Free FLV Converter

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
255,572 TOPLAM İNDİRME

Artık sizde tüm videolarınızı internet üzerindeki popülerleşen video sitelerinde yayınlanan format olan FLV video formatına ücretsiz bu araç ile kolaylıkla dönüştürebilirsiniz.

Not: Bu programda zararlı yazılımlar tespit edildiğinden dolayı yayından kaldırılmıştır. Dilerseniz Format Dönüştürücüler kategorisinden alternatif programlara göz atabilirsiniz.

YouTube, DailyMotion veya Google Video gibi siteler üzerinden izlediğiniz veya bilgisayarınıza indirdiğiniz film, klip vb. diğer video dosyaları bilgisayarınıza her zaman "FLV" formatında inmiş oluyor. İşte bu ücretsiz yazılım sizlere sitelere giriş yapmadan video araması yapma imkanını sağlarken bununla birlikte videoları oynatabilmeniz için gerekli oynatıcıyıda kendi bünyesinde bulunduruyor.

Free FLV Converter istenilen videoların kolaylıkla bulunması ve saklanması konusunda sizlere yardımcı olurken bu videoları iPod, iPhone, veya PSP gibi taşınabilir cihazlarla uyumlu formatlara çevirme olanağı da tanıyor. FLV uzantılı dosyaları AVI dosyalarına da çevirebildiğiniz bu dönüştürücü elinizde bulunan tüm video dosyalarınızı (divx, xvid, mpeg, dvd, avi...) hangi formatta olursa olsun FLV dosyasına (Flash Video) dönüştürebiliyor.

Artık internet üzerinde video dosyalarının yayınlanmasını kolaylaştıran FLV formatına sizde kendi videolarınızı dönüştürebilirsiniz ve yayına geçebilirsiniz.

Not: Program Internet Explorer için Dealio araç çubuğu yüklemesiyle birlikte gelmektedir. Bu araç çubuğunun yüklenmesi kullancı tercihine göre yapılıp yapılmamaktadır.

Özgür Çınardalı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Free FLV to MP4 Converter

    Free FLV to MP4 Converter, FLV uzantılı video dosyalarını MP4 uzantılı video dosyalarına dönüştürebileceğiniz ücretsiz bir format dönüştürme programıdır.
  • Free FLV to AVI Converter

    Free FLV to AVI Converter ile videolarınızı dönüştürebilirsiniz
  • WinX Free FLV to MP4 Converter

    WinX Free FLV to MP4 Converter, FLV dosyalarını MP4 video formatına dönüştürmenize olanak sağlayan bir yazılımdır.
  • Free FLV To MP3 Converter

    Free FLV To MP3 Converter, FLV formatlı dosyalarınızı MP3 ve bazı diğer formatlara dönüştürülebilen ücretsiz ve yararlı bir programdır.
  • ChrisPC Free Video Converter

    ChrisPC Free Video Converter ile videolarınızı kolay ve hızlı bir şekilde AVI, MP4, FLV ve MKV gibi popüler video formatlarına dönüştürebilirsiniz.
  • Aiseesoft FLV Video Converter

    Aiseesoft FLV Video Converter ile FLV dosyalarınızı farklı formatlara dönüştürebilirsiniz
  • All Video to FLV Converter

    Allok Video to FLV Converter programı ile birçok video dosyasını FLV formatına çevirebilirsiniz.
  • FLV to MP3 Converter

    FLV to MP3 Converter adlı ücretsiz program ile FLV formatındaki video dosyalarını MP3 formatında ses dosyalarına dönüştürebilirsiniz.