Taxi Dreamcast zamanlarındaki klasik eğlenceyi Android cihazınıza taşıyan bir araba yarışı oyunudur.
  • Crazy Driver Taxi Duty 3D

    Crazy Driver Taxi Duty 3D, akan trafikte yolcuları gidecekleri yere ulaştırmaya çalıştığımız aksiyon dolu bir taksi oyunudur.
  • Crazy Taxi King 3D

    GTA serisine benzeyen bu oyunda çılgın bir taksi şoförünü kontrol ederek yolcuları gidecekleri yere götürmeye çalışıyoruz.
  • Taxi Sim APK

    Taxi Sim APK, Dünyanın en büyük şehirlerinde taksicilik yaptığınız simülasyon oyunu. Taksi simülatörü APK Android oyunu oynaması ücretsizdir.