Free File Wiper

ÜCRETSİZ
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
1,140 TOPLAM İNDİRME
0.13 MB DOSYA BOYUTU

Free File Wiper dosyalarınızı ve programlarınızı güvenli bir şekilde silmenize olanak tanıyan yardımcı bir araçtır.

Free File Wiper bilgisayarınızdan kaldırmak istediğiniz dosya ve programları güvenle silmenize olanak tanıyan yardımcı bir araçtır.

Bilgisayarınızdan sildiğiniz dosyaların geride izler bıraktığını ve gerekli programlar kullanıldığında tekrar geri getirilebildiğini düşündüğünüz zaman, sizin için özel ve çok gizli olan bir belgenin silindikten sonra tekrar gün yüzüne çıkmasını istemiyorsanız, tamamen silindiğine emin olmanız gerekir.

İşte bu noktada Free File Wiper sizlere yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Silmek istediğiniz dosyaları, klasörleri doğrudan program üzerine sürükle bırak yöntemiyle taşıyarak silebileceğiniz gibi, silmek istediğiniz dosya ve klasörleri seçtikten sonra sağ klik menüsünde bulunan gönder sekmesinden Free File Wiper'ı seçebilirsiniz.

Free File Wiper ile sildiğiniz dosya ve klasörleriniz tekrar geri dönüştürülemeyecek şekilde bilgisayarınızdan silinecektir. Bu sayede sildiğiniz özel verilerinize kimsenin ulaşmamasını sağlayabilirsiniz.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Free Secure File Eraser

    Free Secure File Eraser, sabit diskiniz üzerinde yer alan dosyaları kalıcı olarak silebileceğiniz ücretsiz bir dosya silme programıdır.
  • Weeny Free File Cutter

    Weeny Free File Cutter dosyaları bölmek, birleştirmek ve MD5 dosya kontrollerini yapmak için geliştirilmiş başarılı bir programdır.
  • Paragon Disk Wiper

    Paragon Disk Wiper sabit diskiniz veya diskinizdeki bölümleri geri getirilemeyecek şekilde kalıcı ve güvenli olarak silmenizi sağlayan bir programdır.
  • Free File Unlocker

    Free File Unlocker, silmek istediğiniz halde silemediğiniz dosyaların kilidini kaldıran ücretsiz bir yazılımdır.
  • R.W. Files Wiper

    R.W. Files Wiper programı sayesinde dosyalarınızı güvenle silebilir ve geri döndürülmelerini önleyebilirsiniz.
  • My Disk Wiper

    Bilgisayarınızın diskinde bulunan tüm verileri tek seferde bu programı kullanarak ortadan kaldırabilirsiniz.
  • File Property Edit Free

    Dosyalarınızın temel özelliklerini değiştirmek, mp3 etiketlemek ve resim exif bilgilerini düzenlemek için bu programı kullanabilirsiniz.
  • Free File Hash Scanner

    Dosyalarınızın eksik kopyalanıp kopyalanmadığını hesaplamak için bu ücretsiz programı kullanabilir ve MD5 hash sonuçlarını öğrenebilirsiniz.